Şimdi Ara

Vatan İnternetten Toplama Pc Alanlar Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatandan Toplama Pc Aldım İstanbulda Oturuyorum Bugün Kargoya Verilmişmi Yarın Gelirmi Acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy1213 -- 29 Ağustos 2014; 21:44:41 >

• Toplama pc aldım demişsiniz içi boş kasa sipariş etmişsiniz hocam :) Kargoya verildiyse vatan en fazla 3-5 günde getiriyor diye biliyorum.
  • Kasa diyarbakirdan istanbula gelecekse normal kargo 2 gün sürer . Pazartsi elinde olur herhalde .

Bu arada , diyarbakir ne alaka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakket diyarbakirdan alsan istanbuldan gelirde, istanbuldan alinca niye diyarbakirdan gelio

• + inş o kasayi dolu zannetmiyondur

• Yok Diyer Parçaları Ayrı Yazmışlar O Gelmiş Basınca :D Bende Anlamadım Diyarbakırdan Geliyor Şimdi UPSye teslim edildi diyor ankarayada gitmiş ankara hub gitmiş inşallah yarın elime geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy1213

Yok Diyer Parçaları Ayrı Yazmışlar O Gelmiş Basınca :D Bende Anlamadım Diyarbakırdan Geliyor Şimdi UPSye teslim edildi diyor ankarayada gitmiş ankara hub gitmiş inşallah yarın elime geçer

Vatan internet siparişine pek güvenilmez ama ceske inventustan sipariş verseydin.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    istediğim parçaların hepsi yoktu bide yarın elime geçermi sizce valla sabırsızlıktan ölcem :D artık invetustan yaparım 2 gün oldu sipariş vereli yarın gelirse vatana devam ederim :D diyarbakırdan geliyor kolay değil
  • Up

• quote:

istediğim parçaların hepsi yoktu bide yarın elime geçermi sizce valla sabırsızlıktan ölcem :D artık invetustan yaparım 2 gün oldu sipariş vereli yarın gelirse vatana devam ederim :D diyarbakırdan geliyor kolay değil

Diğer bileşenler neler ?

• Ozzy1213 kullanıcısına yanıt
    YArın muhtemelen ankara girişi yapılır ertesi gün istanbulda olur. merak lanacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drag1o

+ inş o kasayi dolu zannetmiyondur

ayni seyi dusunerek kahkaha attim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Diğer bileşenler neler ?

Evet tez yorumlamamız lazım
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    10 parça alıyorum 5 parçaya bölmüşler 4dü faklı 6sı birleşik geliyor kasaya tıklamışım ayrıca konu o değil ankaraya girmiş pazar günü çalışmıyolar cumartesi yani yarın elimde olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.