Bildirim
Vatan İnternetten Toplama Pc Alanlar Acill
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Toplama pc aldım demişsiniz içi boş kasa sipariş etmişsiniz hocam :) Kargoya verildiyse vatan en fazla 3-5 günde getiriyor diye biliyorum. -
Kasa diyarbakirdan istanbula gelecekse normal kargo 2 gün sürer . Pazartsi elinde olur herhalde .
Bu arada , diyarbakir ne alaka ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakket diyarbakirdan alsan istanbuldan gelirde, istanbuldan alinca niye diyarbakirdan gelio
+ inş o kasayi dolu zannetmiyondur
Yok Diyer Parçaları Ayrı Yazmışlar O Gelmiş Basınca :D Bende Anlamadım Diyarbakırdan Geliyor Şimdi UPSye teslim edildi diyor ankarayada gitmiş ankara hub gitmiş inşallah yarın elime geçer -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozzy1213
Yok Diyer Parçaları Ayrı Yazmışlar O Gelmiş Basınca :D Bende Anlamadım Diyarbakırdan Geliyor Şimdi UPSye teslim edildi diyor ankarayada gitmiş ankara hub gitmiş inşallah yarın elime geçer
Vatan internet siparişine pek güvenilmez ama ceske inventustan sipariş verseydin.
istediğim parçaların hepsi yoktu bide yarın elime geçermi sizce valla sabırsızlıktan ölcem :D artık invetustan yaparım 2 gün oldu sipariş vereli yarın gelirse vatana devam ederim :D diyarbakırdan geliyor kolay değil -
Up
quote:
istediğim parçaların hepsi yoktu bide yarın elime geçermi sizce valla sabırsızlıktan ölcem :D artık invetustan yaparım 2 gün oldu sipariş vereli yarın gelirse vatana devam ederim :D diyarbakırdan geliyor kolay değil
Diğer bileşenler neler ?
YArın muhtemelen ankara girişi yapılır ertesi gün istanbulda olur. merak lanacak bişey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: drag1o
+ inş o kasayi dolu zannetmiyondur
ayni seyi dusunerek kahkaha attim
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
quote:
istediğim parçaların hepsi yoktu bide yarın elime geçermi sizce valla sabırsızlıktan ölcem :D artık invetustan yaparım 2 gün oldu sipariş vereli yarın gelirse vatana devam ederim :D diyarbakırdan geliyor kolay değil
Diğer bileşenler neler ?
Evet tez yorumlamamız lazım -
10 parça alıyorum 5 parçaya bölmüşler 4dü faklı 6sı birleşik geliyor kasaya tıklamışım ayrıca konu o değil ankaraya girmiş pazar günü çalışmıyolar cumartesi yani yarın elimde olması lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X