Şimdi Ara

vatan lenovo g500 i5 1396tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: usta0037

lenovodan uzakdurun dandik bir şarj jakı için 206 lira istediler hemde garantili oldugu halde onu yaptırmadıgım için diger arızalarıda yapmadılar wifi' kapak menteşesi ve donma gibi arızaları vardı aman diyim uzak durun , yada inşallah servise düşmeyiz diyip şasınızi deneyin

Servis ile uğraşmayın boşuna.

Türkiyede adam gibi servis yok zaten. Akraban yok ise işini halledemezsin.

Gideceksin THH ye. Vereceksin dilekçeni. kafan rahat edecek.

Bu arada şarj jakı derken. Şarj jakı diyip geçme. Arkadaş şarj jakını kırmış ama şarj jakı ile nasıl yaptı ise anakartı da kırmış. Bazı modellerde çok yakın olunca içe baskı yapıyor. Ama düşünmüyor da değilim. Anakart için 200TL "türkiye koşullarında" çok düşük bir rakam olurdu. Yani bu durumda dediğiniz gibi muhtemelen sadece şarj jakı için istenen ücret o.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

lenovodan uzakdurun dandik bir şarj jakı için 206 lira istediler hemde garantili oldugu halde onu yaptırmadıgım için diger arızalarıda yapmadılar wifi' kapak menteşesi ve donma gibi arızaları vardı aman diyim uzak durun , yada inşallah servise düşmeyiz diyip şasınızi deneyin

Servis ile uğraşmayın boşuna.

Türkiyede adam gibi servis yok zaten. Akraban yok ise işini halledemezsin.

Gideceksin THH ye. Vereceksin dilekçeni. kafan rahat edecek.

Bu arada şarj jakı derken. Şarj jakı diyip geçme. Arkadaş şarj jakını kırmış ama şarj jakı ile nasıl yaptı ise anakartı da kırmış. Bazı modellerde çok yakın olunca içe baskı yapıyor. Ama düşünmüyor da değilim. Anakart için 200TL "türkiye koşullarında" çok düşük bir rakam olurdu. Yani bu durumda dediğiniz gibi muhtemelen sadece şarj jakı için istenen ücret o.

hocam benden alt kasa degişicek diyip alt kasa bedelini istediler 206 tl bende deim ne alaka ne zamandan beri şarj alt kasaya baglı anakart üzerinde degil mi ama cevap alamadım dogru düzgün konuşmayı bile bilmiyorlar bu arada cihaz z580 şikayet vara yazdım ama standart cevap vemişler dönüş filan olmadı olacagınıda sanmıyorum bakalım ugraşcam bununla ne olucak sonu garantisi olmasa kendim çoktan halletmiştim çok basit bir şey ama garantili bir ürünle neden ugraşıyım malımın düşmanı degilim arızanın meydana gelişi de çok ilngin akşam şarja taktım sabah baktım yerinde yok içe dogru gitmiş jak tabi bataryada dolmamış 2 haftadır ugraşıyom gönderme gelme filan

• Herşey donanımdan ibaret değil. 8 GB Ram bilmem i5 ilemci olsun diye gidip Acer alıcağıma, 4 GB RAM i3 Lenovo alırım daha iyi. 5 Seneyi aşkındır Lenovo kullanıcısıyım. 10'dan fazla yere fırlatmışlığım düşürmüşlüğüm vardır. Cihazı çok hırpladım çok kötü kullandım ama hala bana mısın demiyor. En son olarak ekranı kırdım ve şuan ekranın sol üst köşesinden yarı kör bir şekilde yazıyorum Dandik diyen arkadaşlar ya kullanmamışlar ya da başka bir sorun yaşamışlar. Kesinlikle kalite olarak Lenovo diyorum ben. Şuan yeni bir pc ihtiyacı içerisindeyim. Araştırmalarımdan sonuç olarak G500 59-390098 modeline karar verdim. Fiyat olarak N11 çok avantajlı geliyor. Bakalım bir kaç güne alırım heralde

• belli markaların sorunlu serileri vardır.

g570 menteşe sorunu.

y560 menteşe ve ısınma sorunu.

hp dv6 ısınma sorunu

hp g6x serisi ısınma hdd medya yakma ekran kartı yakma sorunları.

böyle değerlendirmemek lazım arkadaşıma 1550 tl ye z500 aldık bi sorun yok sonuçta laptop tek bi kasadan oluşmuyor araştırmak lazım kronik sorunları.

misal elimde hp nc6400 var kaç yıllık makine ne ısınma sorunu yaşattı ne başka kronik bir problem.

servis olarak laptop ta bi dell de memnun kaldım. lenovo biraz çamurdur. ama değişeceğini söylemişti müşteri hizmetleri bilemiyorum son durumu

sorunsuz kullandığım cihazlar ibm thinkpad t60 ve hp nc6400. kısaca uzun vadede problem istemiyorsanız iş serisi yada premium seri bi cihaz alıp uzun süre kullanın benden tavsiye.

• Beyler bu cihazın kasası ne renk? Her sitese farklı görsel var. Piyano black mi? Matt mı yoksa gri üstü çizgi çizgi mi kafam karıştı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia GT 720 ortalamanın altında bir ekran kartı. Oyun için alacak olanlar pişman olabilir dikkat edin. Ben de 1 haftadır makine arıyorum. Bir ikinci el forumundayım bir burdayım.
    Doğru düzgün ne bir kampanya bulabildim ne de 2.elde uygun fiyatlı bir cihaz bulabildim. Yahu adam kalkmış makinenin sıfırı 1400 lira, ilana 1350 koymuş. Pazarlıkla 1300'den aşağı inmem diyor. Neyse konuyu fazla saptırmayalım. Bu durumlardan dolayı biraz moralim bozuk kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

+ win 8 lisansı yok
    edit : bu daha iyi değilmi 8 gb ssd var
    ekran kartı vatandakine göre çok iyi
    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-g500-intel-core-i5-3230m-26ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-390104/productDetails.aspx?productId=bd600575&categoryId=98&SKU=BD600575&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd600575%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dg500%26fh_refview%3dsearch

720m daha iyi değilmi

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Dostum burada benchmark değerleri oyun performanları var ctrl+f ile ekran kartı modeli arattır aradıki sıalama farkı çok yüksek
    oyun performanslarınada bak ekran kartı üzerine tıklayarak hangi oyunda kaç fps verdiğinide görebiliyorsun
    hepsiburadaki makinayı 2 gün önce sipariş verdim yegenime bugün eline ulaşmış bence o daha iyi yinede siz bilirsiniz
    edit: sıralamada 8570 modeli 164.
    720m 195.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 18 Aralık 2013; 0:57:59 >

• verilen linklerin tamamında fazla sıcaklık yok. bu makineler çok daha uygun fiyatlara satıldı. lenovoları takip ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbjk

5 yıldır Lenovo kullanıcısıyım. Bana göre çok kaliteli. Tekrar alsam gene Lenovodan şaşmam. En çok satan firma konumunda sanırım şuan zaten.

+99

hocam kimin ne alıcagına kimse karışamaz tabiki ben sadece başımdan geçeni yazdım alıp almamak size kalmış ama şikayet vara bi göz atarsanız en çok şikayet edilen konumdaki marka oldugunuda görüceksiniz

Ben lenovo y580 kullanıyorum. Hem cihazdan, hemde teknik servisinden memnun kaldim. Sonra ki cihazimda lenovo olacaktır. Biraz şans işi. Kısa sürede tamir edildi cihazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yawan

quote:

+ win 8 lisansı yok
    edit : bu daha iyi değilmi 8 gb ssd var
    ekran kartı vatandakine göre çok iyi
    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-g500-intel-core-i5-3230m-26ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-390104/productDetails.aspx?productId=bd600575&categoryId=98&SKU=BD600575&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd600575%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dg500%26fh_refview%3dsearch

720m daha iyi değilmi

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Dostum burada benchmark değerleri oyun performanları var ctrl+f ile ekran kartı modeli arattır aradıki sıalama farkı çok yüksek
    oyun performanslarınada bak ekran kartı üzerine tıklayarak hangi oyunda kaç fps verdiğinide görebiliyorsun
    hepsiburadaki makinayı 2 gün önce sipariş verdim yegenime bugün eline ulaşmış bence o daha iyi yinede siz bilirsiniz
    edit: sıralamada 8570 modeli 164.
    720m 195.

164. sıradaki bu: AMD Radeon HD 8650G + HD 8570M Dual Graphics
    8570m listede 201. sırada görünüyor. yanlışmı bakıyorum

• yawan kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yanlış bakmışım ya
    201. :D alkollüydüm kusura bakma
    ikiside tırt ekran kartlarının
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-G510-15-6-in%C3%A7-Core-i5-4200M-3-1-GHz-4-GB-500-GB-Notebook,103452,465625,1034087.html?langId=-14

Bu bir üst modeli.Ekran kartını eğer doğru yazdıysalar çok iyi.1500 tl ye geliyor.

1500 liraya bu daha iyi o halde?

Fiyat performans olarak daha iyi gibi duruyor.Ama sorarsanız ki laptop iyi midir diye bir şey diyemem.Çünkü incelemesini bulamadım.i5 işlemçisi ve 8750 ekran kartı kağıt üzerinde iyi duruyor ama bir bilgisayarın iyi olup olmadığını belirleyen sadece bu kriterler değil.Bataryası,kasa kalitesi,ekran kalitesi,ısınma durumu gibi bir çok etken var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.