Şimdi Ara

Vatan MacBook air 13.3 inç 128 ssd 4gb ram MD760TU/B ---->2222tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüh be dün bi arkadaşla kredi kartını kullanma konusunda konuşmuştuk fiyatlara hiç bakmadım. Baksaydim kesin alırdım.

indirim tekrar olursa biri mesajıma alıntı yapsın benimde haberim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu bilmemde güzel fiyata satmışlar, bende 2009 MB pro var halen canavar gibi en az 3 yıl daha idare eder

• Taksitle 2500 seviyesinin altında satan yok ama nakit alırım diyen için Pcdepo'nun havale fiyatı fena değil; 2339 TL.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi fırsatmış, bir mac almak istiyordum, sıcak fırsat varmıdır diye girmiştim bunu gördük ama kaçırmışız, neyse bu aralar bir indirim daha olur gibi bir his var içimde bakalım hayırlısı, alan arkadaşlara hayırlı olsun, iyi fiyata iyi ürün aldılar...
  • Acaba bunlarda 10% öğrenci öğretmen indirimi de uygulayabilir miyiz mağazadan alsak?
    http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/okula-donus/
  • quote:

Orijinalden alıntı: trace-

Acaba bunlarda 10% öğrenci öğretmen indirimi de uygulayabilir miyiz mağazadan alsak?
    http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/okula-donus/

Mağaza ile Web fiyatı farklı hocam, telefon açıp öğrenebilirsiniz tam fiyatını indirimli.

• Aldık c.tesi geliyor

• Ürün bugün Buca Mağazası'ndan kargoya verilmiş, alanlara hayırlı olsun..Çok iyi fiyata sahip olduk ürüne..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Macbook Air Bakıyorum bu kampanyayı kaçırdım sizden ricam uygun fiyat görenler özellikle bu ürün için 2500 tl - 2400 tl gibi fiyatlar görenler bana bu başlık altında bildirirse sevinirim.
  • bu kampanya ile alan herkese hayırlı olsun. bu fiyatlara tekrar düşer mi sizce? beklemedeyim...
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.