Şimdi Ara

vatan mağazalarında her mağazada 70 ürün% 70 indirim her ürün 1 tane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
8.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi gitsem vatan çalışanları bile birbirni depikliyordur içerde ürünler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Fiyatların ne kadar ucuz olduğu değil,alınabilirliği önemli..İsterse 1 lira yapsın...Gidip de alamadıktan sonra ne anlamı var ki?

Kesinlikle haklısınız...
  • Valla Sizde Tam Abarttınız Ben Gittim Valla Ne İziham Var Ne Bişey İlk Numarayı Aldım Zaten Gittiğimde Daha Yeni Açılmıştı Kimsede Yoktu İçerde Sonra Sabit Diski 39 Lira Gibi İnanılmaz Bİr Fiyata Aldım Valla. Şuanda Kullanıyorum Kırık Çıkık Felanda Değil Bildiğin Kutusunda... Zaten Fatura Kesiliyor 2 Yılda Garantili Neyin Tartışmasını Yapıyosunuz Anlamadım Vallahi ??

Edit : Bu Arada Ürün 56 Lira İndirimi İndirimli Fiyat Üzerinden Yapmışlar Yanlışlıkla Ama Ben 39 Liraya Aldım İnternette Öyle Yazdığı İçin Şimdi Düzeltmişler :) Fiyat Benim Yüzümden 56 Lira Oldu Yani Kusura Bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 22 Mart 2013; 10:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wander.

Valla Sizde Tam Abarttınız Ben Gittim Valla Ne İziham Var Ne Bişey İlk Numarayı Aldım Zaten Gittiğimde Daha Yeni Açılmıştı Kimsede Yoktu İçerde Sonra Sabit Diski 39 Lira Gibi İnanılmaz Bİr Fiyata Aldım Valla. Şuanda Kullanıyorum Kırık Çıkık Felanda Değil Bildiğin Kutusunda... Zaten Fatura Kesiliyor 2 Yılda Garantili Neyin Tartışmasını Yapıyosunuz Anlamadım Vallahi ??

Edit : Bu Arada Ürün 56 Lira İndirimi İndirimli Fiyat Üzerinden Yapmışlar Yanlışlıkla Ama Ben 39 Liraya Aldım İnternette Öyle Yazdığı İçin Şimdi Düzeltmişler :) Fiyat Benim Yüzümden 56 Lira Oldu Yani Kusura Bakmayın..

bir daha olmasın :) güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silo33 -- 22 Mart 2013; 10:58:30 >
  • arkadaş şimdi şunu farkettim belki daha önceden farkedenler olmuştur fakat paylaşayim yinede ben. dün akşam vakitleri vatan bilgisayarın sitesine girdim edifier s 730 ve s 530 modellerine bakmak için.internet stoklarında ayrıca yaklaşık 20-30 mağazada bulunan ürün bugunkü indirimle beraber sadece 2 mağazada var görünüyor ve eminimki onlarda teşhir ürünleridir.bu adamlarda hiç ticaret ahlakı denen birşey yok.pazartesi yeniden stoklarda görebilirsiniz bu ürünleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Fiyatların ne kadar ucuz olduğu değil,alınabilirliği önemli..İsterse 1 lira yapsın...Gidip de alamadıktan sonra ne anlamı var ki?

adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kuruşluk menfaatim için saçma sapan düşüncelerine alet olmayı kendime yediremem doğrusu.
  • Hdd satilmis kutahya magazasi aradim sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAtan _ BAlıkesir şubesinden bildiriyorum. Boşuna gelmeyin
  • 70 ayrı üründe %70 indirim kampanyası 22 Mart 2013 Cuma sabahı Vatan Mağazalarına gelen ilk 70'er müşteri için geçerlidir.Her mağaza kapısında ilk 70 müşteriye sıra numarası verilecektir.İlk müşteri istediği ürünü alacak, ikinci müşteri kalan ürünler arasından istediğini, diğer müşterilerde yine kalan ürünler arasından istedikleri 1'er ürünleri alacaklardır. 70 Ürünün her birinden, her Vatan Mağazasında, 1'er tanesi kampanyalı olarak satılacaktır. %70 kampanyasında her müşteri sadece (1) bir ürün alabilir.%70 kampanyası sadece Vatan Mağazalarında geçerli olup, Vatan Web Sitesinde ve Çağrı Merkezinde geçerli değildir. Vatan Bilgisayar kampanya koşullarını haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Yaaa KANDIRMACA
  • 329 tl ye laptop celeron :)
  • vatanda çalısan arkadas aradı beni, istiyorsan kampanya var gel al diye. benzin parasına yorulma parası vesaire hiç gidesim gelmedi hardisk için..sonra burda gördüm konuyu,bu kadar saçma bi kampanya da olmaz olsun. yok sıra numarasıymıs yok bir ürünmüş, iyice halkı koyun ettiler.vatanda çalısanlar kendilerine alamıyor bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/70urun70magaza.aspx

70 ayrı üründe %70 indirim kampanyası 22 Mart 2013 Cuma sabahı Vatan Mağazalarına gelen ilk 70'er müşteri için geçerlidir.Her mağaza kapısında ilk 70 müşteriye sıra numarası verilecektir.İlk müşteri istediği ürünü alacak, ikinci müşteri kalan ürünler arasından istediğini, diğer müşterilerde yine kalan ürünler arasından istedikleri 1'er ürünleri alacaklardır. 70 Ürünün her birinden, her Vatan Mağazasında, 1'er tanesi kampanyalı olarak satılacaktır. %70 kampanyasında her müşteri sadece (1) bir ürün alabilir.%70 kampanyası sadece Vatan Mağazalarında geçerli olup, Vatan Web Sitesinde ve Çağrı Merkezinde geçerli değildir. Vatan Bilgisayar kampanya koşullarını haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

her Vatan Mağazasında, 1'er tanesi kampanyalı olarak satılacaktır.

bu ne demek beyler yani bir mağazada bu ürünlerden sadece bir tane mi olacak deniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: quentin

quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/70urun70magaza.aspx

70 ayrı üründe %70 indirim kampanyası 22 Mart 2013 Cuma sabahı Vatan Mağazalarına gelen ilk 70'er müşteri için geçerlidir.Her mağaza kapısında ilk 70 müşteriye sıra numarası verilecektir.İlk müşteri istediği ürünü alacak, ikinci müşteri kalan ürünler arasından istediğini, diğer müşterilerde yine kalan ürünler arasından istedikleri 1'er ürünleri alacaklardır. 70 Ürünün her birinden, her Vatan Mağazasında, 1'er tanesi kampanyalı olarak satılacaktır. %70 kampanyasında her müşteri sadece (1) bir ürün alabilir.%70 kampanyası sadece Vatan Mağazalarında geçerli olup, Vatan Web Sitesinde ve Çağrı Merkezinde geçerli değildir. Vatan Bilgisayar kampanya koşullarını haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

her Vatan Mağazasında, 1'er tanesi kampanyalı olarak satılacaktır.

bu ne demek beyler yani bir mağazada bu ürünlerden sadece bir tane mi olacak deniyor

Aynen Öyle Deniyor Her Üründen 1'er Tane Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 22 Mart 2013; 11:33:36 >

• vatan çalışanı girerken sıra numarasını alır ,sonra arkadaşını arar gel al numara aldım ,sıradaki adam da teflon tava alıp döner eve gelir iki yumurta kırar yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 22 Mart 2013; 11:35:29 >
  • işyerinden arkadaşlar gitti aldı ne sıra ne izdiham hemde saat 10:00 civarı. kaçırdık maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iodio75

VAtan _ BAlıkesir şubesinden bildiriyorum. Boşuna gelmeyin

boşuna gelmeyin derken?.. ürün var mı yok mu hocam, ona göre gidelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Ürün yok değerli arkadaşım. Sadece notebook soğutucusu , küçük radyo ve bir blender kalmış. Can alıcı hiçbirşey kalmamış.
  • açıldığı saate vatandaydım, çok tenhaydı üründe yoktu, nasıl oluyor kimse yok üründe yok. reklam var indirim var, ürün yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Ürün yok değerli arkadaşım. Sadece notebook soğutucusu , küçük radyo ve bir blender kalmış. Can alıcı hiçbirşey kalmamış.

sanırım değerli ürünlerin stokları belirli mağazalarda var..ürünleri ona göre seçmiş de olabilirler..neyse teşekkür ederim cvp için..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.