Şimdi Ara

Vatan mı Teknosa mı ? Arkadaslar yardımcı olurmusunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
18.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan brightstarla çalışıyor hocam. Ben bir defa 5s imi verdim batarya probleminden dolayı, 40 gün sonra geldi telefon ama daha kötü durumdaydı. Ben teknosadan alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Vatan brightstarla çalışıyor hocam. Ben bir defa 5s imi verdim batarya probleminden dolayı, 40 gün sonra geldi telefon ama daha kötü durumdaydı. Ben teknosadan alın derim

hocam iphone u nereden alırsan al apple ın anlaşmalı servislerinden birine verebilirsin. Yani gidip vatana verirsen onlarda kendi istedikleri servise gönderirler. Onun yerine sen direk anlaşmalı servise götürebilirsin.https://locate.apple.com/tr/tr/ buradaki servis kısmından bakabilirsin servislere.
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bunu bende öğrendim ama bu kötü tecrübeden sonra :D hatta 10 gün önce premium resellera verdim telefonu bugün yenisiyle değişimi yapıldı şimdi kargoyu bekliyorum. Servise verecek arkadaşlar bence premium resellerlara versinler

• merenkisa kullanıcısına yanıt
    Hocam premium reseller olanlar hangileri?

• heathrow was here kullanıcısına yanıt
    Hocam her ilde farklı sanıyorum ki, mesela hem Adana'da yaşıyorum burada ve Mersin'de pupa var, Konya'da eniştem yaşıyor orada gürgençler var, ona göre değişiyor bi araştırmanız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Hocam her ilde farklı sanıyorum ki, mesela hem Adana'da yaşıyorum burada ve Mersin'de pupa var, Konya'da eniştem yaşıyor orada gürgençler var, ona göre değişiyor bi araştırmanız lazım

Hocam yani cihazı nerden alırsan al pupa veya premium bayiler aracılığıyla garantiye gönderiliyormu

• Aynen öyle hocam. Zaten bu premiumlar Apple kontrolü altında, Apple yetki vermeden önüne gelen açamıyor, o yüzden tüm Apple ürünlerine bakıyorlar hatta kendileri de Apple ürünleri satıyor

• Hiçbiri.

• İkiside değil hocam app storeden almanızda fayda var hem fiyat olarak biraz daha uygun oluyor

• Apple dan al nakite yüzde 4 indirimi var üstelik.
  • Hiç biri ,apple ürünlerini apple store 'dan alacaksın

• Sen vatan biligisayardan bir ürün al. Aldığın ürün bozuk çıkınca ve ya değiştirmek isteyince gör sen sıcaklıklarını ilgilerini. Böyle firmalardan uzak durun paranızla rezil olmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

Garanti konusunda Allah bir daha Vatan'a bulaştırmasın diyorum. Şöyle anlatayım;

14.12.2015 tarihinde telefonumu servise göndermesi için telefonu vatan'a verdim. Bugün internet sitesinden kontrol ediyorum hala "Servis Yolunda" diyor. Vatanı arıyorum telefon serviste diyor, Ofis İletişimi arıyorum telefon bizde değil diyor. Aradan geçen 1 haftada Kütahya'dan İstanbul'a yani 350kmlik mesafeye telefonu anca götürdüler veya hala götüremediler. Geçen gün vatanı aradığımda da müşteri temsilcisi "keşke kendiniz gönderseydiniz" dedi. Bilseydim vatanın böyle sorumsuzca, bir bakkal dükkanı gibi yönetildiğini zaten öyle yapardım ama iş işten geçti. İnşallah telefon tek parça olarak elime gelir tek korkum o şuan.
     Vatan mı Teknosa mı ? Arkadaslar yardımcı olurmusunuz

Telefonum daha dün yani aradan 10 gün geçtikten sonra anca servise gidebilmiş :) tamir edilip gelmesi falan herhalde 1 ayı bulacaktır. Yazık yani gerçekten yazık 350Km mesafedeki bir ile 2015 yılında telefonu 10 günde götürebilen bir firma. Cebime koyup yürüyerek gitsem 10 günde kesinlikle giderdim.

Bir daha Vatan mı? Allah korusun.

• Teknosadan çok alışverişim oldu ama hiç ürün değişimine gitmedim nasıllar bilemem. Zaten ben yazımda teknosayı önermiyorum sadece vatandan uzak durun yoksa çok sıkıntı yaşarsınız. alacağınız telefonlar 2500-3000 tl lik cihazlar gidin appstoreden alın kafanız rahat etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de teknosada hatali urun sayisi fazla, ipad aldim sarj aleti bozuk cikti var mi boyle bir sey ya? Apple garantiliydi de goturdum bizim hatamiz diyip yeni paket acip verdi. Ama neden hep teknosaya denk geliyor bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1919

Sen vatan biligisayardan bir ürün al. Aldığın ürün bozuk çıkınca ve ya değiştirmek isteyince gör sen sıcaklıklarını ilgilerini. Böyle firmalardan uzak durun paranızla rezil olmayın.

Almış olduk bikere inşallah sorun çıkmaz olduki çıktı garantiye kendim göndermeyi düşünüyorum

• ben vatandan taksitle aldım 6s plus apple tr garantili 2 sene
  • İkisi de çok kötü ama alternatif kalmadığından en azından teknosadan uzak durun
  • Hocam 6s almaktan bahsediyorsun ki durumun iyi (gozu olanin gozu ciksin) yerinden al icin rahat etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: turkiye_1634

Hocam 6s almaktan bahsediyorsun ki durumun iyi (gozu olanin gozu ciksin) yerinden al icin rahat etsin

Halimize şükürler olsun öncelikle hocam sonuçta durumun ne kadar iyi olursa olsun 3.000 lira bi telefona para vereceksin iyi yerden almak istersin :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.