Şimdi Ara

Vatan Partisi bile Kılıçtaroğlunu eleştiriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vallaha gençler KILIÇTAROĞLU cidden bozdu. AKP li değilim. Ergenokon zamanında AKP'yi en önde eleştirenlerden biriydim ama emin olun şu an CHP yi daha fazla eleştirir oldum.

ULUSAL KANAL'da Vatan Partisi GNL. sekreteri Utku reyhan ve Balyoz davalarında Mağdur olmuş eski Albay Mustafa ÖNSEL bile Kılıçtaroğlunu eleştiriyor şu an. Avrupa parlementosu raporu yalanlarını,CHP'nin Kontrollü darbe saçmalamasını AKP'yi en önde eleştiren adamlar bile bir tarafıyla eleştiriyor şu an.

Adamlar açık açık söylüyor. Geçmişte AKP her türlü hatayı yapmış olabilir ki en önde biz eleştirdik ve eleştiriyoruz diye. CHP'nin FETÖ'yü, HDP millet vekillerini savunması kabul edilemez diyorlar. "-HDP millet vekili olmak veya Gazeteci olmak istediğini yapmak ve serbest dolaşmak anlamına mı gelmektedir? Adelet dediğiniz bu mu? Bu ülkenin hiç mi kanunu yok ki bu adamlar diğer insanlardan farklı muamele göreceklermiş " dediler az önce.

Kılıçtaroğlu sıvamaya devam ediyor. Muharrem ince boşuna isyan etmedi.
    Rezillik diz boyu.

Vatan Partisi bile Kılıçtaroğlunu eleştiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 9 Temmuz 2017; 22:2:42 >

• Dereyi geçene kadar ayıya dayı diyecekler hesapta. Ah bi' bilseler o ayının dereyi geçince canavar kesileceğini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu Perinçek bu ülkenin derin adamıdır. Hiç sevmedim sevemedim.

...
  • Bu proğramı bende izliyorum, güzel tesbitler var

• Sanki Perinçek yürüyüşü desteklese yürüyüşe katılacakmışsınız gibi konuşmuyor musunuz ayar oluyorum.

Olm size göre tek bir kişinin (malum kişi) destek verip vermemesi önemli onun dışında hdp Perinçek vs destek verse de vermese de bir kulp takarsınız zaten.

Perinçek destek vereydi bu sefer Apo ile olan çiçekli fotoğrafını paylaşırdınız.

Çünkü ikiyüzlüsünüz, SAMİMİ DEĞİLSİNİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Doğu Perinçek ne idüğü belirsiz karanlık bir adam.Açıkçası güvenmiyorum.Konu sahibide dibine kadar akplisin bu işleri geç kardeşim.

Ön yargılarını kırmak için konu açmadım kardeş her türlü ithaflı saldırılarda serbestsin. Sonuçta senin demenle birşey olmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 9 Temmuz 2017; 22:45:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

quote:

Doğu Perinçek ne idüğü belirsiz karanlık bir adam.Açıkçası güvenmiyorum.Konu sahibide dibine kadar akplisin bu işleri geç kardeşim.

Ön yargılarını kırmak için konu açmadım kardeş her türlü ithaflı saldırılarda serbestsin. Sonuçta senin demenle birşey olmuyorum.

Şunun cevabını verirmisin?Perinçek kimdir nedir?Bu zamana kadar söyledikleri tutmuşmudur yoksa tam tersi mi çıkmıştır?Sol gözüküp sağdan yer kapmaya çalışan bir insan olabilir mi?
  • Kılıçdaroğlunu sevmiyorum,desteklemiyorum aynı şekilde doğu beyide sevmiyorum.

Doğu bey, siyasi parti olarak ciddi oyu olmamasına rağmen muhalefet liderlerinden çok daha özgüvenli şekilde söylemlerde bulunabiliyor. Sağlam bir arkası var. Fakat bu demek değil ki bu iyi bir şey.

Nasıl hiçbir siyasi başarısı olmamasına rağmen siyasi kariyerini sürdürebiliyor, nasıl dört parti haricinde hiçbir parti liderini yayına çıkartmayan popüler medya doğu beyi canlı yayınlara çıkartıyor düşünmek lazım.

Söylemlerinin,kendi söyledikleri ile yaptıklarının çelişkilerine değinmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 9 Temmuz 2017; 22:50:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

quote:

Şunun cevabını verirmisin?Perinçek kimdir nedir?Bu zamana kadar söyledikleri tutmuşmudur yoksa tam tersi mi çıkmıştır?Sol gözüküp sağdan yer kapmaya çalışan bir insan olabilir mi?

Ben doğu perinçek'i temel alarak söylemiyorum ki kendi söylediklerimi. Bir kişinin söylediğini onaylamak o kişinin tüm fikirlerine paydaş olmak anlamına gelmiyor ki? Benim söylediklerim yanlışsa zaten Muharrem İnce gibi düzgün bir adamın söyledikleride yanlıştır. Partinin kendi içinde savaşını ve söylediklerini başkalarıda belirtiyor diyorum, saçma sapan beni sorguya tutuyorsunuz. KK karşı olan CHP li millet vekillerinede aynı sorgulamayı mı yapıyorsunuz? Yada bana yapılan yafta gibi "yalan söyleme sonuna kadar AKP lisin!" gibi saçma sapan ithamlarda mı bulunuyorsunuz?

Ne savunduğunuz ne de savurduklarınız bir be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 9 Temmuz 2017; 23:3:50 >

• Vatan Partisi siyaseten intihar etmiş bir partidir. Şimdi anca iktidara yamanma konusunda Bahçeli'yle yarışabiliyorlar.
  • Doğu Perinçek'in ne yaptığını kimse bilmiyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Henry Huxley

Vatan Partisi siyaseten intihar etmiş bir partidir. Şimdi anca iktidara yamanma konusunda Bahçeli'yle yarışabiliyorlar.

Vatan Partisi adına yakışır güzel söylemlerde bulunmaya başladı, örnek alın biraz.

• 80'li yıllarda Maocu, 90'lı yıllarda Apocu, 2000'li yıllarda Atatürkçü, bugünde Erdoğancı! Döne döne yörüngesini buldu sanırım:)

• Vatan partisi kim ya? Yüzde kaç oy almış da fikrini buraya getiriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Henry Huxley

Vatan Partisi siyaseten intihar etmiş bir partidir. Şimdi anca iktidara yamanma konusunda Bahçeli'yle yarışabiliyorlar.

Vatan Partisi adına yakışır güzel söylemlerde bulunmaya başladı, örnek alın biraz.

Hükümete yalakalık etmek için kendi değerlerini ezip geçen adamların neyini örnek alayım. Ben zamanında bunlara oy da verdim, haksızlığa uğradıklarında yanlarında da durdum. Benim kimi örnek alıp almayacağımı belirlemek sizin gibi hükümet putperestlerinin haddine değildir.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Eski çekilmiş resimler bu günü ifade etmez,

Darbecilerin Fethullahla çekilmiş resmi yok, bu onların fetöcü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Pkklı her teröristinde Apoyla resmi yok ama teröris olduğu gerçeğini değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 9 Temmuz 2017; 23:52:40 >
  • Vatana hizmet eden bir hükümet söz konusu hükümetin dosrusuna doğru denmezmi,

doğruya doğru eğriye eğri diyor kendi anlayışı ile, devlete destek ifadeleri içeriyor,

KK napıyor, devleti yıkmaya çalışan pkk ve fetö elemanlarını kurtarmaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 9 Temmuz 2017; 23:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Vatana hizmet eden bir hükümet söz konusu hükümetin dosrusuna doğru denmezmi,

doğruya doğru eğriye eğri diyor kendi anlayışı ile, devlete destek ifadeleri içeriyor,

KK napıyor, devleti yıkmaya çalışan pkk ve fetö elemanlarını kurtarmaya çalışıyor

Hayır öyle bir şeye çalışmıyor, kaba etinizden uydurmayınız. Kılıçdaroğlu'nun PKK-Fethullah desteği konusunda AKP'nin eline su dökmesi mümkün değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.