ben genelde bişey almayacak olsam da muhabbet ederim. hiç de bahsettiğin gibi insanlara denk gelmedim. marka vs konusunda karışmazlar. hatta ellerinde olmayan ürünleri getirtebileceklerini söylerler. bilmiyorum belki bana öyle geliyor ama yalnızca yardım etmeye çalışıyorlar bence. tabii kararsızsan msi mı asus mu dersen adam hangisini satması lazımsa onu söyler.
zaten promotörlerin insana havadan bakan bi tavrı var. abonesi olduğu firma hakkında bir eleştiri yaptığında direk cevabını veriyorlar, onlardan gaç
Bunlarin birinde de gecen senelerde denk geldim. Arkadaşıma ısrarla almamasını söyledigim fx 9590 veya daha alt seri bir işlemciyi aldirdi diyor ki bugatti çok yakar ama hizli gider diyerek :D Şimdi keşke seni dinleseymişim diyor ama iş işten gecti 5000 TL ye amd sistem topladi anakart arizali cikti ddr3 sistem topladi en önemli ozelligi pc de mangal yakip mangal eşliginde cizirti sesi dinleyebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme