onu da yeni gördüm oda çok cazip gibi fiyat olarak hem anakart hem işlemci daha iyi sadece gpu 5.200tl civarı en ucuz başka yerlerde
Rtx2080 koyup şu anakartı koyuyolar ya
naak98
kullanıcısına yanıt
Sadece anakart mı? Kasa+psu ya ne diyosun xigmatek.
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
Sadece anakart mı? Kasa+psu ya ne diyosun xigmatek.
Psu modelini göremiyorum ama anakart daha önemli gibi
naak98
kullanıcısına yanıt
Tabi anakart daha önemli ama sistem baştan sona falso. 2080 li sistemde sx8200 veya 970 beklenirken wd ssd 480gb var. Zaten düşük sistemler neyse hazır sistem alınır da böyle 2080li sistemde belli yani adam herşeyden kısıp 2080 koymuş sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
Tabi anakart daha önemli ama sistem baştan sona falso. 2080 li sistemde sx8200 veya 970 beklenirken wd ssd 480gb var. Zaten düşük sistemler neyse hazır sistem alınır da böyle 2080li sistemde belli yani adam herşeyden kısıp 2080 koymuş sadece.
2080 almanın bedeli diğer parçalardan feragat ben olsam daha dengeli kurardım ama bunlarda iş görür.
naak98
kullanıcısına yanıt
Cok dogru.
kesinlikle yazdıklarınız doğru ama ssd anakart psu vs yükseltince fiyat direk 10k+ çıkıyor f/p olarak bana baya cazip gözüktü sonuçta ssd psu kasa vs sonradan yükseltilebilir.
2600X işlemcinin 1080P'de 2080'i 2070'e dönüştürdüğünü var saymaz isek iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme