Hocam bazı oyunlarda öne geçip bazı oyunlarda çok çok geri kalıyor. Masaüstü ve render performansı da çok çok geride. |
Vatan Seçili Oem Ürünlerde Sepette %15 indirim Bonus 12 Taksit vade farksız (3. sayfa)
-
-
Ne oynuyor bilmiyorum ama komple sistemi yenilemektense eski anakart rami tutup 5800x3d daha mantıklı geliyor.
-
Mantıklı zaten mükemmel bir işlemci. 2bin TL lik anakart ta bile çalışıyor. Ben sadece fark için söyledim. 3d işlemciler güzel fark kapatabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8500 civarı 6800xt var temiz de o yüzden dedim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vatanda amd 5600 alana hediye oyun var mı?
-
Indirimden aldığım z690-a prime anakart kutuyu açtığımda kenarında küçük ezik ve tozlu halde karşıma çıktı. Sifir ürün alıyorum ve gelen ürüne bak. Zaten yurtiçi kargo kutusunu açınca anakartın kutusu bile açıktı. Şimdi bir saattir müşteri hizmetlerini arıyorum açan yok. Benden size tavsiye sakin alışveriş yapmayın. Basına böyle bir şey gelen arkadaş bana yardımcı olabilirmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korkuttunuz hocam bende sipariş verme aşamasındayım. Acaba iade ürün mü yolladılar?
-
Anakartın kenarı küçük ezik ve bazı yerleri montaj izleri. 0 üründe hem ezik ve bu kadar toz olmaz hocam. Ya ürün mağazada rafda duran ürün yada iade. Ayriyeten ürünün kutusu bile açıktı yurtici kargo kutusunu açtığımda. Ne koruma koymuşlar ne başka bir şey. Kutusu açık ürünmü gonderilir ? Bakalım aradım maile mesaj attım ne diyecekler. Daha haber bile yok. Ben pisman oldum az ödeyip amazondan almamakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 10 Kasım 2022; 16:22:11 >
-
İade hakkınız var hocam iade edin. Rezillikten başka birşey değil.
-
ryzen 5 5600 sipariş etmiştim, oldukça temiz şekilde faturalı elime ulaştı bugün
-
Oyun hediyesini almayı unutmayın.
-
Ben aldım kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com faturayı mail atacaksın
-
Vatan kupon kodunu gönderdi.Amd,Amd ürün doğrulama aracı kurdurdu.İşlemci takılı olmadığından sistem onaylamadı. Kurulum yapılmadan oyunu alamıyormuyuz ?
-
ben de bugün 13600k'yı teslim aldım. sıfır kapalı kutu olarak gekdi. not geçeyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X