Şimdi Ara

Vatan Sorunu Çözemedi Bilgisi Olan Yardım Etsin Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardes islemcidede sikinti cikmaz ise . Sana derimki . Pc de sorun varsa ya bu adamlar isini yapmiyor. Yada bir sey atlaniyor..
    sunuda yapabilirsin.
    BILGISYARCIYA GOTUR BIRDE O ARIZA TESTI YAPSIN.. DENEMEKTE FAYDA VAR ;) ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye şartlarında toplama yerine markalı bilgisayar alınmasının şart olduğunun en büyük ispatı sanırım bu konu olur. Toplama bilgisayarda her parçanın garanti sağlayıcı firması birbirinden bağımsız olduğu için eğer arıza tespit edilemiyorsa tüm parçalar sökülür ve hepsi ayrı ayrı servislerine gönderilir sonra geri dönmelerini beklenir. Hemen her parça ayrı ayrı zamanlarda firmaya ulaşır bazısı tedarik edilemez ve stok sorunu yaşanır yine uğraşılır. Toplama yerine HP, Dell, Toshiba gibi markalardan bir bilgisayar alınsaydı ve benzer bir sorun yaşansaydı müşteri bu şekilde mağdur edilmezdi.
  • Şimdi işin ilginç yanı benim garantimde 10 gün önce bitti eğer sorun hala devam ederse ne gibi haklar talep edebilirim ayrıca bu 20 iş gününe Cumartesi'lerde dahil mi acaba

• Evet geçenlerde gittim bilgisayarı almaya sonunda işlemcide gelmişti adamlar sıfır bir işlemci göndermişler test ettik sorun yoktu meğer sorun işlemcideymiş 2 gündür kullanıyorum çok şükür sorun yok yorum yazıp bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.