remzi usta kardeşim sende sıcaklık vs durumu nasıldır?
bir de sistemi o mı kurun yoksa var olana mı yükledin
oyunlardan performans örnekleri de verirsen sevinirim
sıcaklık 55 60 larda tabi normal hali ama sorun benim kasanın ufat oluşu kullandığım güç kaynağı ve işlemci fanı çok büyük (bid typ) kasa ufak olduğundan ve çıkışlarında kapalı olmasıyla içeride ısı birikiyor ve adana'dayım ev hamam gibi, onun dışında kartın performandan şu an için memnunum oyunlarda kasmaya çalışıyorum fear nfs carbon denedim full çektim takılma yokdetaylı şekilde incelemedim 2 gün içinde onlarıda tamamlarım
Benim kartta cok ısınıyo ve benim power supply 300 watt buyuk sorun cıkarırmı? 1 saat kadar oynadım bişey olmadı ama kart hatta kasanın metal yuzeyleri yanıyo resmen. Bide bu kartlar revizyon 1 mi 2 mi nerden anlıycaz nedir farkları bilen bi el atsın arkadaslar.
Beyler Vatan İzmir'de bu karttan son olarak 8 adet kaldı Cuma Günü açılacak Bursa Mağazasında 15 adet var düşünenler kaçırmasın derim
quote:
Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta
Beyler Vatan İzmir'de bu karttan son olarak 8 adet kaldı Cuma Günü açılacak Bursa Mağazasında 15 adet var düşünenler kaçırmasın derim
7 adet kaldı hocam izmirdekinin birinde ben sipariş ettim
kart neredeyse 1950proyla aynı... 8600gts yi bile bir çok testte geçmiş... hayırlı olsun diyelim...
1950pro ile ben pentium d işlemci oc ile 3.75ghz 9400 aldım 05 te..demek bende de core2duo olsa 10k yı aşıcamyine az değilmiş fark yaa 1950pro ile 1900gt arasında
quote:
Orjinalden alıntı: xtatic
Benim kartta cok ısınıyo ve benim power supply 300 watt buyuk sorun cıkarırmı? 1 saat kadar oynadım bişey olmadı ama kart hatta kasanın metal yuzeyleri yanıyo resmen. Bide bu kartlar revizyon 1 mi 2 mi nerden anlıycaz nedir farkları bilen bi el atsın arkadaslar.
hocam v2 olan kartlar kırmızı soğutucu bloğuyla geliyo v1 olanlar mavi beyaz resimli ayrıca kartın default değerlerinden de anlayabilirsin
v2 ler 513/650 gibi bişey v1 ler 600/600 gibi
not: kesin rakamlar değildir
şu stalker a taktım kafayı
beni uğraştırıyor oynayan yok mu arkadaşalr
bu meret sadece ben de mi takılıp kilitleniyor
topiğin silinmesini rica ediyorum..gördükçe sinir sistemim alt üst oluyor..
BU KART REV 2 DEĞİLMİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok anlasıldı vatandakilerin hepsi rev 2 o zman
kartı nerden aldın kardeş vatanda ben göremedim???
ben 5 ay önce almısstım ytl olarak 210$ bayılmıştım. 1950 PRO bu kartan daha ii bir kart ama 1900GT ile Full Cözünürlükte oynatamadıgı oyun yok sıfır takılma saphhire inkini aldım fansesi cok yok ki kart kocaman 350W asus kasa kullanıyorum ama 550 600W sağlam bir güç kaynapı ile performasın artacgını dusunuorum. 99$ a tavsiyem gidip dx10 ara yapısmayın bu kartı alın 1000 kere daha ii bir kart.. 3ds MaX + oyun için aldım iki işlevide harika şekilde yerine getirdi. widescreen oldugu için monitörüm daha bf2 de full acamadım 1024x786 harici cözünürlük pek acamadım... ama tüplü(crt) bir monitörüm olsa ve oyunlar da desteklese 2000x1600 li rakalmarı bile acar bu kart... acılan efektler vs gördüğüm bir cok karta göre asırı farklı olamak la birlikte ii... birde kendinden crossfire lı 1950 ler var onlara da bakın manyak kart dx 10lu cok kastıntı oyunların cıkmasına bence daha 2 yıl var.. o zaman kadar bu kartlar hoplatır...
aqlamak istiyorum 210$ nerde 99$ nerde
3ds mark cok boyutu yüksek bir program oldugu için indirip test edemedim hiç
kart vatan ın sitesinde görünmüyor 444 lü numarasından sordum ankara mağazında var mı diye bakıp var dediler ben de rafta 5 6 tane gördüm dündü ama şimdi var mı bilmem
Eskinin bol keseli kartlarının düştüğü hale bak..
kulaga baya bi hos geliyor ASlında ankara stoklarında varmı bilen varmı aranızda bitmeden bizde bi el atsak
Fiyatı ve performansı süperİlk çıktığında fiyatı neydi bunun?
aratıyorum çıkmıyor
Link atabilirmisiniz?
Saat 13:30'da Ankara Vatan Bilgisayar'daydım, kart yok. Gelir mi bilmem.
ATI Catalyst 7.7 yüklü, hız aşırtma için ATI Tool 0.26 kullandım, hız aşırtmalı değerde fanı %100 çalıştırdım. Her şey standart değerindeyken 3DMark'05 8710 puan, ekran kartı 590/1550'deyken 9337 puan aldı. İşlemcim 89W tüketen seriden olduğu ve sistemimin güç ihtiyacı güç kaynağının sınır değerlerine geldiği için işlemciye hız aşırtma yapmadım.
Bu arada sıcaklık boşta 55, yükte 80 dereceyi buldu.
ya ben vatan adana da varsa gidip alsam mi yarin ya of ya yoksa beklesemmi hala