Şimdi Ara

VatanBilgisayar 100 TL ustune 20 TL İndirim Çeki (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
13
Favori
13.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mc_josef

Ben de hdd alacağım arkadaşlar, kod gönderebilecek var mı?

ümraniye vatanın oralarda olucam bugün gelirsen var kod
  • 100 lira üstünde bir alışverişim var, ücretsiz kod gönderebilecek biri var ise talibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

100 lira üstünde bir alışverişim var, ücretsiz kod gönderebilecek biri var ise talibim.

Pm atıldı

• arkadaslar hakkını kullanmıyacak olan varsa pm beklıyorum :)
  • Pm atana kodu vereceğim.

• Kod verildi.

• Dostlar banada acil kod lazim lutfen. Vatandayim simdi.

• 100 tl ye 20 indirim kodu varsa, kasadayim. Pes 2016 icin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

100 lira üstünde bir alışverişim var, ücretsiz kod gönderebilecek biri var ise talibim.

Fener19 nickli arkadaş gönderdi, kullandım sağolsun. Kimyager147 sana da teşekkür ederim. İyi günler.

• bende ssd almayı planlıyorum kod için yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
  • bu kod sadece 20 TL İle mi sınırlı , yoksa her 100 lira için 20 liramı veriyor . atıyorum 500 liralık bir televizyon için 20 liramı düşüyor 100 lira mı ?
  • Vatan'da 31/10/15'e kadar ilk 100 TL ve uzeri alisverisinize 20 TL indirim. Kod: DE37848F3A

• Dikkat: İşlem kod sahibi adına kesilmekte ve kod sahibinin tel nosu ve adı lazım yoksa olmuyor. Ayrıca bu kod vatan'dan uzun zamandır ürün almayan sadece ayak alışması için yapılan bir şeymiş adamlar öyle dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 29 Ekim 2015; 16:46:22 >
  • Kod isteyen varmı arkadaşlar..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac21

Dikkat: İşlem kod sahibi adına kesilmekte ve kod sahibinin tel nosu ve adı lazım yoksa olmuyor. Ayrıca bu kod vatan'dan uzun zamandır ürün almayan sadece ayak alışması için yapılan bir şeymiş adamlar öyle dedi.

uzun süredir ben de almıyorum bana gelmedi. Vatandan uygun fiyata bir şey bulup alınabilir mi o da muamma..
  • Ben ürünü en uygun bu şekilde buradan aldım.
  • 27F9B3FA9B

BEN KULLANMAYACAĞIM İSTEYEN KULLANABİLİR
  • Arkadaşlar üstte belirttiğim şeyi okuyun kod vermeden önce, hatta bir daha yazayım İşlem kod sahibi adına kesilmekte ve kod sahibinin tel nosu ve adı lazım yoksa olmuyor.
  • "Geçersiz kupon kodu" hatası alıyorum mesajın geldiği telefonumun tanımlı olduğu hesaptan kullanmaya çalışırken, aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Telefondan ya da mağazadan oluyormuş, ben telefondan sipariş verdim ve telefon numarası ya da başka bir kontrol yapılmadan kodu kabul ettiler... Kargo ücretsizdi ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 282sk282 -- 29 Ekim 2015; 18:54:53 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.