Şimdi Ara

VatanBilgisayar 100 TL ustune 20 TL İndirim Çeki (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
13
Favori
13.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kod arıyorum arkaşdaşlar elinde bulunan var mı ?
  • Notebook çantası alacağım kullanmayan arkadaşlar verebilirse pm bekliyorum
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Kullandım. Tekrar çok teşekkür ederim.
  • 75249BD4C3 ihtiyacı olan kullansın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayacak olan pm atabilirse sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 nick'li arkadaştan aldığım kodu kullanarak aşağıdakileri aldım. Kendisine çok teşekkür ederim.

VatanBilgisayar 100 TL ustune 20 TL İndirim Çeki  VatanBilgisayar 100 TL ustune 20 TL İndirim Çeki

Bu da pek belli olmuyor ama faturası.

VatanBilgisayar 100 TL ustune 20 TL İndirim Çeki

@ali222

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 30 Ekim 2015; 18:43:04 >

• açıktan kod vermeyin, kodu gören kişi-kişiler mağazaya gitti diyelim, bir başkası kullandı ise bu kişiler o kadar yol tepip
    mağazaya geldikleri halde bir indirimden faydalanamazlar, orda tekrar foruma girip kod istemeleri sıkıntı olur
    isteyebildiler diyelim ordaki bir pcden webe ve foruma girip yada telefon ile,
    eeee hemen kod mu gelecek, o kişi saatlerce mağazada boş boş dolaşıp kod mu bekleyecek
    zamanlarına yol paralarına ve umutlarına yazık olur,
    o sebep
    kodları PM le verin , ortaya kemik atar gibi olmuyor bu işler...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 30 Ekim 2015; 19:09:46 >
  • atakan84 kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin. Ben de forumda bir arkadastan kod alip utu aldim. Sonra bana da kod geldi sms le. onu paylastim

• Arkadaşlar sanırım mağazada geçerli ve 20 tl indirim oluyor,
    NEXT MINIX HD - AMIGO UYDU ALICISI almam gerek 229 tl 209 a gelecek kodu olan pm bekliyorum.

• kullanmayacak olan varsa kodu pm ile yollayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraelhusam

kullanmayacak olan varsa kodu pm ile yollayabilir mi?

pm atıyorum şimdi kullanınca yazarsın
  • kod ile birlikte tel noyu da verin lazım olabiliyor, isminiz ile birlikte soy isminizi de belirtin ki,
    kod verdiğiniz kişi mağazaya gidip kodu kullanmak istediğinde zorluk çıkaramasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 30 Ekim 2015; 21:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

kod ile birlikte tel noyu da verin lazım olabiliyor, isminiz ile birlikte soy isminizi de belirtin ki,
    kod verdiğiniz kişi mağazaya gidip kodu kullanmak istediğinde zorluk çıkaramasınlar

tc kimlik * kredi kartı önlüarkalı fotokopi + birde şifre olusa tadından yenmez diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Arkadaşlar sanırım mağazada geçerli ve 20 tl indirim oluyor,
    NEXT MINIX HD - AMIGO UYDU ALICISI almam gerek 229 tl 209 a gelecek kodu olan pm bekliyorum.

burada 185 tl hocam

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-minix-hd-amigo-full-hd-uydu-alicisi-guncel-yazilim-P38553057
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

kod ile birlikte tel noyu da verin lazım olabiliyor, isminiz ile birlikte soy isminizi de belirtin ki,

Ben ali222 arkadaşın verdiği kodu kullandım. Bana kasiyer hiçbir şey sormadı. Sadece "kodu verin indirimi uygulayayım" dedi.
    Belki cins kasiyerler sorarsa bilemem.
  • İyi akşamlar, kodu kullanmayacak varsa gönderebilir mi? Yarın laptop sırt çantası almaya gideceğim.

• pc başındayım arkadaşlar ya kodu kullanıp
    466 tllik aoc monitörü 446 tl ye alacağım
    yada mediamarkt ta ki philips monitörü 399 tl ye alacağım
    philiphs içime sinmiyor bütçemde kısıtlı daha önce gelen kodda çalışmadı
    geçersiz kod diyor bir el atsanız arkadaşlar
  • Vatan'da 31/10/15'e kadar ilk 100 TL ve uzeri alisverisinize 20 TL indirim. Kod: 26A86C928A

Kullanılmadı

• Kod nette çalışmıyor mağazada denemenizi tavsiye ederim.

• Vatan'da 31/10/15'e kadar ilk 100 TL ve uzeri alisverisinize 20 TL indirim. Kod: 269B9C6F4D.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.