Şimdi Ara

vatanbilgisayar 55lm660s 2799 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde 42LM660S i 1599 TL ye sattık bugün, o da çok iyi fiyattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

lg tv almayın aldırmayın

hangi televizyonu alalım kardeş sen söyle?

lg ye nedense bende bir türlü ısınamadım. 32 inch bı modelini almıstım 3.ayında iken arka scart girişi bozuldu. servisi aradım,alo yerine kullanıcı hatası diyerek telefona cıkıyor karşımdaki görevliler. neyse tartıştım detaylı anlattım eve geldi servis sen bozmusun ,zorlamısın içerden tırnakları yamultmusun dediler , garanti kapsamındamı yok degil dediler. ne kadara patlar 900 luk tv nın fıyatı 300den fazlaya patlar dedıler kalsın hdmı kullanırım yıne yaptırmam dedım. bu kezde sadece gelmelerınden ötürü 20 lira istediler. ben 1 gun once randevu vermeeden once 2 kere bastıra bastıra sordum telefondaki kadına , yok para vermıceksınız dedı, dıgıturk gıbı gelınce otomatık 20 lıra ıstemesınler dedım yok dedıler ama gelınce vermeden gıtmıorlar. neyse bı yerlerı , yetkililerini aradılar kavga dovus vermedım 20 lıra , not aldılar neymıs bır daha cagırdıgımda bu ucretıde ona bındırıp 2sınıde verıceksınız dıyıp gıttıler. lg nin servisindende ürünündende memnun kalmadım daha almamayı dusunuyorum.

SEN SCART KABLOSUNU TAKARKEN BÜYÜK İHTİMAL ZARAR VERDİN..ÜRETİM HATASI OLMASI ÇOK ZOR O SCART OLAYININ..TAKARKEN DİKKATLİ OLMAK LAZIM..

elektroniğe meraklıyımdır , hassas bısı oldugunu bılıorum zorlamadımda, bozulduktan sonra şöyle baktım pek kaliteli durmuyor scart yuvası , birde işin sinir bozucu tarafı ilk kurulumda servise gelenlerin tutumuydu, senin işinni görmeye değil sanki satış yapmaya gelıyorlar altın uclu scart kablo almıslar birde korumalı priz , yurt dısı malı çin malı diil bunları almalısınız yoksa sorun yasarsınız vs. dedim ne kadar tam hatırlamıorum ama pıyasa fiyatının %30 %40 fazlasına satıyorlardı. dedim ben arastırır alırım daha uyguna bulurum. öyle diyince tavır yapmıslardı , evde ben değil sade annem babam olsa direk kazık fiyattan satarlardı . zaten kurulumdan sonra bozuldugundada yine aynı kişiler gelmişti , zafer kazanmış gibi surat yapmışlardı. sonuç olarak ürünüde servisinide pek sevmedim arkadaşlar. bu markadan memnun olan bir dünya kişi vardır ama bu olaylarda yaşanmıştır . yazayım dedim nası olsa ücretsiz :)

O ZAMAN BU SERVİSLER ÖZEL ŞAHISLAR TARAFINDAN İŞLETİLİYOR..ODA NEYMİŞ ÖYLE BUNU ALIN ŞUNU ALIN FALAN..BEN OLSAM AZARLARDIM..SEN BENİM TELEVİZYONUMU KURMAYAMI GELİYORSUN ÜRÜN SATMAYAMI..

• samsung 55es8000'in dengi mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

samsung 55es8000'in dengi mi bu ?

Tabiki değil ama güzel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

lg tv almayın aldırmayın

doğru söz
  • yok be dostum es7000 in bile dengi değil onda dahili kamera dual işlemci fln var. ama alınabilecek en şık en uygun modelidir 660 ben 47" olanı kullanıyorum web browser dan smart share a, magic kumanda ve ucuz gözlüklere kadar herşeyi çok kullanışlı ;) renk konusunda Samsung kadar değil ama aralarında çok fiyat farkı var.
  • alınası...aylarca 55 bekledim..insanoğlu doyumsuz..belki sammy 7000 - 8000 bu fiyata düşer diye bekliyorum şimdide....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

alınası...aylarca 55 bekledim..insanoğlu doyumsuz..belki sammy 7000 - 8000 bu fiyata düşer diye bekliyorum şimdide....

çok bekledim hocam hatta 3400 civarı olsa bile alacakktım ama zor düşmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.