kimseyi bulmayacaksın, mouseun kodunu + kredi kartı bilgilerini gireceksin enter deyip gelen ekrandan driverı indirip, mouse takılı olduğu taktirde yeni indirdiğin driverı kuracaksın bu kadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: ismailreyiz
konuyu krletmişsiniz öncelikle ve biride yardımcı olmamış foruma gelmediğimden beri ne hale gelmiş
şunu belirteyim sistem işe yaramaz olmuş fiyatına göre
-ips ekran almayın led 21.5 her türlü yeter (dvi olsun 2ms bulabilirseniz alın) -işlemci fx8350 yapın -anakart m5a99fx r.o 2 alın -ekran kartı 7970 ya da gtx 770 böyle bir sistem 10000 kat daha hayırlıdır
o klavyede türkçe karakterler yok haberiniz olsun bu arada görünüşüne aldanmayın
edit:imla
O dostum çok teşekkür ederim. Bende gaming klavye olarak sistemimin yanına onu tercih ederim bilgi için çok saol allah razı olsun
g300 mouse alma denedim saçma sapan bişey üstünde bir düzine tuş var bloodly v5 mouse kullanıyorum ondan çok daha iyidir
o kadar para verdikten sonra mouse g500s olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
o kadar para verdikten sonra mouse g500s olmalı
G500 var bildiğim kadarıyla yoktu ki G500s
malicalik13
kullanıcısına yanıt
o zaman g9x
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
o zaman g9x
G500'den ne farkı var onun?
g500s aldım 85 liraya :D sıfır temiz çok iyi tavsiye ederim
malicalik13
kullanıcısına yanıt
g9x daha eski
quote:
Orijinalden alıntı: volkano1907
[size=3]Merhabalar arkadaşlar,
vatanda %30 indirim ile yaklaşık 3.100 TL ye aşağıdaki gibi bir sistem topladım sizce negatif bir durum var mı?
Tüm bileşenler gayet iyi fakat ben 3100Tl lik bir sistemde 300r yerine 400r(600w_750w) ,g300 yerine g500,Hdd yerine mutlaka ssd ya da ssd+hdd alırım.Bu şekilde de sistem fena değil ama o kadar para verdikten sonra ssd olmadımı ne işe yarar o parayı verdiniz mi şöyle son derece hızlı bir ssd şart yoksa bana göre hiç bi iş yaramaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme