Şimdi Ara

Vatandan gelen dell 7567 ##SSli##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan dell 7567 siparis verdim urun geldi ama biraz hevesimi kirdi. Urunun ekraninda biraz isik sizmasi var. Touchpadde takirti var basinca iki kere tik sesi veriyi bu cok sikinti degilmis kullananlar arkadan vidasi gevsek diyor. Ama beni biraz ekrandaki isik sizmasi üzdü.

Sizce ne yapmaliyim iade degisim filanmi istiyim bilgisayari actim sikinti olurmu. Vatandan alip boyle sikinti yasayan varmi aramizda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hayırlı olsun. Ekran paneli IPS mi? IPS ise bir derece normaldir biraz ışık sızması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 26 Ağustos 2017; 10:58:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

Hocam hayırlı olsun. Ekran paneli IPS mi? IPS ise bir derece normaldir biraz ışık sızması.

Oncelikle tesekkurler.

Evet ekran IPS ama hem ilk laptobum hem ilk ips ekranim o yuzden normalmi degilmi anlayamadim.

Biraz once yine baktim isik sizmasi cok belli olmuyordu ama ozelliklede aksam isigi kapatinca cok belli oluyor.

• Yokmu kullanan bu durum normalmi iade degisim istiyimi

• normal bir durum boşuna uğraşmayın değişim vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

normal bir durum boşuna uğraşmayın değişim vermezler.

Kimisi normal diyor kimisi veri gonder diyor iyice hevesim icimde kaldi ne yapcagimi bilmiyorum.

• Ben de vatandan aldım, aynı bölgelerde de bende de ışık sızması var, iade edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vins_3075

Ben de vatandan aldım, aynı bölgelerde de bende de ışık sızması var, iade edeceğim.

Touchpad indede tikirti problemi varmi

• Tıkırtı var gibi de onu sorun etmiyorum, zaten Touchpad kullanmam, ışık sızması beni soguttu cihazdan, ve işin kötüsü bu iki ay icinde ışık sızmasından dolayı iade ettiğim 3. Pc olacak

• quote:

Tıkırtı var gibi de onu sorun etmiyorum, zaten Touchpad kullanmam, ışık sızması beni soguttu cihazdan, ve işin kötüsü bu iki ay icinde ışık sızmasından dolayı iade ettiğim 3. Pc olacak

bende büyük hevesle aldım resimdeki gibi olunca soğudum biraz ama bazıları normal diyor napıcam bilemedim pcde baya hosuma gitti acıkcası..
  • quote:

Tıkırtı var gibi de onu sorun etmiyorum, zaten Touchpad kullanmam, ışık sızması beni soguttu cihazdan, ve işin kötüsü bu iki ay icinde ışık sızmasından dolayı iade ettiğim 3. Pc olacak

Işık sızmasiz ips ekran bulamazsın o zaman tn panel li laptop alacaksın. Önemli olan ışık sizmasinin çok abartı olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 27 Ağustos 2017; 22:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

quote:

Işık sızmasiz ips ekran bulamazsın o zaman tn panel li laptop alacaksın. Önemli olan ışık sizmasinin çok abartı olmaması.

Peki resimdeki isik sizmasi normalmidir?

Buda gece isik kapali iken cektigim hali bu normalmi degilmi karar veremedim..

• mustafa1235 M kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle bişey var sen şimdi kasıtlı olarak simsiyah bi ekran açıp kapkaranlık bi ortamda bunu test ediyorsun ips panellerin %60 ında bu kadar sızma vardır. şuan benim kullandıgım laptoptada var 2 gün önce aldım. lenovo ip 700. eğer diğer özellikleri hoşuna gitmişse vermemeni tavsiye ederim. eğer ips panelli bi laptop alacaksan %90 ışık sızmalı gelir fakat sızmanın derecesi bu kadar yüksek olmayebilir bendeki sızmanında fotosu şöyle ama ben sıkıntı etmiyorum çünkü ben bunu simsiyah ekranda karanlıkta test etmesem farketmem bile.

Vatandan gelen dell 7567 ##SSli##Vatandan gelen dell 7567 ##SSli##

not: olurda kafama eserse 15 gün içinde değiştiririm ama değiştirmeme sebebim yeni gelecek olandada bu kadar çok olmasada yine ışık sızmalı gelecek. 2 arkadaşımda lenovo ip var 2sindede sızma var ama benimki kadar fazla değiller. hiç değilse bunun sadece ekranında sızma var başka bir problemi yok yarın değiştirdiğimde daha büyük sıkıntılar olursa hoş olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bookless -- 28 Ağustos 2017; 0:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veed4t

hocam şöyle bişey var sen şimdi kasıtlı olarak simsiyah bi ekran açıp kapkaranlık bi ortamda bunu test ediyorsun ips panellerin %60 ında bu kadar sızma vardır. şuan benim kullandıgım laptoptada var 2 gün önce aldım. lenovo ip 700. eğer diğer özellikleri hoşuna gitmişse vermemeni tavsiye ederim. eğer ips panelli bi laptop alacaksan %90 ışık sızmalı gelir fakat sızmanın derecesi bu kadar yüksek olmayebilir bendeki sızmanında fotosu şöyle ama ben sıkıntı etmiyorum çünkü ben bunu simsiyah ekranda karanlıkta test etmesem farketmem bile.

Vatandan gelen dell 7567 ##SSli##Vatandan gelen dell 7567 ##SSli##

not: olurda kafama eserse 15 gün içinde değiştiririm ama değiştirmeme sebebim yeni gelecek olandada bu kadar çok olmasada yine ışık sızmalı gelecek. 2 arkadaşımda lenovo ip var 2sindede sızma var ama benimki kadar fazla değiller. hiç değilse bunun sadece ekranında sızma var başka bir problemi yok yarın değiştirdiğimde daha büyük sıkıntılar olursa hoş olmaz.

Oncelikle ugrasip yardimci olmaya calistigin icin sagol..

Bilmiyorum kameradanmi ama benimki seninkinden biraz daha fazla gibi ama dedigin gibi karanlikta boyle cok normal kullanimda pek rahatsiz etmiyor.

Dedigin gibi degistirsemde gelendede olma ihtimali yuksek zaten cogu kiside varmis bu sıkıntı..

Peki daha once hic Vatandan degisim yaptinmi ben internetten aldim ama magazaya gitsem degisim verirlermi nasil oluyor bu süreç bilgin varmi

• ben vatandan tn panel olanını almıştım o yüzden sızma hakkında bir şey söyleyemeyeceğim fakat bende de touchpadde sıkıntı vardı ve değişim istedim 1-1.5 hafta içinde yenisini temin ettiler ve şuan problem yok touchpadde

• mertlkn M kullanıcısına yanıt
    değişimi vatan bilgisayardanmı istedin yetkili servistenmi
  • Normalde ekranınız hiç simsiyah olmaz bu yüzden de simsiyah ekran da aldığınız rahatsızlık normal kullanımda olmaz. Bu yüzden kullanmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertlkn

ben vatandan tn panel olanını almıştım o yüzden sızma hakkında bir şey söyleyemeyeceğim fakat bende de touchpadde sıkıntı vardı ve değişim istedim 1-1.5 hafta içinde yenisini temin ettiler ve şuan problem yok touchpadde

Touchpadde tikirtidanmi bahsediyosun tiklayinca 2 kere tik tik etmesinden o sikinti bendede var

Urunu yolladiktan sonra sana sifirimi yolladilar yoksa tamir edip ayni urunumu?

• Yenisini yolladılar.

• Vatan'dan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.