Şimdi Ara

Vatandan İphone aldım üzgünüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatanla hiçbir alakam yok da adamların suçu ne yahu? Milletimiz iyice abartmış olayı, dünyanın neresinde olursanız olun kullanıcı hatası bir olaydan bahsediyoruz,

Garanti ve sigorta kavramlarını karıştırmamak lazım.

Kızarkadaşım lg g2'sini düşürdü 500 tl ekran parası vercez şimdi yetkili servise e napalım bir daha bimekstende mi ürün almayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim sistemimiz ne yazıkki okuduğunu anlamayan bir nesil yetiştiriyor. Ben vatan bilgisayarın telefonumu 3 hafta oyalayıp apple tarafından ücreti mukabili değişimini sağlamadığını yazıyorum. Bilmiş arkadaşlar beni azarlıyor.
    Bu mudur yani forumda paylaşma. Buysa yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandan gonderirseniz gec gider. Cunku urunlerin hepsi topkapida toplaniyor ilk olarak ordan servislere gonderim saglaniyor. "Kac gunde gider gelir tahminen" diye sorsaydiniz cevabini verirlerdi. Siz bastan sormuyorsunuz ve kafanizdaki utopik zaman algisina uymayinca yok efendim bir daha vatandan bilmem nerden alisveris yapmayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ütopik sensin. Okuyup anla.

• Konuyu okuyorumda düşürmüş kırmışsınız burada vatanı ve apple ın şuçu ne ?
    Ne apple nede vatan size alın düşürün kırın biz yapalım yada yenisini verelim demiyor ve o şekilde ürün satmıyor siz garanti nedir bence bunu iyice anlayın.
    Forumlarda hep okuyorum akasyaya gittim şöyle oldu zorluya gittim böyle oldu apple fos işimi görmedi arkadaşlar kendi hatası yüzünden yada eften püften sebepler ile ipini koparan buralara gidip değişim yada onarım beklerse durum böyle olur.
    Her zaman her şeyde olduğu gibi bununda bokunu çıkardık karşınızdaki apple unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Eğitim sistemimiz ne yazıkki okuduğunu anlamayan bir nesil yetiştiriyor. Ben vatan bilgisayarın telefonumu 3 hafta oyalayıp apple tarafından ücreti mukabili değişimini sağlamadığını yazıyorum. Bilmiş arkadaşlar beni azarlıyor.
    Bu mudur yani forumda paylaşma. Buysa yazık.

20 işgününü geçtiyse yasal işlemleri başlatın zaten ha yok geçmediyse üzgünüm...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Ütopik sensin. Okuyup anla.

adam daha ütoptik ne anlama geliyor onu bilmiyor, bizde burda laf anlatmaya çalışıyoruz... İnşallah bu kişi araba filan almaz sonra kaza yapınca gidip yenisini ister
  • geçmiş olsun
  • İyi dileklerini ileten arkadaşlara çok teşekkür ederi.
    Lukas ayıp olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 31 Aralık 2014; 6:17:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.