Şimdi Ara

Vatandan Kırık Panasonic Led Tv Aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koskoca Vatan Bilgisayarın yaptıgına bak valla ykaın zamanda tv almayı dusunuyordum vatandan ama Arkadaşın başına geldiğini gördükten sonra....

yazık
  • Tuketici mahkemesinde kazanirsin.internetten sitelerine bir bak basvuru yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecmıs olsun arkadasım. yazılanları okudum gercekten uzuldum. yanı bunun ne kadar kotu bır olay oldugunu az bucuk anlıyorum. ama burdakı soylenılnlerı bır kenara bırak bence. yok sole yap yok bole yap. kac kısı bu denılenlerı yapmışta sonuca ulaşmıs. bence ılk once aldıgınız yerle durumu çözmeye calısın. yetkıli bırını bulun kendınıze. derdınızı gerek maıl gerekse telefon ıle bıldırın.
  • sizin durumunuz benim kafamı bayadır meşgul ediyor normalde kapalı kutusundan servis tarafından açılmış bir ürünün arızalı/hasarlı çıkması durumunda hiç müşteri uğraştırılmadan iade değişim vs yapılması gerekir.
    sizin konunuzda sorun sanırım dış kutusu hasarlı ürünü teslim almanız olmuş. sanırım bu konudan herkes ders çıkarmalı dış kutusu hasarlı hiç bir ürünü teslim almamalıyız.
    bu durumda sorunu vatan, yada panasonic le çözmenize imkan yok gibi gözüküyor.
    durumu tüketici mahkemesine iletin zaten bu durumda satıcılar sizle irtibata geçip sorunu tüketici mahkemesinden sonuç çıkmadan çözüyor. yok satıcı yanaşmasza 4-5 ay sürsede eninde sonunda tüketici mahkesi çözüyor.
    kadıya kalan davadan korkma diyenlere kesinlikle inanmayın tüketici mahkemesi sonucu geçte işlese genelde tüketici tarafındalar vakit geçmeden başvurun inanın 15 dakkanızı bile almayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 8 Temmuz 2013; 10:41:51 >

• Yetkili servis tarafından raporu tutulan ve değişim kararı verilen her ürünü teknoloji marketleri değiştirir. Onlar için bir zarar teşkil etmez, ürünü satıcı firma geri alır ve firmasına iade eder.
  • görün işte halini.pc kasısı geri iade edilecek.önce kabul etmiyolar.sonra kabul edip istiyolar.ups kargoyu kayıp eder.bulunca geri gönderir,vatan bilgisayar kabul etmez.bende sinir hastası olurum....rezillik.....
  • Televizyonda sonuç ne oldu en son?
  • İki kere vatan mağduru biri olarak ben de olayın sonucunu merak ediyorum.Sonuç olarak vatan yenisini
    verdi mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.