Şimdi Ara

vatandan sıstem yarın toplanacak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar %30 inidirimi görünce sistem toplama işine girdim bu konularda cahilim ilk sistemim olcak ekran kartını bir hafta bekleteceğim haftaya gigabyte gtx 770 windforce alacağım sistemi o ekran kartı ile düşünün tavsiye verirken lütfenintel işlemcilerin dahili ekran kartı olduğu için tercih ettim o 1 haftadada hiç olmazsa deneyebilirim sistemi
    sıstem asagıda
     vatandan sıstem yarın toplanacak yardım

sizden istediğim bu sistemde kasa anakart işlemci ve ekran kartı uyumlumu toplanabilirmi ilk önce bunu cevabı daha sonrada sistem idealmı parçalar olarak ne değişmeli değişmesi gerekirse ama fiyatı arttırmak istmiorum su an 1400 lıra bu parcalar gtx770de 1100 lıra cıvarı toplam 2500 lıraya gelıor
    bu arada sistem öncelikli olarak oyun için kullanılacak bu güç kaynağı yeterlimi oda çok önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrvirus -- 14 Haziran 2013; 17:30:03 >

• GIGABYTE
    Z87-HD3 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART
    295 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    529 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    180 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    144 TL

THERMALTAKE
    ELEMENT T 700W MidT ATX SİYAH KASA
    295 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

GIGABYTE
    Z87-HD3 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART
    295 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    529 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    180 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    144 TL

THERMALTAKE
    ELEMENT T 700W MidT ATX SİYAH KASA
    295 TL

o işlemcinin bana kazandıracağı şey nedir ekstradan ? bide thermaltake kasa kullanma corsair daha iyi dediler ama nie o kasa dediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrvirus

o işlemcinin bana kazandıracağı şey nedir ekstradan ? bide thermaltake kasa kullanma corsair daha iyi dediler ama nie o kasa dediniz ?

kasa güzel kasa aldırttım arkadaşıma gittim kurdum çok şık sessiz güzel corsair tmm güzel de o da çok satılınca çok fahiş fiyatlar koyuyor kasayı bu kadar abartmayalım lütfen koyduğu demirin ağırlığınca parasını alıyor galiba birde dümdüz tenekeyi kesip koymuşlar sanki. Thermaltake yılların markası nasıl kullanma derler ağzı olan konuşuyor soracaksın niye diye ? bak ben açıkladım.

işlemci daha güncel güzel 3570k yerine bunu al min %10 daha performanslı 30 tl için vazmıgeçeceksin beni biraz araştır önerdiğim şey zaten son şeydir.
  • yok benım sectıgım ıslemcı 3570 degıl 4670 senın onerdıgınde 4670k aynı ıslemcıler baktım ne farkı var dıe sorum 40 tl fark neden anlamadımda o yuzden yanlıs anlama thermaltakede sorun yasamazsın dıorsan benım ıcın daha ıyı aynı fıyata 100 watt daha fazla en azından
  • quote:

yok benım sectıgım ıslemcı 3570 degıl 4670 senın onerdıgınde 4670k aynı ıslemcıler baktım ne farkı var dıe sorum 40 tl fark neden anlamadımda o yuzden yanlıs anlama thermaltakede sorun yasamazsın dıorsan benım ıcın daha ıyı aynı fıyata 100 watt daha fazla en azından

OC yapmayacaksan K sız al.
  • yapmayı planlamıorum aslında ama gtx770 e darboğaz yaparmı bu işlemcı OC olmadan orası önemli birde bu sistemi toplasam iyi performans alabilirmiyim oyunlarda vs 2 yıl boyunca
  • quote:

yapmayı planlamıorum aslında ama gtx770 e darboğaz yaparmı bu işlemcı OC olmadan orası önemli birde bu sistemi toplasam iyi performans alabilirmiyim oyunlarda vs 2 yıl boyunca

hocam gtx770 Ve 4670k dan bahsediyoruz . En az 4 yıl rahat gider .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 14 Haziran 2013; 18:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

quote:

yapmayı planlamıorum aslında ama gtx770 e darboğaz yaparmı bu işlemcı OC olmadan orası önemli birde bu sistemi toplasam iyi performans alabilirmiyim oyunlarda vs 2 yıl boyunca

inşallah gider gerçi herkes donanımdaki teknoloji ilerlemesinin bundan 10 yıl önceki kadar hızlı değil çok yavaş geliştiğini söylüyor ama insan genede bi tereddüte düşüo işde :) ozaman bu sistem toplanabilir diyorsunuz ben yarın dediğim bileşenleri alayım ozaman gtx 770 i ise bi 20 gün falan bekletmeyi düşünüyorum 4 gb lık modeli gelir belki die zaten işlemcinnin üzerindeki intel hd4600 yeteri kadar iyi diolar hatta full hd de MOBA oyunları ultra ayarlarda oynayabilirmişim rahat sanırım

• quote:

quote:

quote:

inşallah gider gerçi herkes donanımdaki teknoloji ilerlemesinin bundan 10 yıl önceki kadar hızlı değil çok yavaş geliştiğini söylüyor ama insan genede bi tereddüte düşüo işde :) ozaman bu sistem toplanabilir diyorsunuz ben yarın dediğim bileşenleri alayım ozaman gtx 770 i ise bi 20 gün falan bekletmeyi düşünüyorum 4 gb lık modeli gelir belki die zaten işlemcinnin üzerindeki intel hd4600 yeteri kadar iyi diolar hatta full hd de MOBA oyunları ultra ayarlarda oynayabilirmişim rahat sanırım

Hadi hayirlisi olsun bende alayim stoklar bitmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Brk_^^ kullanıcısına yanıt
    meraba dostum yeniden bi 20 dk sonra kozyatagi vatana gidecegim birsey sormak istiorum anakarti senin dedigini alicam ama kasa konusunda kararsiz kaldin senin onerdigin thermaltakede usb 3.0 yok birde arti80 sertifikasida yok onemli seylermi bunlar son kez hangi kasayi onerirsin ?
  • quote:

meraba dostum yeniden bi 20 dk sonra kozyatagi vatana gidecegim birsey sormak istiorum anakarti senin dedigini alicam ama kasa konusunda kararsiz kaldin senin onerdigin thermaltakede usb 3.0 yok birde arti80 sertifikasida yok onemli seylermi bunlar son kez hangi kasayi onerirsin ?

corair 300 r
  • quote:

quote:

corair 300 r

sağol dostum sistemi satın aldım bugün ellerindeki son 300r kasayı aldım zaten yanlız anakart olarak asusa geçtim

asus z87Mplus
    bu anakartı aldım ama şöyle bir sorun var bu sitedeki specifications lara bakarken amd crossfire desteği olduğunu nvidia desteği olmadığını gördüm lakin ben gtx 770 almak istiorum nasıl bir sorun yaşatır bu bana?

• quote:

quote:

quote:

corair 300 r

sağol dostum sistemi satın aldım bugün ellerindeki son 300r kasayı aldım zaten yanlız anakart olarak asusa geçtim

asus z87Mplus
    bu anakartı aldım ama şöyle bir sorun var bu sitedeki specifications lara bakarken amd crossfire desteği olduğunu nvidia desteği olmadığını gördüm lakin ben gtx 770 almak istiorum nasıl bir sorun yaşatır bu bana?

iyi yapmıssınız hocam corsair iyidir ama rekabet olmayınca Adam pahalıya satıyor :) .Gtx 770 SLİ mı yapacaksınız ? Yapacaksanız olmaz ama yapmayacaksanız sorun çıkarmaz .Yani çift ekran kartı koyarsanız nvidianın çalışmaz .

• Element T'nin eksileri;

- İç boyası beyaz-gri,
    - Kablo gizleme kanallarının olmaması,
    - Usb 3.0 çıkış vermemesi,
    - Toz filtresinin olmaması,
    - Vidasız montaj için sadece bir tane 5,5" ve bir tane 3,5" yuva olması.
    - Psu'su Litepower serisi ve %70 verimlilikli ve 575w güç veriyor.

artı yönüi;

Önde, arkada ve üstte fan barındırması.

Corsair 300R + CX600w 80+Plus ikilisi bu fiyata daha iyi tercih olur

GTX770 güç tüketimi;http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_770_review,5.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

corair 300 r

asus z87Mplus

iyi yapmıssınız hocam corsair iyidir ama rekabet olmayınca Adam pahalıya satıyor :) .Gtx 770 SLİ mı yapacaksınız ? Yapacaksanız olmaz ama yapmayacaksanız sorun çıkarmaz .Yani çift ekran kartı koyarsanız nvidianın çalışmaz .

şimdi değilde iki sene sonra gpu yetersiz kaldığı zaman yapılabilir ama anakartta alıcaz demekki gerektiğinde :) element t için zaten ordaki eleman windforce 770 bunun içine sığmaz dedi corsair o konuda 45 cm uzunluğa kadar elverişli dizaynını çok iyi yapmışlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Element T'nin eksileri;

- İç boyası beyaz-gri,
    - Kablo gizleme kanallarının olmaması,
    - Usb 3.0 çıkış vermemesi,
    - Toz filtresinin olmaması,
    - Vidasız montaj için sadece bir tane 5,5" ve bir tane 3,5" yuva olması.
    - Psu'su Litepower serisi ve %70 verimlilikli ve 575w güç veriyor.

artı yönüi;

Önde, arkada ve üstte fan barındırması.

Corsair 300R + CX600w 80+Plus ikilisi bu fiyata daha iyi tercih olur

GTX770 güç tüketimi;http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_770_review,5.html

işlemci max 84 watt ekran kartı max 303 watt sorun yaratmaz değilmi +80 sertifikalı 600 watt psu ?
    henüz ekran kartını satın almadığım için deneyemiorum zaten kasada halen vatanda montaj için yarın 1 de teslim etcekler 120 tane pc vardı montajda sıra bekleyen :D aslında ben toplamak istedim ama adamlar ben toplarken bir zarar verirsem garanti dışı kalacağını ama onların elinde sorunlu çıkarsa onların ürünü değiştireceğini söyledi bende eyvallah dedim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.