Şimdi Ara

vay be 10 sene (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: P4P800

şu linkte serverların açılış tarihleri var.

http://forum.donanimhaber.com/m_33116500/tm.htm

daha inanmıyosan yapacak bişey yok silkroadın ceosunu getirecek halimiz yok

Server açılış tarihlerinin bazıları yanlış, mesela;
    Xian: 01.10.2005
    Aege: 14.11.2005
    Troy: 03.12.2005
    Babel: 26.01.2006
    Athens: 21.02.2006
    Oasis: 06.03.2006
    venice: 30.03.2006
    Greece: 26.05.2006
    Alps: 04.07.2006
    Tibet: 26.08.2006
    RedSea: 26.09.2006
    Rome: 12.10.2006
    Sparta: 02.11.2006

Eldorado: 29.11.2006

olympus: 07.12.2006

Olympus 2006 kışında mı açıldı? Yoo, Eldorado nerede Olympus nerede. Olympus yazın açıldı. Hatta Alps serverı arasında 1 gün arayla.

Pacific: 20.02.2007
    Alexander: 26.02.2007
    Persia: 04.04.2007
    Zeus: 05.04.2007
    Poseidon: 28.05.2007
    Hercules: 29.06.2007
    Odin: 05.07.2007

Odin tarihide yanlış verilmiş. Ben yukarada Tibetteyken, eu fln geldi demiştim. Pardon yanılmışım. Odin'deyken geldi. Tibetteyken 80cap gelmişti.

Hacı kusura bakma, bu kaynağa inanmıyorum. Halada iddialıyım, Aege ve Troy 60cap görmedi

EDIT:
    quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Olympus yanlış sıraya koyulmuş. Alps'ten sonra açıldı Olympus.

Hala Olympus'un sırası yanlış.

Different'ta (mert) benle aynı fikirde gibi gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: feversea

greece'in 26 mayis olduguna emin misiniz?
    ben basladigimda mart ayiydi, hatta foruma sirf bu yüzden kayit yaptirmistim. forum kayit tarihim de 17 mart 2006..
    var bi terslik

Feversea'de haklı, benim doğum günnüm 11 mayıs, o gün de Greece'de takılıyordum. Tarih 26 demiş, yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 17 Mart 2013; 1:19:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

şu linkte serverların açılış tarihleri var.

http://forum.donanimhaber.com/m_33116500/tm.htm

daha inanmıyosan yapacak bişey yok silkroadın ceosunu getirecek halimiz yok

Server açılış tarihlerinin bazıları yanlış, mesela;
    Xian: 01.10.2005
    Aege: 14.11.2005
    Troy: 03.12.2005
    Babel: 26.01.2006
    Athens: 21.02.2006
    Oasis: 06.03.2006
    venice: 30.03.2006
    Greece: 26.05.2006
    Alps: 04.07.2006
    Tibet: 26.08.2006
    RedSea: 26.09.2006
    Rome: 12.10.2006
    Sparta: 02.11.2006

Eldorado: 29.11.2006

olympus: 07.12.2006

Olympus 2006 kışında mı açıldı? Yoo, Eldorado nerede Olympus nerede. Olympus yazın açıldı. Hatta Alps serverı arasında 1 gün arayla.

Pacific: 20.02.2007
    Alexander: 26.02.2007
    Persia: 04.04.2007
    Zeus: 05.04.2007
    Poseidon: 28.05.2007
    Hercules: 29.06.2007
    Odin: 05.07.2007

Odin tarihide yanlış verilmiş. Ben yukarada Tibetteyken, eu fln geldi demiştim. Pardon yanılmışım. Odin'deyken geldi. Tibetteyken 80cap gelmişti.

Hacı kusura bakma, bu kaynağa inanmıyorum. Halada iddialıyım, Aege ve Troy 60cap görmedi

EDIT:
    quote:

quote:

Olympus yanlış sıraya koyulmuş. Alps'ten sonra açıldı Olympus.

Hala Olympus'un sırası yanlış.

Different'ta (mert) benle aynı fikirde gibi gözüküyor.

evet yanlış yazılanlar var ben ilk 3 servera dikkat ettim sadece. xiandan sonra aege sonrada troy açıldı sıralama olarak dogru tarih olarakta 2006 gelmeden açıldıklarına eminim ilk 3 serverın. digerleri konusunda haklısın yanlış yazılanlar var.

düz mantık kurarsak 70 sınırı 2006 yılında geldigine göre troyda 2005 yılında açıldıgına göre troyun 70 sınırını oynamama ihtimali yok. 4-5 ay civarında oynadık 60 sınırını. ben o zamanlar ezikte degildimki 55 felandım hergün 5-6 saat elle kasardım bot felan yoktu varsada biz kullanmıyoduk vietnamlılar kullanırdı.

benmi yanlış hatırlıyorum diye abime sordum beni sro ya o başlatmıştı benden 1-2 hafta önce başlamıştı. oda 60 sınırını oynadık dedi hatta direk 60 sınırını oynadıkmı diye sormadım troyda oynamaya başladıgımızda max level kaçtı dedim 60 dedi direk. 5-6 arkadaşada face ve telefon aracılıgıyla sordum onlarda 60 sınırını oynadık dediler. hatta hafızana s..kam ne çabuk unuttun felan diyen oldu

ben ne oynadıgımı çok iyi hatırlıyorum 60 sınırını oynadık.

• quote:

evet yanlış yazılanlar var ben ilk 3 servera dikkat ettim sadece. xiandan sonra aege sonrada troy açıldı sıralama olarak dogru tarih olarakta 2006 gelmeden açıldıklarına eminim ilk 3 serverın. digerleri konusunda haklısın yanlış yazılanlar var.

düz mantık kurarsak 70 sınırı 2006 yılında geldigine göre troyda 2005 yılında açıldıgına göre troyun 70 sınırını oynamama ihtimali yok. 4-5 ay civarında oynadık 60 sınırını. ben o zamanlar ezikte degildimki 55 felandım hergün 5-6 saat elle kasardım bot felan yoktu varsada biz kullanmıyoduk vietnamlılar kullanırdı.

benmi yanlış hatırlıyorum diye abime sordum beni sro ya o başlatmıştı benden 1-2 hafta önce başlamıştı. oda 60 sınırını oynadık dedi hatta direk 60 sınırını oynadıkmı diye sormadım troyda oynamaya başladıgımızda max level kaçtı dedim 60 dedi direk. 5-6 arkadaşada face ve telefon aracılıgıyla sordum onlarda 60 sınırını oynadık dediler. hatta hafızana s..kam ne çabuk unuttun felan diyen oldu

Hacı ben araştırdım şimdi Joymax'in sitesinde, görüşünüşe göreXian ve Aege Closed Beta oynamış.
    Ben Xian'da en fazla lv 5x civarı kasmıştım. Sonra char hacklendi. Max olamadığım için kontrol edememişim.
    Burada upadate tarihleri var;
    14 Kasım'da Aege açılış tarihi duyurulmuş. 23'ünde Closed beta hakkında onarım yapılmış.
    Demek oluyor ki, Aege zamanı hala Closed Beta.
     vay be 10 sene

Benim anlamadığım, Closed Beta; belirli bir sürede acc dağıtımı. Ama oyuna acc alma hep açıktı. Benim kafa harbi gitti.
    Şuan çorba oldu.

Burada da 3 Kasımda Troy'un açılcağı duyurulmuş.
     vay be 10 sene

Closed Beta'nın bitiş tarihi 9 Haziran 2006.
     vay be 10 sene

burada autopot geliş duyurusu
     vay be 10 sene

Asıl sorun hala bulunamadı, 70cap ne zmn geldi bulamadım ben. Linki veremiyorum malesef.
     vay be 10 sene

• quote:

quote:

Hacı ben araştırdım şimdi Joymax'in sitesinde, görüşünüşe göreXian ve Aege Closed Beta oynamış.
    Ben Xian'da en fazla lv 5x civarı kasmıştım. Sonra char hacklendi. Max olamadığım için kontrol edememişim.
    Burada upadate tarihleri var;
    14 Kasım'da Aege açılış tarihi duyurulmuş. 23'ünde Closed beta hakkında onarım yapılmış.
    Demek oluyor ki, Aege zamanı hala Closed Beta.
     vay be 10 sene

Benim anlamadığım, Closed Beta; belirli bir sürede acc dağıtımı. Ama oyuna acc alma hep açıktı. Benim kafa harbi gitti.
    Şuan çorba oldu.

Burada da 3 Kasımda Troy'un açılcağı duyurulmuş.
     vay be 10 sene

Closed Beta'nın bitiş tarihi 9 Haziran 2006.
     vay be 10 sene

burada autopot geliş duyurusu
     vay be 10 sene

Asıl sorun hala bulunamadı, 70cap ne zmn geldi bulamadım ben. Linki veremiyorum malesef.
     vay be 10 sene

70 Güncellemesini buldum hocam.

önce troyun açılış tarihini verelim 3 Kasım 2005

vay be 10 sene

burada yeni güncelleme ile ne ekleyeceklerini yazmış resimlerini felan koymuş

vay be 10 sene
     vay be 10 sene
     vay be 10 sene

burada ise güncellemeyi yapmış güncelleme ile neler eklediğini yazmış.

güncellemenin yapıldıgı tarih : 4 Nisan 2006 yani troydan 5 ay sonra.

1- Dowhang cave ve yaratıklar eklendi.
    2- 8 degre itemler eklendi.
    3- yüksek level skiller eklendi.
    4- 60 lvl üstü görevler eklendi.
    5- taşıtlar, transfer hayvanları eklendi. 60 level trade öküzü burda eklenmişti yanlış hatırlamıyorsam.
    6- Level sınırı 70 e yükseltildi.

vay be 10 sene

ayrıca şunuda söyleyim 60 sınırını troyu geç venice serveri bile oynamış. 7 server oynamış.

Sayfa 166 da üstten aşşa dogru 3.güncelleme New server [Venice] open yazan. Tarih 30 Mart 2006

çok açık ve net bir şekilde joymaxın sitesinde bu güncellemeler yazıyor. en baştan beri dediğim dogruymuş.

• quote:

quote:

vay be 10 sene

vay be 10 sene

vay be 10 sene
     vay be 10 sene
     vay be 10 sene

5- taşıtlar, transfer hayvanları eklendi. 60 level trade öküzü burda eklenmişti yanlış hatırlamıyorsam.

vay be 10 sene

ayrıca şunuda söyleyim 60 sınırını troyu geç venice serveri bile oynamış. 7 server oynamış.

Sayfa 166 da üstten aşşa dogru 3.güncelleme New server [Venice] open yazan. Tarih 30 Mart 2006

çok açık ve net bir şekilde joymaxın sitesinde bu güncellemeler yazıyor. en baştan beri dediğim dogruymuş.

Üşenmedin, 170 sayfa geriyemi baktın

Bak şimdi, bu kaynaklar orjinal ama ben şimdi yine şüpheye düştüm.
    Venice server açıldığında, Xian'da Kadir nickiyle oynayan guild arkadaşım vardı ve level 70'ti.
    Buna ne demeli ?

• quote:

quote:

quote:

vay be 10 sene

vay be 10 sene

vay be 10 sene
     vay be 10 sene
     vay be 10 sene

vay be 10 sene

Üşenmedin, 170 sayfa geriyemi baktın

Bak şimdi, bu kaynaklar orjinal ama ben şimdi yine şüpheye düştüm.
    Venice server açıldığında, Xian'da Kadir nickiyle oynayan guild arkadaşım vardı ve level 70'ti.
    Buna ne demeli ?

sen bana şunu söyle Troy 5-6 ay 60 sınırını oynamışmı oynamamış mı ?

edit : 170 sayfa geri ilk bakan sendin ben o kadar eski bilgiler yoktur diye bakmamıştım sen bakınca gördüm bunları bulmam 10 dakka sürdü tarihleri bildigimden nokta atışı yaptım zaten ben sana bu tarihleri daha önceki mesajlarımda da söylemiştim inan diye resim koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 17 Mart 2013; 3:55:56 >

• quote:

edit : 170 sayfa geri ilk bakan sendin ben o kadar eski bilgiler yoktur diye bakmamıştım sen bakınca gördüm bunları bulmam 10 dakka sürdü tarihleri bildigimden nokta atışı yaptım zaten ben sana bu tarihleri daha önceki mesajlarımda da söylemiştim inan diye resim koydum.

Kendi sitesi öyle diyor. Kontrol edene kadar Xian'ı savunabilirdim ama şimdi biri gelip bana sorsa, 60capi gören serverlar hangisi diye.
    Xian'nın yanına Aege ve Troy'uda katabilirim. Oasis, Athens, Venice bunlara ohah derim yani.

O kadar ilgisiz olduğmu sanmıyorum. Hala kafam karışık...
  • quote:

quote:

Kendi sitesi öyle diyor. Kontrol edene kadar Xian'ı savunabilirdim ama şimdi biri gelip bana sorsa, 60capi gören serverlar hangisi diye.
    Xian'nın yanına Aege ve Troy'uda katabilirim. Oasis, Athens, Venice bunlara ohah derim yani.

O kadar ilgisiz olduğmu sanmıyorum. Hala kafam karışık...

Valla ne yalan söyleyim veniceyi felan bende bilmiyodum zaten mesajlarda ilk 3 ünden adım soyadım kadar emin oldugum için onları savundum. digerlerini hatırlayamadım oralarda oynayan arkadaşlar daha iyi bilgi verir.

neyse ben amacıma ulaştım herkes biliyor artık Troyda da 60 sınırının oynandıgını.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.