Hizbullah TR de bizim vatandaşlarımıza domuz bağı bağlamıyor muydu, tabi öldürürken...
hİZBULLAHIN tr KOLUYDU DEĞİL Mİ O FARKLI DEĞİLDİ...
al bir de burdan yak... katılıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Hizbullah TR de bizim vatandaşlarımıza domuz bağı bağlamıyor muydu, tabi öldürürken...
Yani bu kadar mı biliyorsun:))))) Güzel kardeşim isim benzerliğine kurban gittin
quote:
Birbirleriyle hiç bir ilgi alakaları yok.
quote:
Orjinalden alıntı: huhukomsu
Bugün televizyonda bir ortadoğu uzmanı (Resmi , uluslararası düzeyde görev almış emekli bir kişi) Hizbullah'ın neden böyle davrandığını kesinlikle anlamadığını söyledi.
Bu tavır, ABD ve İsrail'den başka hiç kimseye yaramıyor.
İki senaryo olmalı ; ya tüm dünyanın bilmediği bir şeyi Hizbullah ve Hamas biliyor, ya da ABD ve İsrail süper bir filmi vizyona koydular hepimize izletiyorlar.
Yeni bir 11 Eylül benzeri komplo mu ola ki acaba..
quote:
Orjinalden alıntı: Huhukomsu
Bugün televizyonda bir ortadoğu uzmanı (Resmi , uluslararası düzeyde görev almış emekli bir kişi) Hizbullah'ın neden böyle davrandığını kesinlikle anlamadığını söyledi.
Bu tavır, ABD ve İsrail'den başka hiç kimseye yaramıyor.
İki senaryo olmalı ; ya tüm dünyanın bilmediği bir şeyi Hizbullah ve Hamas biliyor, ya da ABD ve İsrail süper bir filmi vizyona koydular hepimize izletiyorlar.
Olay bundan ibaret bence
Ne yazık ki hizbullahın yaptığını hiçbir devlet yapamıyor,ya da yapmıyor.Bu saldırının ,sonuçta bir terör örgütü tarafından yapılması da tüm platformlarda islami teröre maledilecek ve de ABD ve İsrailin işgal politikalarını haklı gösterecektir.
quote:
Lübnan da bulunan Hizbullah Siyasi bir partidir Lübnan meclisinde bir çok milletvekili ve bakanlıkları vardır. Türkiyemizdeki Hizbullah grubu ile isim benzerliğinden başka benzerliği yoktur.
İsrail Lübnan a giriyorsa bunlar da İsrail in gemisinide ucağınıda askarinide vurur.
İsraile
Ya olaya güçlü olanın ezmesi olarak bakarsan Hizbullahın yaptıklarından gocunmamamn gerektiğini anlarsın. İsrail gelecek sivillelri katledecek, ona karşılık verilince terörist olunacak!! Bu şekilde görülmemesi için önce kendi içimizde bazı şeyleri aşmamız lazım. Bu bir dezenformasyondur. Batı İsrail'e karşı ülkesini savunanlara terörist derken, bize karşı yıllardır çoluk çocuk demeden öldüren PKKL'ya gerilla diyor!!! Anlayabildik mi aradaki farkı?
Önce bizler önyargımızdan kurtulup Hizbullah'ı terör diye hemen idam etmeyelim. İki tarafı da koyalım masaya bakalım kim tyerör yapıyor. Tamamen tarafsız olarak bakınca görünen şu, İsrail'in terörü terörü doğuruyor!! Dışarıda olan bizler ise güçlüden yana yağ yakıyoruz ve İsrail'in gönlü hoş olsun diye Hizbullah'a terörist diyoruz. Ne alak kardeşim, İsrail gelecek senin İstanbul'da ki Kadıköy'de çiçek apartmanına havadan saldırı yapıp yakıp yıkacak ve artık gıtlağına gelen birileri gidip intikam lıp karşılık verince terörist diye çağrılacak. İlla terörist olarak çağırmamak için başında sarık olmaması mı gerekiyor direnenin!!!
Eğer bir insan, hangi dava uğruna olursa olsun gidip te çoluk çocuk sivil yani asker olmayan hangi unsura saldırısa saldırsın birterör sucu işlemiş olur. Ama Türkiye'nin defalarca yaptığı çağrılara rağmen bu teröröün kesin tanımı bilinçli olarak yapılmadı ve yapılmayacak. AB ülkerline bak, PKK'yı el üstünde tutarak bunlar terör yapmıyorlar mı?
Bal gibi yapıyrolar ama onlara terörist denmesini engelleyen 2 tane neden var! 1- Başlarında sarık yok 2- Müslüman değilller
sonuçta hepsi terörist yukarda bi arkadaşın dediğ igibi bırakın hepsi birbirini temizlesin pis araplardanda kurtulmuş oluruzu yıllarca arkamızdan vurdular bizi şimdi ibre onlara dönün gerilere bakın israilin filistine yaptıını zamanında filistinve diğer arap ülkeleride israile yapmamışmı işin bu yanıda tartışılır.
Yapılan işlerde amaç Allah' ın rızasını kazanmaktır. Sizler ise batı şöyle der batı böyle der diye korkunuzu açığa vuruyorsunuz hepiniz korkuyorsunuz . Batının canı cehenneme , onun ne düşündüğü umrumuzda değil.
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
ya BİZE NE, olayı hemen din olayına sokmayın, israil filistine lübnana saldırıyor müslümanlara değil, amerika iran ı tehdit ediyor müslümanları değil, bunlar benim dinimin temsilcileri değil, bunalr benim dinimi dünyaya rezil eden araplar, bunlar müslümanlığı katliam olarak dünyaya tanıtan arap milleti, yüzyıllardır yapılan sömürü hala devam ediyor, herkes hala müslüman kardeşlerimiz israil düşmanımız kahrolsun israil, 3 dine de inanan benim için eşittir, Allah birdir, müslüman istediğini doğrasın her türlü pisliği yapsın ama ona saldırılınca müslümandır haklıdır olmaz, din sömürüsünü geçelim artık, kendileri ettiler kendileri buluyorlar
+1
Çok güzel söylemişsin.
Politik Tarih okuyun biraz tarih!!
quote:
Orjinalden alıntı: Raven Shield
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
ya BİZE NE, olayı hemen din olayına sokmayın, israil filistine lübnana saldırıyor müslümanlara değil, amerika iran ı tehdit ediyor müslümanları değil, bunlar benim dinimin temsilcileri değil, bunalr benim dinimi dünyaya rezil eden araplar, bunlar müslümanlığı katliam olarak dünyaya tanıtan arap milleti, yüzyıllardır yapılan sömürü hala devam ediyor, herkes hala müslüman kardeşlerimiz israil düşmanımız kahrolsun israil, 3 dine de inanan benim için eşittir, Allah birdir, müslüman istediğini doğrasın her türlü pisliği yapsın ama ona saldırılınca müslümandır haklıdır olmaz, din sömürüsünü geçelim artık, kendileri ettiler kendileri buluyorlar
+1
Çok güzel söylemişsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
quote:
Orjinalden alıntı: wolfork
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
quazar bu vay bee yi helal olsun anlamında kullanmıyorsun umarım! memnun gibisin?
memnun olmamasımı gerekli hizbullah a iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın,israil e biri cevap vermeliydi ,biz izlerken birileri vuruyo inşaAllah devam eder hizbullah saldırıları
Çok yanlış düşünüyorsun,bu tür islami hareket militanları aslında batının işbirlikcileridir.
Şiddete şiddetle karşılık verme durumu yok görmüyor musun Savaş çıktı!!!!!
Hem sen gidip intihar etsene bu işler seni aşar
Tarihten, insanlıktan ve kardeşlikten bihaberlerin yaptığı yorumları hayretler içinde okuyorum beyler biraz kitap okuyun ufkunuzu genişletin herşey okullarda okutulanlar değil alın elinize bir tarih kitabı okuyun geçmişte ne olmuş ve bunların uzantısı zamanımızı nasıl etkiliyor ve bundan sonra ne yapmalıyızın sorusuna kafa patlatın biraz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme