Şimdi Ara

Vayne botrk baslasak olmaz mi? Hic mi olmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes bombardiman başlıyor denedim ama niyeyse bana hala mahvolmus daha iyi gibi geliyor bu pasif değişmiş uymuyor muş o mevzuyuda bilmiyorum bi anlatan olursa makbule geçer de ben botrk başlayınca kendimi daha güvende hissediyorum yani alışmışım başladığımda eksi yanını da görmedim botrk baslasak olmazmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Botrk başlanır ztn 0 vuruyo çar oyun başında

• Zaten botrk başlanıyor. Dediğin şey sezon başıydı statik-bombardıman alıyordun ama nerften sonra bitti o olay.
  • Gosu bombardiman + ie alıyor

• Gosu bombardiman + ie alıyor

• bombardıman ie yada botrk+pd fln
  • Sneaky son bir kaç haftadır ie rushlayıp Q fullüyor.

• Prof. oyuncuların ne yapıyorso onu yap.Çilingirsin ho
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Sneaky son bir kaç haftadır ie rushlayıp Q fullüyor.

Çünkü w buffından sonra kimse tank almaya cürret edemiyor .

• Oynayis tarzina-koridora bagli. Karsi botlane asiri agresif, surekli durtuluyorsan vampirik seysini al ve botrk bitir.
    Ama ie + bombardimanin gucu tartismasiz cok cok cok guclu. Hatta vayne icin alacagin en iyi ilk iki esya. Ben napiyorum, biraz ondan bahsedeyim. Kill potansiyeli icin amk kilici aliyorum 1300 altin biriktiyse. Yoksa coskunun kucuk parcalarini aliyorum. Amk kilici oyle duruyor, bombardiman topunu bitiriyorum. As bot veya hareket hizi botunu dusunmeden alabilirsin. Kirmizi veya yesil efsunlamayi unutma. Yararini goreceksin.
    Zaten bu oyunda belirli bir sey yok, surekli yeni buildlere acik ol ve sana en iyi hangisi geliyorsa onu yap. Bu yuzden kendi build asamami anlattim, bazisina sacma gelir ama aldigim fazladan adnin kill alma potansiyelini ne kadar arttirdigina ve last hit almanin kolaylastigina sahit olunca ben boyle rahat ediyorum, pismanligini gormedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.