Şimdi Ara

Vayne draven gibi olmuş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Katheryn

quote:

Orijinalden alıntı: The FlashMoves

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Templar.

dravendan çok vuruyor

One hıtden bahsediyorum

draven çok vuyuyo

Noldu sustun.sana birşey dıyımmı! Trolluk öyle milletle dalga geçmek değildir.trolluk olayın komik yanlarını ortaya cıkarabılmektır.amacına insanları tebessum ettirmek olduğu için içinde belli bir saygıda vardı.gün geçtikçe, insanların birbiri olan saygısı azaldığından olsa gerek nerde o eski troller der olduk.saygı olmadan , yaptığını zannettiğini trolluk sadece insanların sınırlanmasına sebep oluyor sen trolluk yaptığını zannediyorsun ama sadece kişilere ve kişilikler saldırıyordu.

Öncelikle ben dravenla vayne karşılaştırması yapmadim ki! Yapsam bile vs gel demek bu karsilastirma yapılmaz.

Başka bir noktadanda ben dedim ki draven en fazla öne hit vuran herodur ki bunda defaatle haklıyım.vayenın q şu %70 ad den oran alırken draven qsu %85 addeden oran alıyor ayrıca vayneın itme setinde genelde saldırı hızı artarak istemleri alındığından zaten adsız dravenla daha düşük kalmasının yanında ad oranı da daha küçük.sonuç olarak ben 2 şampiyon karşısında herhangi bir karsilastirma yapmadığım gibi vayne draven alır gibi bir iddiada da bulunmadım bu durumda gözlemlediğimiz kadarıyla önceki dediklerimde bir yanlış bulamadığından dolayı vsye çağırıyorsun.

Vayne usu 70 ad veriyor ama. 70'i 2.5 la çarparsan eder sana 175. 0.15 ad ratio farkı 175'ten daha az bir sayıya denk gelir. Bu da Vayne'in kritik vuruşlarının Draven'ınkilerden daha fazla olduğunu kanıtlar.

Draven buıldınde krıtık olduğu ayrıntısını kacırmssın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teorik olarak;
    İkisininde 500 Ad ye sahip olduğunu varsayalım.İkisi de kritik vurduklarında
    DRAVEN Q = [(500*2,5)+(%85*500)]=1675
    VAYNE Q = {[500+(%70*500)]*2,5}=2125
    (Ebedi kılıçtan dolayı 2,5 ile çarpılıyo)

Bonus hasarlar normalde kritik vurmaz.Yani sonraki saldırınızı güçlendiren yeteneklerde kritik vurarsanız sadece saldırı gücünüzden gelen hasar 2 ye katlanır ve bunun üzerine bonus hasar eklenir.
    Vayne in q su en son güncellemelerden birinde aldığı değişlikten dolayı böyle değil.Tüm hasar 2 yle çarpılıyo kısaca.

Kısaca vayne gg
    Fakat şöyle bişe varki vayne q yu en erken 2 sn de bir kullanabilirken yüksek bi saldırı hızıyla draven saniyede 2 tane q kullanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrehan141: kullanıcısına yanıt
    Dediğinde çok haklısın.Vayne in asıl amacı 3. saldırıyı yapmak.1,75 as olmayan vayne sadece çöptür.
    Ayrıca bu oyunda tek skille oyun taşıyıp hardcore yapabilecek tek şampiyon da draven dır.Abartısız diğer hiç Bi skill ini kullanmadan penta atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozed -- 28 Ağustos 2016; 20:47:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Templar.

dravendan çok vuruyor

One hıtden bahsediyorum

draven çok vuyuyo

Noldu sustun.sana birşey dıyımmı! Trolluk öyle milletle dalga geçmek değildir.trolluk olayın komik yanlarını ortaya cıkarabılmektır.amacına insanları tebessum ettirmek olduğu için içinde belli bir saygıda vardı.gün geçtikçe, insanların birbiri olan saygısı azaldığından olsa gerek nerde o eski troller der olduk.saygı olmadan , yaptığını zannettiğini trolluk sadece insanların sınırlanmasına sebep oluyor sen trolluk yaptığını zannediyorsun ama sadece kişilere ve kişilikler saldırıyordu.

Öncelikle ben dravenla vayne karşılaştırması yapmadim ki! Yapsam bile vs gel demek bu karsilastirma yapılmaz.

Başka bir noktadanda ben dedim ki draven en fazla öne hit vuran herodur ki bunda defaatle haklıyım.vayenın q şu %70 ad den oran alırken draven qsu %85 addeden oran alıyor ayrıca vayneın itme setinde genelde saldırı hızı artarak istemleri alındığından zaten adsız dravenla daha düşük kalmasının yanında ad oranı da daha küçük.sonuç olarak ben 2 şampiyon karşısında herhangi bir karsilastirma yapmadığım gibi vayne draven alır gibi bir iddiada da bulunmadım bu durumda gözlemlediğimiz kadarıyla önceki dediklerimde bir yanlış bulamadığından dolayı vsye çağırıyorsun.

Vayne usu 70 ad veriyor ama. 70'i 2.5 la çarparsan eder sana 175. 0.15 ad ratio farkı 175'ten daha az bir sayıya denk gelir. Bu da Vayne'in kritik vuruşlarının Draven'ınkilerden daha fazla olduğunu kanıtlar.

Draven buıldınde krıtık olduğu ayrıntısını kacırmssın.

Vayne'e zaten ap kasıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.