Şimdi Ara

vayne rune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vayneye nasıl bir rune sayfası gizmeliyim arkadaşlar ? full ad dizdim 22 fiziksel hasar oldu ancak armor pen falan almalısın diyorlar nasıl yapmalıyım ?

• sarı armor mavi mr
    kırmızı ad quint ad
  • Nunu yoksa %16 as 10ad ve armor

Nunu varsa 4 lifesteal 11 ad Mr ve armor.

Genel gecer istiyorsan 7.7 arp Ad Armor Mr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga mr ne ? biraz daha açık yazsan olmaz mıydı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volqi

aga mr ne ? biraz daha açık yazsan olmaz mıydı acaba..

magic resist tr de oynuyorsan büyü direnci :D
  • aga şmdi zaten çok yavaş vuruyorum attack speed kasmalıyım diyorum ben şöyle diyorum bir kısmını attack speed diğerleri ad direk ?
  • Büyükler AD, kırmızılar Armor penetration, sarılar Armor, maviler AS veya Magic resistance. Tamamen sana kalmış, ben AS ile başlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aga oyun başında kill için değil mi rune armora gerek var mı ? zaten geriden vuruyorum armor almak yerine oraya ad as veya armor pen almak daha iyi değil mi
  • Kırmızı - Arpen yada AD
    Sarı - Armor
    Mavi - Magic Ressist
    Büyükler - AD
  • quote:

aga oyun başında kill için değil mi rune armora gerek var mı ? zaten geriden vuruyorum armor almak yerine oraya ad as veya armor pen almak daha iyi değil mi

Sonuçta rakiplerin de rune alıyor, Vayne zaten squishy bir champ olduğundan rune'lu rakipler karşısında daha da kırılgan hale gelir armor almazsan.
  • quote:

aga oyun başında kill için değil mi rune armora gerek var mı ? zaten geriden vuruyorum armor almak yerine oraya ad as veya armor pen almak daha iyi değil mi

Vayne oynama sen hacı rangesi düşük birde o kadar bozdu ki çok bozdu yani baya bozdu , bi yerden sonra düzelir dedik ama yine bozdu . Catlyn , twich falan dene onlar daha iyiymiş biz öyle duyduk :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

quote:

Vayne oynama sen hacı rangesi düşük birde o kadar bozdu ki çok bozdu yani baya bozdu , bi yerden sonra düzelir dedik ama yine bozdu . Catlyn , twich falan dene onlar daha iyiymiş biz öyle duyduk :O

Aynen ya öyle çok bozdu erken kill de alamazsın zaten vayne çok az ad ile başlıyo
  • yeni başlayanlara ashe veya ezreal öneririm vayne ile oynamak cidden zor. runelara gelirsek maviler mr veya atak hızı , sarılar kesinlikle armor, kalanlar ise armor pen(zırh delme) olmalı. ad runelar ad scaling magic damage vuran skilllerde ve minyon kesmede daha iyidir. vaynede magic damage skill olmadığından ve q sayesinde last hit yapmak kolay olacağından ad rune tavsiye etmem. ad rune ile sadece minyonlara daha fazla vurursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda diyorum şunu herkes oynayış tarzına göre rune dizmesi lazım.
  • valla vayne dediğiniz gibi başta çok az ad ile başlıyor caitlyn oynadım skilleri pek zevkli gelmedi ezreal ile oynuyorum şu aralar vayneden daha sağlam oluyor ama late gamede vayne ultisi ile acayip vuruyor bana öyle geldi vayne early de çok iş yapamıyor ancak late game de adam gibi bir tank olursa arkadan baya bir koyuyor o konuda caitten üstün gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Her konuda diyorum şunu herkes oynayış tarzına göre rune dizmesi lazım.

• valla bana göre kardeş sadece vayne e dizme oynıyacağın yada alacağın bütün ad c lere göre ortak diz yoksa vayne ez diye dizersen diz diz bitmez champ açamassın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.