Şimdi Ara

Vazgeçilmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 16 Eylül 2017; 23:37:38 >

• hocam kol bozulmamıştır. kolu tornavida ile açın. yağsız kontak spreyler var tozu falan atıyor sprey. 5-10 lira bşy. onu sıkın tuşların diplerine hiç sorunu kalmaz. boşuna satmayın. bu kollar kolay kolay bozulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToPrAcKx

hocam kol bozulmamıştır. kolu tornavida ile açın. yağsız kontak spreyler var tozu falan atıyor sprey. 5-10 lira bşy. onu sıkın tuşların diplerine hiç sorunu kalmaz. boşuna satmayın. bu kollar kolay kolay bozulmuyor.

Anladım hocam da yapabileceğimi sanmıyorum. Teşekkürler yine de.
  • quote:

hocam kol bozulmamıştır. kolu tornavida ile açın. yağsız kontak spreyler var tozu falan atıyor sprey. 5-10 lira bşy. onu sıkın tuşların diplerine hiç sorunu kalmaz. boşuna satmayın. bu kollar kolay kolay bozulmuyor.

Aynı sorundan 3 aylık kolu garantiye yolladım yenisini verdiler hocam.Bu yöntem işe yarar diyorsunuz yani.Çünkü üç ayda bozulması çok saçma geldi kendi kolumun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

quote:

Aynı sorundan 3 aylık kolu garantiye yolladım yenisini verdiler hocam.Bu yöntem işe yarar diyorsunuz yani.Çünkü üç ayda bozulması çok saçma geldi kendi kolumun

Hocam sizin kol da mı yeni seridendi? Xbox One S serisi yani?
  • Evet one s konsolu haziran ayının başında aldım zaten.Ağustos sonu gibi bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Evet one s konsolu haziran ayının başında aldım zaten.Ağustos sonu gibi bozuldu

Bu seride sıkıntı var sanırım kollarda, lb tuşları dayanıksız olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satışdan vazgeçildi
    8 ay önce açıldı
    ALINDI SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    Satildı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok bozulamaz bunlar toz alıyor gerçektende ondan oluyor temizleyin şok olucaksınız çok iyi çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.