Şimdi Ara

Vazili Zaytsev'mi Binbaşı König'mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
14.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla sıkı vijdan lazım ama hee 505 can almak ne demek yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

valla sıkı vijdan lazım ama hee 505 can almak ne demek yaa

Evet bunu gerçekten bende sormak isterdim onlara. Ama herhalde arkada bıraktıklarını veya kaybettiklerini düşününce insan bu konuma gelebiliyor. Sniperlar bu kadar can almış diyoruz bir de savaş uçağı pilotlarının aldıkları canlar var ki inanılmaz. 500 küsür uçak düşüren birisi 200 ü bombardıman veya nakliye olsa aşağı yukarı 2 bin insanı haklamış oluyor.
  • Filmde König çok daha iyi bir sniper Vassili'den çünkü Vassili kendi ağzıyla söylüyor onun her adımı benden hızlı.Vassili gazeteci arkadaşı ve Sasha sayesinde König'i öldürebiliyor.
  • konu dışı olabilir ama 2.dünya savaşında karşı tarafa en çok zarar veren adam...michael wittman'dır.Call of Duty 3'teki Black Baron görevi ona itafen yapılmıştır.Araştırın netten şok olacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cerberux

konu dışı olabilir ama 2.dünya savaşında karşı tarafa en çok zarar veren adam...michael wittman'dır.Call of Duty 3'teki Black Baron görevi ona itafen yapılmıştır.Araştırın netten şok olacaksınız

Doğru diyorsun da o adam tank komutanı olarak ünlendi. Bireysel "kill" olarak bakarsak sniperlar ve savaş uçağı pilotları öne çıkıyor. Tabi bu tank komutanlarının başarılarını küçültmez. Ama komutan seviyesi başka bireysel seviye başka birşey olarak tartışılıyor sanırım burada. Öyle olmassa u boot' lar, savaş gemileri falan da girer işin içine.

Esasında şu DH' a bir savaş tarihi bölümü falan açılmalı. Yakın savaş tarihi gelecek nesiller için kurtarıcı olabilir. Biz hala osmanlı ile 1.dünya savaşına saplandık kaldık.

• quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

abdül the terrible

oda çok iyi bi nişancıymış...anzacların korkulu rüyası....
  • geçenlerde bende gaza gelmiştim hemen Battlefield 2 de yeni hesap açıp nicki TR_Vassili_Zaitsev yapmıştım. Sniper kasıyorum paso
  • hımm en sevdiğim konulardan biri bütün sniper filmlerini izledim sayılır
    ve hoşuma giden güzel bir konu bende üye olmak istiyorum
    arkadaşlar yaw şöyle güzel bir sniper oyunun yokluğu hissediliyor piyasada neden yeni ve güzel bir sniper oyunu yapmazki bu oyun şirketleri
  • pek tutulmuyor arkdaşım sniper oyunları yada tutulmyacagını düşünüyor oyun firmaları

piyasada bir iki tane var oynadınmı bilmiyorum ama o kadar da güzel oyun degiller yokluktan oynuyoruz işte
  • Tabiki Binbaşı
  • Binbaşı König filmde süperdi ama sonu kötü oldu.
  • ekşisözlükten..

Simo Häyhä "nefesi yerini belli etmesin diye ağzına kar doldururmuş."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 19 Kasım 2009; 13:39:46 >
  • Major König tabi ki, Naziler öcü kötü falan ama karizma tam adamlarda yahu
  • bende abdül the terrible yani orjinal adıyla dehşet abdül ün dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en iyi sniperlar arasında olduğunu okumuştum bir kitapta(Askerdeyken) ve kitapta askeri bi kitaptı.
    bir kanasçı leyla hikayesi gezer ama o tamamen bir hayal mahsülüdür. evet leyla adında bir terörist yüzlerce insanı öldürmüştür ama kanas la değil. ve bir uçak kaçırma vakasıda olmuş.bir röportajını izlemiştim yurt dışında yapılan.
    bende burdaki arkadaşlar gibi sniper hastasıyım. bu hevesimle askerde svd dragunov u kaptım :)
    şırnak/silopi/çalışkanda yaptım 86/4
    oyunlara gelirsek bu güne kadar oynadığım en gerçekçi sniper oyunu sniper elite idi
    ama dragon rising te de sniper neredeyse simülasyon tadında.rüzgar düzeltmesi nefes tutma felan yok tabi ama balistik iyi hesaplanmış
  • bende flash tabanli tam bir uzun mesafe atis simulasyonu var, oyunlar gibi gorsellik pek iyi degil ancak gercek donelerle atis yapiyorsunuz merminin balistik katsayisi, namlu cikis hizi, ruzgar yonu ve siddeti falan... kendimde hobi olarak havali tufekle bu tarz atislar yapiyorum, gercegi kadar haz vermesede tavsiye ederim :))))
  • Denildiği gibi Vasili gerçektir ancak bir gerçek daha vardır ki Vasili bir Jude Law karizmasına sahip değildir
  • Asıl kimliği kesin olarak bilinmemektedir. Anzaklar tarafından kendisine "Abdul the Terrible" lakabı takılmıştır. Osmanlı cephesinden bir asker keskin nişancı ateşiyle öldürüldüğü zaman o bölgeye gidip kurşun giriş ve çıkış yerlerinden ve askerin duruş pozisyonundan, atışın yapıldığı açıyı hesaplamasıyla efsane haline gelmiştir. Siperine gün doğmadan yerleşip akşam gün batımına kadar hareketsiz bekler hedefi için en uygun pozisyon oluşmadan ateş etmezdi. Düşman subaylarından birini öldürdüğünde haber hemen Osmanlı cephesine yayılır, askerlerin moral bulması sağlanırdı. Son hedefi Billy Sing, nam-ı diğer "Assassin of Gallipoli" i öldürmek için siperinde bir hafta beklemiş, Billy Singi'i gördüğünde tetiğe basmış ancak Sing'in gözcüsü Sheehan'ın çenesini parçalayan kurşun Sing'in sağ omzuna saplanmıştır. Sheehan Avustralya'ya gönderilmiş, Singse bir hafta sonra cepheye geri dönmüştür. İkinci karşılaşmalarında Abdül'ün yeri bir gözcü tarafından tespit edilmiş, hemen Sing'e bildirilmiştir. Atış pozisyonu aldığı sırada hareketliliği farkeden Abdül de atış pozisyonu almış ancak tetiğe basmaya fırsat bulamadan Sing tarafından öldürülmüştür.

kaynak:wikipedia

• quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

ikiside degil Simo Häyhä
    Simo Häyhä
    ....
    ....
  • Ülke.: Fillandya
    ....
    ....
    ...
    ....

• Hocam ora nere gözünü seveyim Hoş tarih de bayağı olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 20 Kasım 2009; 4:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Denildiği gibi Vasili gerçektir ancak bir gerçek daha vardır ki Vasili bir Jude Law karizmasına sahip değildir

aynen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.