Yatırım ciddi bir iştir. Ve borsa BİLGİ işidir. Bu konuda bilgili değilseniz kaybetmeye mahkumsunuz. İstatistiklere göre borsada yatırım yapan insanların yaklaşık %10 ‘ luk bir kısmı kazanabilmektedir. Buda bu işin çocuk oyuncağı olmadığını göstermektedir. Bu noktada her işte olduğu gibi “analiz” çok büyük bir önem arzetmektedir. Borsada ki analizlerimizi de “Teknik Analiz” ve “Temel Analiz” olarak ikiye ayırabiliriz. Bu videolar size özellikle “Teknik Analiz” babında yardımcı olmaya çalışacaktır. Videolarımda Teknik Analiz yanında bolca borsa ile ilgili prensipleri ve dikkat edilecek hususları dinleyebilirsiniz. Bu anektodlar en az analizler kadar önemlidir.
Çok ta fazla gevezelik yapmaya gerek yok sanırım. Videoların %65 ini zaten izlediniz. Ben borsadan kazandım, ve borsa dünyasından elde ettiğim kazanımlar ve aldığım acı dersleri gerek iş hayatımda gerekse de özel hayatımda kullanıyorum.
Son olarakta; internet üzerinden pdf formatında satılan, içeriğini bile göremediğiniz, yok şöyle kazandıran teknik, yok böyle kazandıran taktik diyerek sunulan Affiliate Marketing ürünü merak duygunuzu cezbederek duygularınızla oynayan saçma sapan kitaplardan lütfen uzak durun. Ve bunlara benzer İNSAN ve GRUPLARDAN da lütfen uzak durun. Kimse size durduk yerde para kazandırmaz, hele hele hiç tanımadıklarınız.Balık tutmayı öğrenin… BİLGİ’ nin gücüne inanın, ve çalışın.
Ve eğer ki kazanamıyorsanız ya da beceremiyorsanız; lütfen BORSADAN UZAK DURUN, ailenizle olan dilerim ki huzurlu hayatınıza geri dönün.