arkadaşlar bu forumu kurdum ayarladım herşey güzle hoşta tema ekleyemiyorum yani nasıl eklenceni bilmiyorum still alan ekleniyo ama kafam karıştı bir iki ek özellik için uğraştım olmadı....
konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
biraz karışık galiba tema eklemek readme si yokmu temanın
Admin paneli------> still&Templates-------->still download/upload----->gözat tan xml dosyasını yüklyorsun diğer taraftan template in image larının bulunduğu klasörü root dizine kopyalıyorsun bazı template lerde farklı dizinlerde isteyebiliyor info yu okumalısın %99 ana dizine template klasörü kopyalanır.xml dosyasını upload ettinmi default style ın altına yeni skinler eklenmiş olur bu kadar.önemli bir nokta template in versiyonu forum versiyonuyla birebir tutmalı yani siz sadece 3.0.4 versiyonlu template leri foruma yükleyebilirsiniz bunuda su sekilde aşabilirsiniz bir adet xml editör bulup temlate inizin xml dosyasını açıyorsunuz tüm versiyon numaralarını 3.0.4 yapıp kaydediyorsunuz böylece vbb bu xml i kabul ediyor kolay gelsin
vBulletin Forumu kullndığı lisans bakımından çok çektiren bir bir lisansa sahip. Tavsiyem yolun başından dönün. XOOPS (turkxoops.com) yada Mambo (mambo.gen.tr) gibi poratlların içinde gelen forum ları kullan derim.
vbb den şaşmayın...
phpbb rulaz
quote:
phpbb rulaz
hiç karşılaştırdın mı phpbb ile vbb yi. eğer karşılaştırmadıysan hiç konuşma derim.
PcCopat ben phpbb biliyorum sende vbulletinden çakıyorsun
ben vbulletin kullanmayı kurmayı istiyorum phpbb'yi kullanır gibi onuda kullanmak istiyorum
bunu nasıl yapacağım ?
vbulletin.com sitesine girdim ama deneme maçlı bile olsa bi sürüm indiremedim
nasıl yapcam bu işi.???
Birde Tr olarak destek alabileceğimiz bi yer var mı? mesela tr olarak vbulletin ne kadar iyi?
tamam parayı bastırdınmı veriyorlar ama tr dosyası ile ilgilenmiyorlar bir de vbulletin ile ilgili kimse birbirine yardımcı olmuyor
çoğu arkadaşın phpbb demesinin nedenide budur destek yok yardım yok
bu arada phpbb 3 ile vbulletin sarsılacak denmiş benim kendi şahsi düşüncem phpbb3 şu haliyle bi işe yaramaz çoğu kişi şu anki oturmuş sistemini bırakıpta phpbb 3'e geçmez
phpbb 3 sadece değişik bi soluk olacaktır bi devrim olmayacaktır i
destek var arkadaşım. sen hangi forumda arayacağını bilmiosun sadece.
quote:
vbulletin.com sitesine girdim ama deneme maçlı bile olsa bi sürüm indiremedim
nasıl yapcam bu işi.???
ben bu forumda link vermiştim indirmek için. ara bulursun
quote:
ben bu forumda link vermiştim indirmek için. ara bulursun