vBulletin de birisine adminlik yazdığım zaman tüm admin paneli çıksın istiyorum ama sadece " Announcements - Moderation - İstatistikleri & Logs " bölümleri gözüküyor ben hepsi gözüksün istiyorum . Tam yetki veremiyor muyum ? Yardım please
config.php de süper moderatörlük ata bakalım ne olacak...
Şifreni ver gitsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
Şifreni ver gitsin.
Oldu canım Başka Sen msne gelde ben görim seni
quote:
Orjinalden alıntı: Aspryn
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
Şifreni ver gitsin.
Oldu canım Başka Sen msne gelde ben görim seni
böyle mod'a, böyle user...
şu şekilde;
önce kendini süperadmin yapman gerekiyor.
onuda config.php yi aç superadministatorsun karşısına kendi üye idni yaz kaydetdip uplad et
sonra adminlik vermek istediğin kişiyi admin oalrak kaydet admincpden ve kullanıvcı gruplarına gel admini seç üst tarafta admin izinleri var ona tıkla açılan yerde hangi ytkileri vermek istiyosan o kutucukları işaretle ve kaydet kolay gelsin...
evet arkadaşın dedigi şekilde config.php de önce $superadministrator = "1" degeri vardır onu diğer adminin id si gelecek şekilde 1,3 şeklinde yapıp ftp ye atacaksın işte sonrası da admin panelden admin izinlerine kalıyor.
Üye id lerine nereden bakacağız
Bu konuyu açan milletin masterligina ve hazır script kullandıgına biş demiyomuydu benmi yanlış hatırlıyorum?
Banada Masterligi öğretin bende bilmiom hazir script kullaniyom sürekli
Hazır Script Kuruyorum [ Hazır Script Veren Yerlerle Uğraşmıyorum Hellis. Bana bulaşmaktan vazgeç ]
ee tabii oda ayrı bi hüner istiyor! başalırlar
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLis
ee tabii oda ayrı bi hüner istiyor! başalırlar
Dalga geçsende ciddi olsanda başarılar dediğin için teşekkürler
quote:
Üyenin nickinin üstüne fare imlecini getir, durum çubugunda çıkan linkin sonunda id=15 mesela, 15 oldugunu gösterir.
quote:
Bunu soran kisi forum mu kurmus?
USER İD phpmyadmin de user başlığının altında tara de ve kendi ıd nin karşısındaki numaraya bak...
quote:
Aspryn Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor
vBulletin ? acıklama yapabilecek olan varmı arkadaslar saygılar ...
quote:
Orjinalden alıntı: aynadaki
USER İD phpmyadmin de user başlığının altında tara de ve kendi ıd nin karşısındaki numaraya bak...
Ne yaptın be hocam, bir sorgu çalıştırmadıgın kaldı o kadar uzun yola ne gerek var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme