Şimdi Ara

Vdf ve banka..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın bir zamanda araç için kredi çekeceğiz.
    Bankalarda kredi için %45 gibi sınırlama geleceği yönünde haber izlemiştim..
    Volsvagen(nasıl yazılıyorsa işte) doğuş finans bir banka mı?daha doğrusu %45 sınırlamaya takılırmı? 2. burdan bir kredi aldığımızda bankadan kredi çekmek gerekse burdaki kredi bankayı etkiler mi?

yani vdf den taşıt kredisi alınca misal 750 tl lik taksitle...24 ay taksit...Bu taksitler bitmeden A Bankasından da konut kredisi çekmek istedim..Konut kredisini çekebilir miyim?(taşıt+konut 2000 ini bulur %45 in üzerinde yani)

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

iyi günler.
    Yakın bir zamanda araç için kredi çekeceğiz.
    Bankalarda kredi için %45 gibi sınırlama geleceği yönünde haber izlemiştim..
    Volsvagen(nasıl yazılıyorsa işte) doğuş finans bir banka mı?daha doğrusu %45 sınırlamaya takılırmı? 2. burdan bir kredi aldığımızda bankadan kredi çekmek gerekse burdaki kredi bankayı etkiler mi?

yani vdf den taşıt kredisi alınca misal 750 tl lik taksitle...24 ay taksit...Bu taksitler bitmeden A Bankasından da konut kredisi çekmek istedim..Konut kredisini çekebilir miyim?(taşıt+konut 2000 ini bulur %45 in üzerinde yani)

Vdf doğuş holdingin

VW nin Türkiye distribütörü doğuş holding

Garanti bankasının %25i doğuş holdingin

Hem araba satışından kar yapıyor, hem de bankasından kredi kullandirip kar ediyor.
    Güzel sistem kurmuşlar.
    Araç kredisini vdf üzerinden kullandirirlar, bankadaki kurallar aynen geçerlidir.

Konut kredisinde diğer bankalardaki krediler ve bu kredi taksitleri zamanında ödenmiş mi diye bakarlar, problem yoksa verirler.

Araba ve ev kredilerin de bankalar çok sıkıntı yapmıyor çünkü kredinin son taksiti ödenene kadar haciz koyuyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• doğuş grubu ve garanti ortaklığı vs. bilgim var ancak benim demek istediğim.bankalara kredi verirken gelirin %45i sınırı getiriliyor yada getirilecek...
    Vdf taşıt kredisi aldığımız da Bu %45 lik sınırlamaya takılır mı? yani 2. kredi aldığıımızda İkisinin toplamı 45i geçebilir mi?(yani vdf deki kredi %45 sınırlamaya dahil olur mu olmaz mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunefe18 -- 20 Ekim 2014; 18:54:34 >
  • uzunefe18 U kullanıcısına yanıt
    Onu,firma ile yüzyüze konuşmanız lazım....Burdab biri takılmazsın veya takılırsın yazarsa ne kadar ciddiye alabilirsinizki....................

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

doğuş grubu ve garanti ortaklığı vs. bilgim var ancak benim demek istediğim.bankalara kredi verirken gelirin %45i sınırı getiriliyor yada getirilecek...
    Vdf taşıt kredisi aldığımız da Bu %45 lik sınırlamaya takılır mı? yani 2. kredi aldığıımızda İkisinin toplamı 45i geçebilir mi?(yani vdf deki kredi %45 sınırlamaya dahil olur mu olmaz mı?)

Volkswagen Doğuş Finans adlı şirket, bankalar gibi bir finans kurumu. Bankadaki kısıtlamalar burda da geçerlidir.

Yine de gorusmenizde fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    vdf banka ise ve bddk düzenlemeleri geçerliyse takılır yoksa takılmaz..Ayrıca Vdf elemanı kredi kullandırmak için olmaz der ve sonradan sıkıntı olursa konut sıkıntıya girer..Derdim taşıt kredisi değğil açıkçası sonradan konut kredisini kullanamaz isem o sıkıntı...(yeterli miktarda yada hiç kullanamazsam diye sıkıntıdayım)
  • uzunefe18 U kullanıcısına yanıt
    Ayran gönüllü olmamak lazım....Araba taksiti sürerken haliyle konut kredisi alamazsınız...Alsanızda 2-3 ay sonra tıkanırsınız.....Vadeyi 12 ye çekin...Konutu 2o16'ya planlayın.....................

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Haklısınız...Tavsiyeniz çok güzel ancak...Olmadığı için sordum..Yine de Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.