Şimdi Ara

VDSL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TurboLans

quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Fiber optik kablo filan lazımdır bence.Altyapı yok...Olsada aylık fiyatı gömerler vatandaşa

Geçen gün trafikte gördüm bi tane araba üzerinde ttnet fiber optik ölcüm aracı gibi birşey yazıyordu

İyi de bu araçlar yıllardır var zati Sadece internet için değil alt yapıda fiber optik kablolar vardı öncesinde.

ben ilk defa gördüm

• Japonya'da 100mbit ayda 49 dolar
  • önce bir megabiti doğru düzgün versin günde 10 kere kesiliyo bide arıyınca utanmadan çalışma var diyo kaç aydır aynı yau bi tırt olmaz bu telekomdan anca orda burad gösteri yaparlar
  • tt geçsin bu ayakları ilk önce şu anda bile sağlayamadıkları internetin altyapısını bi düzelsinlerde ondan sonra diğer harfleri barındıran dsl bağlantılara geçsinler. 1 mb kullanıyorum sözüm ona benim eski 128 lik kablo netten bi farkı yok yani. 4 mb kullandığını sanan arkadaşlarından dikkatini çekmek istiyorum çoğu zaman 2 mb kullanıyorsunuz bilmem farkındamısın çünkü telekomun o yükselttiği hızları sağlayabilecek bi altyapısı yok henüz. milleti 4 mb diye kandırıp 2 mb veren zihniyet boşyere reklam yapmaya çalışmasın sağda solda. yemezler artık o masalları gidip ilkoklu çocuklarına anlatsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: makhan

quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

quote:

Orjinalden alıntı: makhan

VDSL çıksın hemen abone olucam. 30 Mbit 4GB kotalıya hemde.

30 Mbit'e üye olursan 4 Gb kotalıya nasıl üye olmayı düşünüyorsun? 30 Mbit internet demek zaten kendi kendine bir tarife...

Şaka anlamında yazmış öyle sende

Banane kardeşim ikisi de ayrı tarifeler...

• Düşünsenize 30 mbit fakat 4 gb sınırlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.