Şimdi Ara

vdsl internet geliyooooooorrr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duyduğuma göre VDSL2 nin 32megabit olanı vergilerle birlikte 169 YTL olcakmış...

http://inndir.com/20_saniyede_film_indiren_h%C4%B1zl%C4%B1_internet_169_YTL%27ye_geliyor-111808h.html
  • Tamda QuikNet'e geçtim önümüzdeki ay geliyordu ama yinede QuikNet'i tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ni-Osman

http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=689

İşte tarifeler arkadaşlar :)

Herkese hayırlı olsun Upload yine 1Mbit

vdsl geldi diyorlar ama indirme hızı ( upload ) yine 1024 ne anladım ben bu işten, adslde indirme hızının dörtte biri kadar olmasına alıştık ama bu sistemde berbat olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: cgr1903

benim gözüm o kadar yükseklerde değil bana su 4mb sınırsızı 49 a versiler razıyım adamlar onu bile yapmadılar

+1 Bende bu tür birşey istiyorum.. zaten 4gb (1mb) kotalıyada 45-50 den aşağı ödediğimi görmedim.. Millet bi ayaklansaydı sokaklara dökülseydik
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkntr

quote:

Orjinalden alıntı: cgr1903

benim gözüm o kadar yükseklerde değil bana su 4mb sınırsızı 49 a versiler razıyım adamlar onu bile yapmadılar

+1 Bende bu tür birşey istiyorum.. zaten 4gb (1mb) kotalıyada 45-50 den aşağı ödediğimi görmedim.. Millet bi ayaklansaydı sokaklara dökülseydik

********************************************************************************************************************************
    Nerde o ayaklanma kuzu kuzu duruyoruz...
    Daha önce bana attıkları kazığı unutmuş değilim 4096 abo oldum 1024 olarak 1 ay verdiler sonra modemde 1024 görünce gece saat 11 telefon ettim yok 4096 dediler konuşmalarınızı kayit ettim mahkemeye vereceğim dedim sabah yataktan kalkmadan aramişlar bakın işte 4096 oldumu diye.

Neyse 4096 oldu ama ben 1024 hiz neyse yine hiz aynıydı değişikli yoktu yanı o uçuyor diyen laflarını yesinler halbuki bizi uçuruyorlar.

Hala 20kb geçmiyor dosya çekerken gece saat 24 00 den sonra 70kb oluyor.

Bunların ürettikleri palavradan başka birşey değil. VDSL isede söyledikleri hiz 4/1 raziyim.

• Bu türktelekom milleti kazıklamaktan başka birşey yapmıyor. Ben sınırsız 2048 kullanıyorum. İngiltere de vdsl ibi bir yapıyı kullanan arkadaşım var ve çok memnun ödediği aylık ücret ise 20 30 dolar civarındaymış duyduğuma göre. Zaten en pahalı internet türkiye de. Atılım yapmak sırf vdsl i buraya getirmek değil ki...
  • Ayrıca youtube veya yurtdışı sunucularına bağlanıldığı zaman hemen hemen adsl den hiçbir farkı kalmıyor. Türk sunucularında ise farkediliyor hız.
  • Anaaaa; Bir kazık daha geliyor,Allah 3.den korusun.
  • Arkadaşlar Size tam bir ay internetsiz kalmamı türk telekom ve benim aramdaki diyalogla anlatıyorum
    M(MAĞDUR YANİ BEN )
    T(TELEKOMCU)

M:Link alamıyorum
    T:modemi kapatıp açın
    M:link gelmiyor yine
    T:tamam size bir ağırza kaydı açıyorum
    Aradan 2 gün geçer ver adsl ciler gelir tamire

T:Db değerlerinin çok düşük 4096 yı saha dolabından sizin eve gelen kablo kaldırmıyor
    M:eee 7 aydır bu hızda kullanıyorum sorun yoktu şimdi neden sorun var
    T:saha dolabındaki prensiballer çok eski hepsini artık değiştirmemiz lazım ben sizin için hızını santralden 1024 e düşüreyim en azından yapılana kadar ve kablolar değişene kadar kullan
    M:Tamam bare hiç yoktan iyidir 1 ay 1024 kullanırız diye telekoma gidiş hız düşürme
    Eve geldim ve 1024 e düşen internet 2-3 saat çalıştıktan sonra yine link kaybı

Aradan 1 hafta geçer ne gelen ne giden ben tabi bu arada gidip hızımı tekrar 4096 ya çektirdim
    Bütün aramalar ve uğraşlar sonunda telekomcu abilerimiz saha dolabınındaki presibali ve o dolaptan bizim binaya gelen kabloyu değiştirmek için gelir

Neyse herşey değişir kablo çekilir Oda ne kablo kısa geldi Hemen pratik türk zekası ile telekomcu abiler yama yaparak kabloyu bizim eve uzaktmak ister tabi ben buna hemen hayır dedim ve nedeni ise onlarda bunu biliyor adsl kablosunda yama olduğ zaman en ufak bi toprak girmesinde hat kopuyor ve sinyal alamıyorusunuz!!
    Neyse orda telekomcu abilerle yaşadığmız ufak bi tartışmadan sonra kablo yeniden sökülür ve tekrar bu sefer doğru ölçülerde yeni bi kablo çekilir şimdi allaha şükür yaklaşık 15 gündür sorunsuzca 4096 internetimi kullanmaktayım

Yani burdan analdığmı telekomun alt yapaısı 4096 lara yetmezken ne vdsli zdsli ya

• Vdsl in bağlantı şekli biraz daha farklı. Ama tabii işi getiren türk telekom olunca ben kesinlikle bu işe girmeyeceğim. Daha öncede söylemiştim ki türktelekom milleti kazıklamaktan başka birşey yapmıyor. TT nin uygulamış oluğu vdsl de en iyi performans sadece türkiye sunucuları içinde görülüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: davidddd

quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

adsl deki hizmeti adam gibi verselerde keşke vdsli kalsa

cebit ttnet standında 30mb vdsl wardı allah bilir onu 9 gb kotayla verirler millete bu ttnetin

30mb baglantı 3gb sınırlı aylık sadece 29 ytl:) tam telekom işi

Kesinlikle katılıyorum kardeşim :)

once bu türk işi saçma sapan kota olayını kaldırsınlar. Kota ne demek yaw internet bu ....

Dogru bence kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter1072 -- 9 Ekim 2008; 22:10:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.