Bildirim
VDSL Kurulumu Yapamadım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zyxel wan ayarında adsl ayar kısmı var, vdsl ayar kısmı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle dsl ışığın sürekli yanıyor mu
yeşil mi yanıyor turuncu mu yanıyor
bu resimde hangi satırda Y harfi var -
-
Modemi hiç resetlemeyi denedin mi
Arkadaki reset tusuna iğne gibi bir şeyle 15-20 saniye basıli bekleyip modemi fabrika ayarlarına döndürdün mu hiç
Her şeyi denedim be hocam, basıl bir bahtsızlık varsa ben de olmadı.
Şimdi baktım kullanım kılavuzuna
Yeşil ışık yanıyorsa adsl turuncu yanıyorsa vdsl imiş
Türk Telekom sana vdsl sinyali göndermiyor türk telekomu ara bakalım ne diyecekler.
Tamamdır hocam sağolun
vdsl ise adsl vdsl to ptm seçip ppoe seçip kullanıcı adı ve şifre yazacaksın vdsl de vlan ayarı var hemen altta vlan enable yap ve vlan id 35 ve kaydet çık o zaman çalışıyr -
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
vdsl ise adsl vdsl to ptm seçip ppoe seçip kullanıcı adı ve şifre yazacaksın vdsl de vlan ayarı var hemen altta vlan enable yap ve vlan id 35 ve kaydet çık o zaman çalışıyr
Şu mesajını dün atmış olsaydın ya.
Ben de dün epey uğraşıp, tecrübe, tahmin ile o değeri doldurup bağlandım sonunda dün.
https://forum.donanimhaber.com/ttnet-den-turknet-e-gecis-deneyimim-adsl-den-vdsl-e-gecis-icerir--127313573
-
çünkü tesadüftürki dünde bu modemi aldım ve dün kurdum.. sabahta mesajını gördüm... -
Portlarda bozukluk varmış, portu değiştirdiler düzeldi.
hocam mesajınız burada benımde boyle bı sorunum var bunu nasıl yapabılırızquote:
Orijinalden alıntı: cem650
vdsl ise adsl vdsl to ptm seçip ppoe seçip kullanıcı adı ve şifre yazacaksın vdsl de vlan ayarı var hemen altta vlan enable yap ve vlan id 35 ve kaydet çık o zaman çalışıyr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X