VDSL 50mblik paket kullanmaktayım. Modem olarak Türk Telekomun verdiği AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router Model No. VC220-G3u modemi bulunmakta. Sorunum ise SNR margin değerim çok düşük ve Hatalar(Pkts) bazen çok yükseliyor bazen 3-4 günde 3000-10.000 arasında geziyor. Normalde SNR margin değerim 8.9 - 9 aralığında geziyor ki bu bile çok düşük. Anlık olarak ise 3 - 4 seviyelerine inebiliyor. Oyun oynarken ve günlük kullanımda sorun yaşatıyor bu bana. Bina da fiber yok VDSL bile geleli anca 1 yıl olmuştur. Sürekli olarak fiber kullanıyordum kendi başıma yaşarken, aile evinde bu şekilde sorun yaşıyorum. İnternet annemin üzerine 50 MB VDSL paketi şubat 15de taahhüt dolacağı için iptal edeceğiz. Benim kendi evimde kullandığım fiber paketini ise türk telekom nakil yaparak vdsl olarak bu adrese taşıyacak. Paket olarak 35mb vdsl şeklinde taşıttırsam nakilde snr margin değeri artar mı veya yapabileceğim en mantıklı çözüm nedir acaba? Edit : Alt yapı bilgileri : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Da Firenze -- 4 Şubat 2025; 22:45:33 > |
Bildirim