evet hocam bu. vdsl ve adsl türlerini destekliyor evet |
VDSL2 Modem Tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
Yorumlarda biri fiber de çok iyi ama vdsl de kötü yazmış. Doğru mudur acaba?
-
TP-Link VN020-F3 modelini millenicom kullanırken satın almıştık fakat modemde sürekli dsl yeniden başlatılıyor şuan için eski ttelekomun verdiği TD-W9970 kullanıyorum yukarıdaki gibi değerler(100 mbps paket-netspeed + santrale uzaklık 30 metre) ve kötü bence hız testlerinde de maksimum 40'ı gördüm. Kablolara baktırdıktan sonra eğer kablolarda sıkıntı yoksa modem değiştirmeyi düşünüyorum maksimum 400-500 TL bandında önerilerinizi bekliyorum
-
Sa. Arkadaşlar bende yeni modem arayışı içindeyim. Mevcut modemim airties air 5650 fakat arada dsl ışığı yanarken internet ışığı gidiyor dolayısıyla internet modemde sorun olabilir diye düşünüyorum. Hemde daha iyi bir modeme geçmek istiyorum. Türknet dsl 2 kullanıyorum. 75 Mbit hız 8 Up alıyorum. Ev ufak heryerden zaten wifi çekiyor hatta wifiye çok ihtiyaç duymuyorum ama yinede evde 3 kişi wifi bağlanıyor. Asıl meziyet Lan bağlantısında. Mümkün olduğu kadar az ping istiyorum. şu anda speed test 8 ping veriyor ideal bence. İlerde Türknet gigabit gelirse mahrumm kalmak istemiyorum . Bütçe 500-600 olabilir.
-
24 mbs için vdsl modem uygun fiyatlı sorunsuz ne tavsiye edersiniz
-
2,4 Ghz ve 5 Ghz yani çift bant olmasına dikkat edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X