Şimdi Ara

VE ARDA ATLETİCO MADRİD'DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Fiyatı beğenmeyen Galatasaraylılar var ama piyasaya baktığımızda gayet iyi bir paraya gitti. Ayrıca bence kendi adına doğru olanı yaptı, hatta bunu 1-2 yıl önce yapmalıydı diye düşünüyorum. Tahminim çok da başarılı olacaktır. Bize düşen hayırlı olsun demek.

Aynen gönül isterki daha büyük paralara gitsin ama brezilyalı olmak gerekiyor cidden :) mesut ardadan daha ileride bir oyuncu o bile r.madride 15milyon euroya gitti arda için 12 milyon eruo iyidir bence.Nuride r.madride sanırım 10 milyona gitmişti.Bu açıdan kıyaslayınca yinede iyi fiyata gitmiş arda.

@alibey2000

hocam arda sadece geçen sezon sakatlıktan dolayı yoktu.Adamıda direk satmayalım :) ondan önceki sezonlar 40-50 arası maç yaptı hep.Attığı goller asistler ortada.Geçen sezon sakatlıklar ve gs nin takım olarak formsuzluğu işin içine eklenince arda da kayboldu.Siz sanırım gs nin kötü olduğu dönemi ele alarak konuşmuşsunuz 3 sene diyerek ama arda sadece geçen sene kötüydü, takımın 3 yıldır kötü olması genel bir durum.

Bu sene kalsaydı ve sakatlanmasaydı yine iyi bir sezon geçirebilirdi ama gitmeyi tercih etti,başarılar dileriz kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 10 Ağustos 2011; 21:03:43 >

• tuncay dan daha çok iş yapar avrupada orası kesin ve daha iyi takımlarda oynar ilk 11 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Fiyatı beğenmeyen Galatasaraylılar var ama piyasaya baktığımızda gayet iyi bir paraya gitti. Ayrıca bence kendi adına doğru olanı yaptı, hatta bunu 1-2 yıl önce yapmalıydı diye düşünüyorum. Tahminim çok da başarılı olacaktır. Bize düşen hayırlı olsun demek.

Aynen gönül isterki daha büyük paralara gitsin ama brezilyalı olmak gerekiyor cidden :) mesut ardadan daha ileride bir oyuncu o bile r.madride 15milyon euroya gitti arda için 12 milyon eruo iyidir bence.Nuride r.madride sanırım 10 milyona gitmişti.Bu açıdan kıyaslayınca yinede iyi fiyata gitmiş arda.

@alibey2000

hocam arda sadece geçen sezon sakatlıktan dolayı yoktu.Adamıda direk satmayalım :) ondan önceki sezonlar 40-50 arası maç yaptı hep.Attığı goller asistler ortada.Geçen sezon sakatlıklar ve gs nin takım olarak formsuzluğu işin içine eklenince arda da kayboldu.Siz sanırım gs nin kötü olduğu dönemi ele alarak konuşmuşsunuz 3 sene diyerek ama arda sadece geçen sene kötüydü, takımın 3 yıldır kötü olması genel bir durum.

Bu sene kalsaydı ve sakatlanmasaydı yine iyi bir sezon geçirebilirdi ama gitmeyi tercih etti,başarılar dileriz kendisine.

derdimiz gidene tü kaka demek değil. bu kadar yıldır umutlar bağlanan, kaptanlığa getirilmiş birinin bir türlü istenilen beklenen seviyeye gelememesi.
    tam herşey yenilenmişken ve yeniden bir ruh yaratılıyorken kaptanın gidiyor olması galatasarayda oynamak benim en büyük hayalim diyen birine yakışmadı. kendisi büyük kaptan olmak yerine altyapıdan yetişip para kazanmak için sattığımız eski galatasaraylı futbolcu olmuştur. biz fazla büyütmüşüz.

• Gs satmakla iyi iş yaptı.Geçen sene takıma hemen hemen hiçbir katkı yapmadığı halde 12 milyon euro gibi bir bedelle sattılar daha n'olsun?
  • Yürü be aslanım.Bir Fenerbahçeli olarak göğsüm kabardı yemin ederim.
    Sana zamanında sahip çıkmayan Galatasaray taraftarları utansın.Sen her zaman dışarıdan gerçek bir Galatasaraylı gibi göründün.

Yolun açık olsun .Umarım başarılı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

ilk 18 e giremez

komedı ya bu tayfa resmen dıkkat çekmek ısteyen ben burdayım demek ısteyen delıkanlı trıplerı var her başlık altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

ilk 18 e giremez

komedı ya bu tayfa resmen dıkkat çekmek ısteyen ben burdayım demek ısteyen delıkanlı trıplerı var her başlık altında

Aynı fikirdeyim.

Edit: Error 404 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guybrush Threepwood -- 11 Ağustos 2011; 15:55:14 >

• Burada hala arda hakkinda komik yorumlar yapabilecek kadar futbol bilgisi zayif onsanlar olmasi gercekten cOk dusundurucu. Turk futbolcularina olan yaklasimi mesut ve nuriden alip cok daha iyi yerlere tasiyacak insallah
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

Gs satmakla iyi iş yaptı.Geçen sene takıma hemen hemen hiçbir katkı yapmadığı halde 12 milyon euro gibi bir bedelle sattılar daha n'olsun?

ben sevindim ardanın gitmesine, artık gs ye zarar veriyordu. dikdatör gibi top oynamaya başlamıştı. gsnin kötü duruma düşmesinde bence ardanın payı var. en sevdiğim oyuncudur gsde, ancak top ardaya gelince yanına kimse gitmiyor dikkat ettim kaç maçta bunu gördüm. öyle oluncada karşı takımın işi kolaylaşıyor. böyle oynamadığı zamanlar takımda iyi oynuyor.

son fener maçını hatırlayın 3 diktatör oyuna girdi ve önde olduğumuz atak yaptığımız takımıda, maçıda kaybettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

BEBE O KADAR OYNADI FENER GALIBIYETI GORMEDEN GIDIYOR!!!

sende kaç yıldır yaşıon bir türkiye kupası göremeden gidecen gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

iyi oldu gitmesi, takimi karistiriyordu. Galatasarayin bu hallere gelmesinin en büyük nedenlerinden biriydi. Terim de bunu bildigi için onu takimda istemedi zaten.

Fatih Terim'in en çok istediği adamların başında geliyordu bu bir. İkincisi; bu adam alt yapısından yetiştiği takım için en kötü günde bile sahada bir şeyler yapmaya çalışan birisiydi. Arda'nın 70. dakikada dili dışarıda olduğu bir çok maç hatırlatırım sana.

Galatasaray'ın tüm sezon hem takım, hem teknik ekip, hem sağlık ekibi, hem de yönetim olarak rezil olduğu, sorunlar yaşadığı bir ortamda Arda nasıl bunun en büyük nedenlerinden birisi olmuş merak ettim bir Fenerbahçe'li olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

iyi oldu gitmesi, takimi karistiriyordu. Galatasarayin bu hallere gelmesinin en büyük nedenlerinden biriydi. Terim de bunu bildigi için onu takimda istemedi zaten.

Fatih Terim'in en çok istediği adamların başında geliyordu bu bir. İkincisi; bu adam alt yapısından yetiştiği takım için en kötü günde bile sahada bir şeyler yapmaya çalışan birisiydi. Arda'nın 70. dakikada dili dışarıda olduğu bir çok maç hatırlatırım sana.

Galatasaray'ın tüm sezon hem takım, hem teknik ekip, hem sağlık ekibi, hem de yönetim olarak rezil olduğu, sorunlar yaşadığı bir ortamda Arda nasıl bunun en büyük nedenlerinden birisi olmuş merak ettim bir Fenerbahçe'li olarak.

hocam sen hiç ardanın sonradan giripte bize galibiyet getirdiği maçı hatırlıyormusun.

arda futbolcu olarak bırak gsyi en sevdiğim beğendiğim futbolcu. ancak gs ye faydası olamaz sende yansıtmışsın. son yıllarda gittikçede kötüye gidiyordu gsye verdiği. böyle giderse kendi kariyerinide batıracaktı. arda gitmediği sürecede bu ardaya göre kurulu oyun düzeni değişmez. ne yapmak gerekir peki. fatih terim ardayı istiyordu evet ama bana çok inandırıcı gelmedi, bu biraz fiyat artırma politikası gibi ki normaldir. arda satılır ardından fatih terim:" gs de her futbolcunun yerini bir başkası doldurur" yani o yüzden fatih terim büyük teknik direktör işi biliyor.

arda tam yerinde tam zamanında en pahalı olduğu dönemde çok iyi bir rakama gitti. ben isterim sabride gitsin. fener maçında yedek oturmak ne demek yahu. üstüne birde maça girdikten sonra takımın yenilmesi. kariyer rezaleti bu.

ha sende topla tek başına maçın başından beri 3 adam çalım atmaya çalış seninde dilin dışarı çıkar. ardadan oyun kurucu olmaz gs hatayı ardayı oyun kurucu rolünü vermekle yaptı.

• avrupanin en iyi 5-10 oyuncusundan biri olur isterse baska yoruma gerek yok.
  • Açıkçası pek umudum yok...İspanya Lig'inde dikiş tutturamaz.Atletico büyük kumar oynadı bence.Ama umarım başarılı olur.Bu arada bu senede Atletico'dan pek bir beklentim yok ilk 5 zor yaparlar diye düşünüyorum...Falcao transferi muazzam olmasına rağmen...Bu sene Valencia fırtınası kopacak...
  • Mesut Özil den başarili olsunda inşallah gicik kapiyorum adamdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blake. -- 24 Ağustos 2011; 17:51:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.