Şimdi Ara

Ve Artık Aykut Kocaman Çok Mutlu ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kazanınca, iyi oynayınca övün, destek olun, tadını çıkarın.
    Kötü oynayınca, kaybedince de o zaman eleştirirsiniz.
    Bundan doğal şey mi olur ?
    Herkesi sevmek zorunda değilsiniz, siz kulübünüzü sevin, sonuca bakın ona göre davranın.
  • arkadaş adam gülse suç ağlasa suç ne yapsın daha? takıma moral vermesi gerekiyordu ve bunu yaptı. ağıt mı yaksın sahanın ortasında? başkaları gibi takım gol yediğinde gülmedi en azından!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

23 temmuz da çekilmiş bi fotoğraf. Konu bebe dolmuş bu adam istediği zaman güler ne adamlarsınız(!) ya

Ve Artık Aykut Kocaman Çok Mutlu ...

Hacı sen dün Topuz'un imajını değiştirme olayı için, Alex gitti rahatladı, frikikte nasıl kıskanmıştı falan diyenleri görmedin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

23 temmuz da çekilmiş bi fotoğraf. Konu bebe dolmuş bu adam istediği zaman güler ne adamlarsınız(!) ya

Hacı sen dün Topuz'un imajını değiştirme olayı için, Alex gitti rahatladı, frikikte nasıl kıskanmıştı falan diyenleri görmedin mi

Gördüm gördüm Gözleri dönmüş bunların Alex diye. Takımda ne olsa Alex'e bağlıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Gördüm gördüm Gözleri dönmüş bunların Alex diye. Takımda ne olsa Alex'e bağlıyorlar

valla marşımızı bile yaşaaaaa alexbahçe diye söylemeye başlayacaklar diye korkuyorum

• Hapı yuttuk hakkatten gitmeyecek Aziz :((

Adam şikeden yattı daha ne olsun askere de gitmemiş diyorlar... fenerbahçeye yakışmıyor
  • Alex gitti artık hiçbir bahanesi kalmadı, bu takım iyi futbol oynamak zorunda.Yine ite kaka gidersek sonuç belli.
  • İlk resimde İsmail Kartal'da sağlam bakış atmış...O'da ne olduğunun farkında :)
  • Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder ama asla unutmaz.
  • Adamın yüzünü görünce içimden sümkürmek geliyor.
  • Alex'de gitti artık takımın kötü oynarsa tek sorumlu Aykut Kocaman'dır.
  • Kimlerin, geçen sene neler düşündükleri apaçık ortada işte. Bu zihniyetle taraftar diyorlar bir de kendilerine. Körler, koyunlar sürüsü.
  • Konuya yazmayalım bari. Yazanların, %14.7'si Banlanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Konuya yazmayalım bari. Yazanların, %14.7'si Banlanmış.

KUN da banlanmış severdim yorumlarını

@K U N
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.