Şimdi Ara

ve artık japon animelerinde görmek istemediğimiz unsurlar, (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • -Sürekli bağırıp çağıran animeye yeni başlayanları yada anime izleyicilerini animeden soğutan karakterler örn ;usopp , kamina

- Bi karakterin illa güçlü bir aile bağı olur zengin birinin oğlu veya güçlü birinin oğlu ve bu ilk başlarda saklanır örn : naruto ,luffy , sanji , takamura

- ... eklemeler yaparım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shanks0

-Sürekli bağırıp çağıran animeye yeni başlayanları yada anime izleyicilerini animeden soğutan karakterler örn ;usopp , kamina

- Bi karakterin illa güçlü bir aile bağı olur zengin birinin oğlu veya güçlü birinin oğlu ve bu ilk başlarda saklanır örn : naruto ,luffy , sanji , takamura

- ... eklemeler yaparım :)

O animeyi izleyip Kamina karakterini sevmeyen senden başka kimseyi görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şuana kadar ki en sevmediğim karakterler arasında

Herkesin zevki farklı sonuçta bende TTUL ı büyük beklentilerle açmıştım ama hüsrana uğradım maalesef. Belki ileride daha iyi olabilirdi

• quote:

Benim şuana kadar ki en sevmediğim karakterler arasında

Herkesin zevki farklı sonuçta bende TTUL ı büyük beklentilerle açmıştım ama hüsrana uğradım maalesef. Belki ileride daha iyi olabilirdi

Yuh yahu Finale yakın Labirent sahnesi bile tek başına yeter reyizi sevmeye

• Sevmedim arkadaş ne yapabilirim o animeden beni soğutan bir karater sürekli bağırıyor dediğim gibi tam bitirmedim o labirent şeysini bilemem ama daha fazla dayanamadım 7 bölüm izledim galiba

• quote:

Sevmedim arkadaş ne yapabilirim o animeden beni soğutan bir karater sürekli bağırıyor dediğim gibi tam bitirmedim o labirent şeysini bilemem ama daha fazla dayanamadım 7 bölüm izledim galiba

Iki bölüm daha izlesen öluyor zaten

• Ama belki izlehecektim yav :D çok ayıp ettin şimdi neyse merak ettim bak izlerim belki 2 bölüm daha :D

• Animeleri bırakma sebebim baş karakterin erkek olup diğer karakterlerin %80'in kız olması. Sonra sosyal medyada, steam'de, forumda her yerde o kız karakterlerinden birini avatar yapıyorlar. Animede kızlara hayır.

Baktım ki beğendiğim animelerin çoğu seinen ben de kendimce bir standart koydum. Animede school, romance, slice of life gibi etiketler varsa direkt kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kummbara

Animeleri bırakma sebebim baş karakterin erkek olup diğer karakterlerin %80'in kız olması. Sonra sosyal medyada, steam'de, forumda her yerde o kız karakterlerinden birini avatar yapıyorlar. Animede kızlara hayır.

Baktım ki beğendiğim animelerin çoğu seinen ben de kendimce bir standart koydum. Animede school, romance, slice of life gibi etiketler varsa direkt kapatıyorum.

Zipang öneririm....
  • Shanks0 S kullanıcısına yanıt
    kamina kim diye googleye yazmayın boru gibi spoiler var
  • Arkadaş verdi zaten birde ben spoilerlara alışığım hocam izlediğim animelerde fln çoğu karakterin önceden biliyordum öleceklerini

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.