Şimdi Ara

ve Beklenen Haber 2011 Xperialara yeni güncelleme bilgisi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GB ye dönmüştüm daha önce flashtool ile yükleyip gbde zaten ics deki gibi kasma vs yok idi obakımdan bişey diyemiyorum ama akşam güncelledikten sonra sıfırladım komple ayarlarını yaptım gözle görülür bi fark yok idi iyi veya kötü fakat dediğim gibİ GB güncellemesi yaptım İCS için bişey diyemiyorum ics ye geçip tekrar dener yazarım sonra....ics güncellemesi olarak geldi ise.
  • Beyler bi video buldum arc s ics 4.1.b.1.13 demo versiyon izleyebilirsinizhttp://www.youtube.com/watch?v=5zTJgBM_YCk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredomxll -- 13 Şubat 2013; 16:51:51 >
  • Valla ben bıraktım bu işleri. Teli root yaptım jelly bean yükledim. Telefon acayip hızlandı. Keyfim yerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredomxll

Beyler bi video buldum arc s ics 4.1.b.1.13 demo versiyon izleyebilirsinizhttp://www.youtube.com/watch?v=5zTJgBM_YCk

Videoda telefon çok akıcı görünüyor kaç aydır çıkmadı bu güncelleme acaba ne zaman çıkacak merakla bekliyorum
  • Yazılım oldukça akıcı görünüyor yeni xperia ana sayfa yüklenmiş ve walkman uygulamasınin sembolü değişmiş umarım grafik ekolayzir gelmiştir ve stabil bi yazılım olmuştur uzun zamandır bekliyoruz

• Bu güncellemeyi 1 haftadır chat supportta soruyorum hala bilgimiz yok diyorlar. Almanya Vodafone kullananlar güncellemeyi almış biz hala bekliyoruz. 3 ay olmuş sertifika alması. En son güncelleme 8 ay olmuş. Ne biçim bir yazılım desteği anlamadım gitti. Bi daha da sony telefon almam.
  • Kardeşim gördük 587 güncellmeesi çok sorunluydu sertifikalandıktan 15 gün sonra yayınladılar şikayet üstüne şikayet yağdı bu sorunlar olmaması için bekliyolar düzenliyolar heralde
  • quote:

Kardeşim gördük 587 güncellmeesi çok sorunluydu sertifikalandıktan 15 gün sonra yayınladılar şikayet üstüne şikayet yağdı bu sorunlar olmaması için bekliyolar düzenliyolar heralde

onla alakası yok 2012 cihazlara jb verdiklerinde bizede sus payı olarak bunu verecekler
  • yapcak bişe yok
  • quote:

Kardeşim gördük 587 güncellmeesi çok sorunluydu sertifikalandıktan 15 gün sonra yayınladılar şikayet üstüne şikayet yağdı bu sorunlar olmaması için bekliyolar düzenliyolar heralde

Adamlar 587 nin sorunlu olduğuna inanmıyorlar ki. Şu jb dağıtımından sonra verecekler galiba.

• Kardeşim geliyosa adam gibi gelsin 5 ay sonra gelsin o kadar..
  • quote:

Kardeşim geliyosa adam gibi gelsin 5 ay sonra gelsin o kadar..

Guncellemede değişen fazla bişey yok. Kernel bile değişmiyor. Böyle ufak güncellemelere 5 ay fazla.

• nerden biliyosun değişmediğini daha yayınlanmadı !
  • quote:

nerden biliyosun değişmediğini daha yayınlanmadı !

Alanlar var güncellemeyi. Almanya vodafone yayınladı. Xda da konusunu açmış. Sadece basebandin yükseldiğini söylüyor.

• video varmı
  • Video yok. Ekran görüntüleri var. Ayrıca chat supporta da sordum. O da doğruladı vodafone germany verdi diye. Ayrıca forumda da konusu var. Mobildeyim linki atamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blacktree -- 15 Şubat 2013; 23:51:55 >
  • zaten vodafone'un verdiği paylaşıldı forumda fakat fazla bi değişiklik yokmuş led problemi devam ediyormuş sade rehber filan hızlanmış öyle şeyler yazmışlardı xda da filan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.