Valla onu tam bilemiyorum. Şimdi emule yumulduğu için açıp bakamayacağım. Merak ediyorsanızwww.panatel.com.tr adresine bakabilirsiniz.
1,5 aydan beri D&R larda satılıyor...
soundchaser kardeşimin de belirttiği önceki topicte bunu söylemiştim zaten
kısacası sizlere koca birrrr GÜNAYDIIINNN !!
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
1,5 aydan beri D&R larda satılıyor...
soundchaser kardeşimin de belirttiği önceki topicte bunu söylemiştim zaten
kısacası sizlere koca birrrr GÜNAYDIIINNN !!
u2 ve t2 satılıyo da d2 satılmıyo arkadaşım, sana günaydın.
İyi de arkadaş onu kastetmemiş ki, benim attığım mesajın üstüne böyle bir yorum da bulunmuş. Aynı başlıktan olduğunu söylemiştim ben; ama kimsenin ilgisini çekmedi. Tabii bu bölümün ilgilenini olmadığı için atını alan koşturuyor. Bu arada D2 daha Kore' de bile çıkmamışken, nasıl çıktığını iddia edebilir ki sezai ?
bu arada satmak icin cowon u3 2gb getirtiyorum arkadaslar 15-20 gune, bir kenara not edin
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
İyi de arkadaş onu kastetmemiş ki, benim attığım mesajın üstüne böyle bir yorum da bulunmuş. Aynı başlıktan olduğunu söylemiştim ben; ama kimsenin ilgisini çekmedi. Tabii bu bölümün ilgilenini olmadığı için atını alan koşturuyor. Bu arada D2 daha Kore' de bile çıkmamışken, nasıl çıktığını iddia edebilir ki sezai ?
sevgili soundchaser birincisi senin attığın mesajın üstüne böle bir yorumda bulunmadım ki senin bu konuda ne yazdığını bile bilmiyorum
2. ise bu konu "Cowon geliyo galiba" konu başlığında tartışılmış önceden bu konu başlığına girmiştim fakat sadece hepsiburada.comda cowon isminden bahsedildiğini gördüm.Ki sonradan türkiyeye geldiğinden bahsedilmiş(Yani sen bu mesajı yazdıktan sonra).Haklsın bahsedilmiş ama köşe bucakta kalmış konu.
Kusura bakmayın ben sadece yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim.Birazda eleştiri yapmak istiyorum insanlara gereksiz konular açmayın diyerek kısıtlama getirlmemeli.İnsanlar gereksiz olduğun ainandığı zaman o konuya yanıt yazmasınlar daha iyi.Çünkü tespitim bazı kullnacılar yeni mp3 alacak arkadaşlara "forumda aratsanabunu incelemiştik hiç mi bakmıyosun forumlara" diye yanıt veriyolar.Mp3 yada bşaka bi ürün alacak birinin ilk başta kendisine ve sorularına yanıt verecek birisine ihtiyacı wardır bu yüzden kişi eski konuları bulabilse dahi tatmin olmayacaktır.Kendimden biliyorumki iriver hakkında kadar bilgi sahibi olmama rağmen genede hakkında bi kç şey öğrenmek istiyordum.Sonuçta aldım bi hafta sora bozuldu o ayrı bi konu:) ama kullanıcılara daha genel geçer yargılardan çok daha açıklayıcı yorumlar yapılsa iyi olur.
Bide bana mpio fg-100 aldıran turuncu kardeşime çok teşekkür ediyorum:)
hepinize sewgiler
quote:
Orjinalden alıntı: ftt
bu arada satmak icin cowon u3 2gb getirtiyorum arkadaslar 15-20 gune, bir kenara not edin
bu arada ftt fiyatı ne olur bi mp3 player almak istiyorum hediye olarak
Yorumum başlığa yönelik...d2 satılıyor deseydin girmez ve konuşmazdım laf oyunu yapıp d2 falan geyiklerine girme şimdi... gereksiz yorumlar yapma şimdi kalkıp...
soundchaser'in da benim de ne dediğimi anlamadan etmeden aklın sıra yargılama da bulunma bir zahmet...
postumda da belirttiğim üzere postumu soundchaser 'ın postunun üzerine attım...soundchaser sana benim yorumum üzerine yorumlamışsın dememiş sana...diyor ki sexai benim yorumumun üzerine yorumda bulunmuş... aynen de öyle....bunu benden iyi kimse bilemez sanırım...benim yerime de yorum yapma bi zahmet...
gereksiz topic demedik...sadece eksik bir başlık..geç kalınmış bile denebilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme