Şimdi Ara

VE İŞTE İLK 80 DİES >>>>> Zike (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diesde oynuyon bi player olarak onla gurur dyuyuyorumda biraz saçmalamış aklı olsa orc olmazdı neyse interserver varda yarrlı olur diese
  • HELAL OLSUN
  • aresde ve cyper neden sustular acaba yeni 80 ler gelcek diesden acaba en baba server diesle +beramus mu oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimi

quote:

Orjinalden alıntı: £˧TÂ

ama hemen arkalarında aresdekiler var logyan v.s.

longyanlar kasıyormu Bunlardan daha iyi kasan adamlar var.JustPlay 79 %70 civarı RespecT clanı gibi exp kasan clan yok areste gel_pc_pc nin clanı2 gün içinde arestende çıkar 80lvl

Haklısın abi ellerimizle kasyoruz gel_pc_pc lewo abimizi JustPlay (ismail abimiz) o kendi kasyor ama 79 %70 ti yarın sabaha atlayabilir.iNş.. atlar Longyanı da solladı Respect clanı a2 cw%falconu tapuladılar :)

• vay.anasını.gif
  • Bu ilk 80 lwl değil bugün beramusta 80 lwl mage gördüm Garbarek
  • AHHH AHHH BENİM BÖLE BİR ADAMIM OLACAKTI
  • madem zike 80 lwl nie adamın basında 80 lwl war???????
  • tebrik etmek lasım arkadası ne dielim baska
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

çüş.gif bu ne 80 lvl ne diyim nerde kastıysa helal olsun ben ilk kunt olur diye bekliyordum.
  • helal olsu zike
  • arkadasım sen kimi yiyon altta gecen yazıda usko yazıo daha fire drake yeni acıldı ayrıca nerden 80 olacaklar anca 75
  • O WARRİOR BETA SERVERİNDE
  • BEYLER İLK 80 DEMENİZE GEREK YOQ BERAMUSTA ARESTE BERABER KASTIĞIM ELEMANLAR ZATEN80 OLDU HİÇ BİŞİ BİLMİYOSANIZ NASI CABUK 80 OLDUGUNA GİDİN ESTLAND EWİL WİZARD 8 KİŞİLK 70+ Bİ PARTYE 38K EXP GELİYO İTEMİDE CABASI VE BUNLARI ALANLA KESİYORUZ YANİ BÖYLE BÖYLE İLK 80 SU OLDU DEMENİZE GEREK YOQ OLAN OLDU SADECE REKLAM YAPMIYOLAR
  • hayırlı uğurlu olsun.Charı görmek istioruzzz
  • Evet Zike Haberim vardı Cünki Zike CZ de Dark Knight lardan cıkmıyor du !!!
  • kardeşim GM de mi yalan söyliyecek first 80 lvl all USKO Zike diyor adam USKO da ilk 80 lvl diyor İLK 80 baska serverden olsaydı o nu söylerdi bırakın bu işşleri yok birisi diyor 80 olmamıstır 75 flan ya bilip bilmeden konusmayın
  • harbiden heLal olsun
  • Gerçekten helal olsun bu kadar kısa sürede 70 ten 80 e kasmak çok zor ve zahmetli. Bir de maddi durumu var satsa o char en az 3000 $ die tahmin ediorum fazlada olabilir. Zaten 1-2 ay pk yapıp satarım ben olsam Ama bize bi yararı yok o ayrı bir konu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.