diesde oynuyon bi player olarak onla gurur dyuyuyorumda biraz saçmalamış aklı olsa orc olmazdı neyse interserver varda yarrlı olur diese
HELAL OLSUN
aresde ve cyper neden sustular acaba yeni 80 ler gelcek diesden acaba en baba server diesle +beramus mu oldu
quote:
Orjinalden alıntı: cimi
quote:
Orjinalden alıntı: £˧TÂ
ama hemen arkalarında aresdekiler var logyan v.s.
longyanlar kasıyormu Bunlardan daha iyi kasan adamlar var.JustPlay 79 %70 civarı RespecT clanı gibi exp kasan clan yok areste gel_pc_pc nin clanı2 gün içinde arestende çıkar 80lvl
Haklısın abi ellerimizle kasyoruz gel_pc_pc lewo abimizi JustPlay (ismail abimiz) o kendi kasyor ama 79 %70 ti yarın sabaha atlayabilir.iNş.. atlar Longyanı da solladı Respect clanı a2 cw%falconu tapuladılar :)
vay.anasını.gif
Bu ilk 80 lwl değil bugün beramusta 80 lwl mage gördüm Garbarek
AHHH AHHH BENİM BÖLE BİR ADAMIM OLACAKTI
madem zike 80 lwl nie adamın basında 80 lwl war???????
tebrik etmek lasım arkadası ne dielim baska
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
çüş.gif bu ne 80 lvl ne diyim nerde kastıysa helal olsun ben ilk kunt olur diye bekliyordum.
helal olsu zike
arkadasım sen kimi yiyon altta gecen yazıda usko yazıo daha fire drake yeni acıldı ayrıca nerden 80 olacaklar anca 75
O WARRİOR BETA SERVERİNDE
BEYLER İLK 80 DEMENİZE GEREK YOQ BERAMUSTA ARESTE BERABER KASTIĞIM ELEMANLAR ZATEN80 OLDU HİÇ BİŞİ BİLMİYOSANIZ NASI CABUK 80 OLDUGUNA GİDİN ESTLAND EWİL WİZARD 8 KİŞİLK 70+ Bİ PARTYE 38K EXP GELİYO İTEMİDE CABASI VE BUNLARI ALANLA KESİYORUZ YANİ BÖYLE BÖYLE İLK 80 SU OLDU DEMENİZE GEREK YOQ OLAN OLDU SADECE REKLAM YAPMIYOLAR
hayırlı uğurlu olsun.Charı görmek istioruzzz
Evet Zike Haberim vardı Cünki Zike CZ de Dark Knight lardan cıkmıyor du !!!
kardeşim GM de mi yalan söyliyecek first 80 lvl all USKO Zike diyor adam USKO da ilk 80 lvl diyor İLK 80 baska serverden olsaydı o nu söylerdi bırakın bu işşleri yok birisi diyor 80 olmamıstır 75 flan ya bilip bilmeden konusmayın
harbiden heLal olsun
Gerçekten helal olsun bu kadar kısa sürede 70 ten 80 e kasmak çok zor ve zahmetli. Bir de maddi durumu var satsa o char en az 3000 $ die tahmin ediorum fazlada olabilir. Zaten 1-2 ay pk yapıp satarım ben olsam Ama bize bi yararı yok o ayrı bir konu