Şimdi Ara

VE KORKULAN OLDU CX 300 BEYAZINIDA ÇIKARDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ki isterse sırf rengi için alır kim ne karışır,herkesin derdi kendine.Bu forum insnaları yargılamayı çok seviyor hakikaten,şunu niye aldın,o alınır mı,m.l mısın,ezik misin vs.vs.. Bırakın bunları artık.Lafım ortaya,genele...Şimdi kimse çıkmasın vay ne diyon diye...

yahu şu ezik misin kısmına çok güldüm, hala da gülüyorum... helal olsun ne diyim
  • benim h320 de ahşap gibi . sennheiser a gideceğim, ahşap renklisini de yapar mısınız diye rica edeceğim. kahverengi de bir gömlek bulursam oh .
    bu ne abi isterse rengi için alır? o zaman foruma uğramasın hiç, gitsin mağazaya ordan rengine bakıp alsın,bize özelliklerini danışmasın.
    bunları hep apple sardı başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

benim h320 de ahşap gibi . sennheiser a gideceğim, ahşap renklisini de yapar mısınız diye rica edeceğim. kahverengi de bir gömlek bulursam oh .
    bu ne abi isterse rengi için alır? o zaman foruma uğramasın hiç, gitsin mağazaya ordan rengine bakıp alsın,bize özelliklerini danışmasın.

abi sennheiser ipod sahiplerini kazanca çevirmek istiyor sizene...Adam sadece kalite değil + aletiyle uyum istiyor belki sanane....
  • yav kızmayın birbirinize .
    @kujeste
    sen de haklısın ama başka bi durumda var hocam. mesela ben de cx alacak olursam beyazını alırım. neden ? çünkü zen uzaktan kumandam var beyaz renkli ve cihaz çanta da falan oldugundan sadece o dışarıda kalıyor. şimdi onun kablo çıkışına simsiyah bir jack ve siyah bi kablo uzantısı taktığında yolda giderken acaip dikkat çekiyor.(kontrast dan dolayı)

her ne kadar beşiktaşlı olsam da, siyah ve beyazı yanyana çok sevsem de, sokağa her çıktığımda inönü ye gitmiyorum

sen olayın moda ve trend kısmına takıldın bence ki orada haklısın. ama forumda cx 300 zaten ıncığına kadar tartışıldı(hala sesiyle ilgili doyurucu yorumlar aldığımı söyliyemem gerçi) bu da renk oluyo işte ortaya.
  • abicim isteyen istediğini alsın tabi ama eğer koskoca bir cx300 topiği varken ahanda beyazı çıktı diye ayrı bir topik açılıp ve ohey çok güzelmiş diye yorumları görünce , burası moda, trend forumu gibi birşeymiş gibi geldi artık. sanki ben almayın onu ulan ,alanı banlarım ,hacklerim gibi konuşuyormuşum gibi sanane ,sizene ler. alın anasını satayım. ama mp3 playerları (nokia nın yaptığı gibi) gibi oyuncağa çevirip,70 yaşındaki kokana teyzenin,3 yaşındaki daha hesap mekinasıyla tanışmamış çocuğun eline veren apple a kıl oluyorum. işin kötüsü diğer firmaların bu durumda çaresiz kalışına n kere kıl oluyorum. zen xtranın kulaklıkları beyaz mı? sonrakiler beyaz ama. h320 den sonra yarısı kadar iş yapabilen h10 u yaptı iriver , ama touch pad li.
    aman neyse şimdi iki saat derdimi anlatmayayım. bananeyabeyazcx300den
  • quote:

benim h320 de ahşap gibi . sennheiser a gideceğim, ahşap renklisini de yapar mısınız diye rica edeceğim. kahverengi de bir gömlek bulursam oh .

Bence o kadar abartmamak lazım...Olaya şu yöünden bakalım...Cx300'ün kaliteli olduğunu bilen birisi var...Yani onu almaya karar vermiş...Aynı zamanda beyaz modeli de mp3 çalarıyla çok uyumlu olacak...Gidip de siyahını alması mı daha mantıklı yoksa beyazını alması mı? Olaya sadece renk olarak bakmak tabii ki yanlış...
  • @kujeste
    +10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 22 Temmuz 2006; 15:28:50 >
  • Orjinalden alıntı: turuncu

[quote
    Ki isterse sırf rengi için alır kim ne karışır,herkesin derdi kendine.Bu forum insnaları yargılamayı çok seviyor hakikaten,şunu niye aldın,o alınır mı,m.l mısın,ezik misin vs.vs.. Bırakın bunları artık.Lafım ortaya,genele...Şimdi kimse çıkmasın vay ne diyon diye...

yahu şu ezik misin kısmına çok güldüm, hala da gülüyorum... helal olsun ne diyim

e gerçek bunlar

• Ayrıca kujeste sana sanane falan demek istemedim,kimsenin kalbini kıracak ifade kullanmak istemem.Sorun başlık falanda değil o ayrı bir konu.Ben 2. kısmı zaten genel bir durum olrak söyledim,senin ifaden sadece vesile oldu.Uzun süredir gözlemlediğim bir durumu aktardım,hatta bu saygı çerçevesini 3. yazışım ama kime konuşuyoz tabi.Çoğu insan dışarda yüzyüze yapmayacağı şeyi,bu tip zeminlerde yapıyor.

Neyse konumuz bu değil.Elbetteki herkes fikrini söyleyecek,birşey sana göre saçma ötesi olabilir ama bir başkası için gayet mantıklı olabilir.Buna saygı duymak lazım,ama bu forumda hala '' zevk '' tartışılıyor ısrarla.Ben ne appleı ne creativi ne westonu ne iriveri tutmam,hiçbiri babmın oğlu değil.Ama gebrsin apple ölsün creative gibi muğlak bir düşünceyede girmem.Hepsinin kendine göre bir olayı var.Aldıkalrımın hepsini zevkime göre aldım,pişmanda değilim.Artık sürekli bu tarz ifadelerin kullanılması beni sıktı açıkcası.Biraz daha insnaların işine yarayacak tarzda düşünceler yorumlar yapmak lazım.Ben yeri geldiğinde ipodu,yeri gelince iriveri önerdim bu forumda.Ama bazıları geliyor,ipod alma tu kaka deyip çıkıyor,neki bu yani.Bazıları kafadan faantikleşmiş zaten her ne hikmetse,sırf bir markayı öneriyor.Bende bu tarz şeyler görünce çoğu zaman tepki vermiyorum ama sıkıyor bazen ve yazıyorum.Birşey moda diye trendy diye kötülemek doğru değil bence,ha verilen parayı hak etmiyordur sana göre yazarsın,ona da saygı duyarız.

Uzattım biraz affola,düşüncelerimi dile getirmek istedim.Ayrıca benim ilk mesajım johnmalkowun yazdığıyla(uyum) aynı anlamda,ona katılıyorum.

• zaten seni kastetmedim , shadytr demişti "sanane" diye, kırıcı da konuşmadın zaten.
    yazdıklarının çoğuna katılıyorum. yorumlar biraz garip olabiliyor(örneğin biri vardı,her öneri isteğinin altına "muvo2 " yazıyordu :) zevkler tartışılmamalı tabi. benim tukaka yaptığım ipod değil zaten.birçok yerde yazdım ,ben ipod u beğeniyorum,kuzenimde var falan diye. benim derdim apple ın sömürücü politikası ve insanların bitip tükenmeyen tüketme isteği. bu ikisi bir olduğu zaman zengin oluyor adamlar ve kralmış gibi hükmediyor pazara , sonra peşinden diğerleri geliyor,ona özeniyor ve çeşitlilik gibi gözüken bir tektipleşme oluyor. ha derseniz apple ipodu yapmasaydı mp3 player camiası hiç gelişmiyecekti ,bu hale gelmeyecekti, rio karmanın yaptığı 3 player a kalacaktı, olabilir tabi .

• quote:

zaten seni kastetmedim , shadytr demişti "sanane" diye, kırıcı da konuşmadın zaten.
    yazdıklarının çoğuna katılıyorum. yorumlar biraz garip olabiliyor(örneğin biri vardı,her öneri isteğinin altına "muvo2 " yazıyordu :) zevkler tartışılmamalı tabi. benim tukaka yaptığım ipod değil zaten.birçok yerde yazdım ,ben ipod u beğeniyorum,kuzenimde var falan diye. benim derdim apple ın sömürücü politikası ve insanların bitip tükenmeyen tüketme isteği. bu ikisi bir olduğu zaman zengin oluyor adamlar ve kralmış gibi hükmediyor pazara , sonra peşinden diğerleri geliyor,ona özeniyor ve çeşitlilik gibi gözüken bir tektipleşme oluyor. ha derseniz apple ipodu yapmasaydı mp3 player camiası hiç gelişmiyecekti ,bu hale gelmeyecekti, rio karmanın yaptığı 3 player a kalacaktı, olabilir tabi .

baba ilk önce özür dileyim ama sende öyle bir laf attınki ortaya direk insan sert çıkıyor...Apple'ın sömürgeciliği çok doğal bunlar ticaret adamı tabiki piyasayı sömürecek seninde bir şirketin olsa sen de öyle bir paya sahip olsan sende sömürgeciliğini yaparsın yani burda çıkıp ben yapmam diyen biri emin olun yapacaklardır ilerde malum bekara karı boşamak kolaydır...

• hadi para hırsına yenik düştüler onlar anladım. kullanıcılara ne oluyor? onlar neden aç gibi alıyor? aha vidyolusu çıktı,aha gramofonlusu çıktı diye? ben bu aleti beğeniyorum ve kullanıyorum diyen yok çok ilginç. aman topik rezil oldu boşverelim . beyazı da güzelmiş ben de alsam mı? :)

• valla beyaz mı siyah mı bilmem ama son zamanlarda mp3 player topiğine renk geldiği kesin..

sene sonuna doğru yeni cihazlar çıksın da biraz onlar hakkında yazalım, bunların hepsi can sıkıntısından oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

valla beyaz mı siyah mı bilmem ama son zamanlarda mp3 player topiğine renk geldiği kesin..

sene sonuna doğru yeni cihazlar çıksın da biraz onlar hakkında yazalım, bunların hepsi can sıkıntısından oluyor.

kesinlikle katılıyorum mp3 çalar odasında iiice kulaklık konuşulmaya başlandı..Aletler bir çıksın bir canlansın turuncunun dediği gibi daha güzel olacak...Ama ben takip edebilecekmiyim bilemem...

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

valla beyaz mı siyah mı bilmem ama son zamanlarda mp3 player topiğine renk geldiği kesin..

kesinlikle katılıyorum mp3 çalar odasında iiice kulaklık konuşulmaya başlandı..Aletler bir çıksın bir canlansın turuncunun dediği gibi daha güzel olacak...Ama ben takip edebilecekmiyim bilemem...

özellikle sennheiser topiclerinde..
    ama normal abi ya bu kulaklık fiyat/performansı açısın iyi tutulmasıda bu yuzden forumda cogu kişide var o ona söylüyor tavsiyeler veriliyor derken tutuluyor..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.