Şimdi Ara

***** VE PES6 NIN İLK GÖRÜNTÜLERİ **** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yan hakemler olmalı,teknik direktor daha faal olmalı oyunda,herseye faul calmamalı,koşmaları daha gercekci olmalı,seyirciler kagıt gibi değil de 3 boyutr ozelligini kazandırmaları gerekir.daha gercekci olması lazım.
    yine de dünyanın en iyisi futbol oyunu su anda PES.

gelistirirlerse daha fazla süper olur.
  • PES serisinin canı cehenneme her ne kadar en iyi futbol oyunu olsa da birçok hatadan kurtulabilmiş değil ve bu böyle dewam ediyor.Hele de faul problemleri en büyük sorunu, bi keresinde adam adama mücadele ediyordum hiçbir tuşa basmama rağmen hakem geldi bana kırmızı kart verdi ben böle bi saçmalık görmedim ayrıca KONAMI lisans problemlerini hala düzeltemiyor biraz EA'i örnek alsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Temmuz 2006; 11:34:08 >
  • quote:

seyirciler kagıt gibi değil de 3 boyutr ozelligini kazandırmaları gerekir.daha gercekci olması lazım.

seyirciler 3 d olursa oyun vgal arı zorlar ama orta ve giriş sınıfı vga lardan bahsediyom
  • seyirciler bence en zayıf noktası pes5 in bide her oyunda patch yapmakdan bıkdım lisans olayını çözsünler artık
  • Hakem durup durmadık yede kırmızı kart gösteriyo Ofsayta düştüm kırmızı kart yedim Adamın biri bana faul yaptı ben kırmızı kart yedim ve dahası ben bu oyunu anlamadım oldu olucak hakem bana karşı oynasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Yeni jenerasyon demek istedin sanırım

evet yeni nesil konsollara çıkacak demeliydim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.