Şimdi Ara

VE ŞENSÖZ MU ONLİNE AÇILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR SERVER RESETLENMİŞTİR VE YARIN SABAH AÇILACAKhttp://85.105.28.59/
    ARKADAŞLAR BU SERVER KALICI BİR SERVER SABAH 8.30 AÇILIYOR AKŞAM 00.30DA KAPANIYOR
    HERKESE BEKLERİZ SERVERA YANLIZ ACCLERİ SABAH ALINIZ
    AYRICA SERVER DOSYALARINI ŞUAN SERVER KAPALI OLDUĞU İÇİN
    CLİENT LİNKİNİ sensozmuzabita@hotmail.com ADRESİNDEN ALABİLİRSİNİZ
    SERVER ÖZELLİKLERİ:
    EXP :500
    DROP :70
    RESET LVL :400
    RESET BAŞINA :500 POİNT
    BLESS BUG :OFF
    VERSİYON :99B+
    CHOAS CHASTLE:ON
    DARKLORD :ON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret4545 -- 20 Haziran 2006; 8:27:02 >

• chaos castelen on oldugu iyi oldu merak ediyorum su chaos castele
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

chaos castelen on oldugu iyi oldu merak ediyorum su chaos castele
    AYRICA ACC ALIMINI YARIN SABAH YAPABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ ŞUAN SİTE AÇILMIYOR
    BİDE CLİENT LİNKİNİ VEREYİM BEN r a p i d s h a r e.de/ files/22938848/MU_SENSOZ.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret4545 -- 20 Haziran 2006; 0:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefret4545

AYRICA ACC ALIMINI YARIN SABAH YAPABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ ŞUAN SİTE AÇILMIYOR
    BİDE CLİENT LİNKİNİ VEREYİM BEN r a p i d s h a r e.de/ files/22938848/MU_SENSOZ.rar.html

Alıntıları Göster
    chaos castel değil chaos castle

ayrıca burdan da sürekli 97d oynadığın belli oluyor blackdragon

sensözmu kapanmazsa ve version değişmiyecekse kasarım ben yanlız 24/7 olmaması kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

chaos castel değil chaos castle

ayrıca burdan da sürekli 97d oynadığın belli oluyor blackdragon

sensözmu kapanmazsa ve version değişmiyecekse kasarım ben yanlız 24/7 olmaması kötü

Alıntıları Göster
    HAYIR SERVER KAPANMIYACAK BUYUR GEL BEKLERİZ
  • quote:

HAYIR SERVER KAPANMIYACAK BUYUR GEL BEKLERİZ

Alıntıları Göster
    nefret kardeşim bende 99b client var chaos castle fixli

eğer sende patch varsa bi upload ediverde hazır girelim yarın
  • quote:

Alıntıları Göster
    Beyler Server 7/24 deiL sabah 8:30 ve 00:30 arası oLacak ben kasmıcam 7/24 oLan serveR kaSaRım

• quote:

Alıntıları Göster
    VALLA YOK BE KARDEŞ AMA MSN VARSA EKLE BENİ YOLLAYIM SANA BİŞİ O ZAMAN OLUR SANIRIM
    sensozmuzabita@hotmail.com
  • quote:

VALLA YOK BE KARDEŞ AMA MSN VARSA EKLE BENİ YOLLAYIM SANA BİŞİ O ZAMAN OLUR SANIRIM
    sensozmuzabita@hotmail.com

Alıntıları Göster
    bu şensöz net manisada sanırsam internet hızı kaç manisada en yüksek cafe hızı 512 ondan soruyorum bide allahsızın biri cam açar tamam serverdekiler ana avrat

• quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

bu şensöz net manisada sanırsam internet hızı kaç manisada en yüksek cafe hızı 512 ondan soruyorum bide allahsızın biri cam açar tamam serverdekiler ana avrat

Alıntıları Göster
    eet aynen benim takıldıgım cafedede bi dene suhursuz vardı afsin die acıodu webcamı internet nanay [8DCafe ona ana avrat gidiodu

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    İzmirde Kafelerini 2048 yapmayan ramlerını 2 gb yapmayan kafe sahıplerıne bı guzel sopa atıolar bılıonuzmu. Burda 1 sokakta 3 kafe olunca ole oluo...Guzelyalıda Takıdıgım kafe 2048 Adsl + ek olarak 1024 kablo wardı 1024 kablo aşagıdakı Cs odası ıcın cs oynayanlar ıcın 2048 normal kafe ıcın :):) Yaaaa... gıdıp bıde utanmadan 512 baglantılı kafelere paramı werıonuz benım ewımde 512 war zaten :D:D muhahahyt :d

• quote:

Orijinalden alıntı: sananeTr

İzmirde Kafelerini 2048 yapmayan ramlerını 2 gb yapmayan kafe sahıplerıne bı guzel sopa atıolar bılıonuzmu. Burda 1 sokakta 3 kafe olunca ole oluo...Guzelyalıda Takıdıgım kafe 2048 Adsl + ek olarak 1024 kablo wardı 1024 kablo aşagıdakı Cs odası ıcın cs oynayanlar ıcın 2048 normal kafe ıcın :):) Yaaaa... gıdıp bıde utanmadan 512 baglantılı kafelere paramı werıonuz benım ewımde 512 war zaten :D:D muhahahyt :d

Alıntıları Göster
    sende ne kadar bahtsızsın benim evimdede 2048 baglantı var muhahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: NightRideR

sende ne kadar bahtsızsın benim evimdede 2048 baglantı var muhahahaha

Alıntıları Göster
    512 baglantı bana yetıor :) server acıcak olsam 2048 alırım + senın hıc ısın gucun yokmu sadece ayda 200 mılyon ınternete werıon ne kadarsa 2048?Manyaq mısın ? :D ben 30 mılyon werıom oh pasalar gıbı :D:D 50 kb /sn ıle downloadımı yapıom ohg :D

• quote:

512 baglantı bana yetıor :) server acıcak olsam 2048 alırım + senın hıc ısın gucun yokmu sadece ayda 200 mılyon ınternete werıon ne kadarsa 2048?Manyaq mısın ? :D ben 30 mılyon werıom oh pasalar gıbı :D:D 50 kb /sn ıle downloadımı yapıom ohg :D

Alıntıları Göster
    birader ben mal deilim 2048 internete 200 milyon vereyim annem bilişim ağlarında çaLışıo yane Turk Telekom PersoneLi.Turk Telekom personellerine 2048 baglantı 30 m hemde sınırsız bende 245 kb le download yapıom napcaz??

• quote:

Orijinalden alıntı: NightRideR

birader ben mal deilim 2048 internete 200 milyon vereyim annem bilişim ağlarında çaLışıo yane Turk Telekom PersoneLi.Turk Telekom personellerine 2048 baglantı 30 m hemde sınırsız bende 245 kb le download yapıom napcaz??

Alıntıları Göster
    Anneee gıt turk telekomda çalıs :D:D :D:D aga annen benı uvey ewlat alsın :D bende ıstıom 30 mılyona 2048 :D:D
  • quote:

Anneee gıt turk telekomda çalıs :D:D :D:D aga annen benı uvey ewlat alsın :D bende ıstıom 30 mılyona 2048 :D:D

Alıntıları Göster
    saat 9 ve site kapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

saat 9 ve site kapalı

Alıntıları Göster
    Şimdiden yalan olduu
  • quote:

Şimdiden yalan olduu

Alıntıları Göster
    saat 9 da site açıktı hatta 8.30da site açıldı
  • quote:

saat 9 da site açıktı hatta 8.30da site açıldı

Alıntıları Göster
    bende istiyom 2048 :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.