Şimdi Ara

VE ŞENSÖZ MU ONLİNE AÇILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR SERVER RESETLENMİŞTİR VE YARIN SABAH AÇILACAKhttp://85.105.28.59/
    ARKADAŞLAR BU SERVER KALICI BİR SERVER SABAH 8.30 AÇILIYOR AKŞAM 00.30DA KAPANIYOR
    HERKESE BEKLERİZ SERVERA YANLIZ ACCLERİ SABAH ALINIZ
    AYRICA SERVER DOSYALARINI ŞUAN SERVER KAPALI OLDUĞU İÇİN
    CLİENT LİNKİNİ sensozmuzabita@hotmail.com ADRESİNDEN ALABİLİRSİNİZ
    SERVER ÖZELLİKLERİ:
    EXP :500
    DROP :70
    RESET LVL :400
    RESET BAŞINA :500 POİNT
    BLESS BUG :OFF
    VERSİYON :99B+
    CHOAS CHASTLE:ON
    DARKLORD :ON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret4545 -- 20 Haziran 2006; 8:27:02 >

• chaos castelen on oldugu iyi oldu merak ediyorum su chaos castele
  • AYRICA ACC ALIMINI YARIN SABAH YAPABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ ŞUAN SİTE AÇILMIYOR
    BİDE CLİENT LİNKİNİ VEREYİM BEN r a p i d s h a r e.de/ files/22938848/MU_SENSOZ.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret4545 -- 20 Haziran 2006; 0:03:28 >
  • chaos castel değil chaos castle

ayrıca burdan da sürekli 97d oynadığın belli oluyor blackdragon

sensözmu kapanmazsa ve version değişmiyecekse kasarım ben yanlız 24/7 olmaması kötü
  • HAYIR SERVER KAPANMIYACAK BUYUR GEL BEKLERİZ
  • nefret kardeşim bende 99b client var chaos castle fixli

eğer sende patch varsa bi upload ediverde hazır girelim yarın
  • Beyler Server 7/24 deiL sabah 8:30 ve 00:30 arası oLacak ben kasmıcam 7/24 oLan serveR kaSaRım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VALLA YOK BE KARDEŞ AMA MSN VARSA EKLE BENİ YOLLAYIM SANA BİŞİ O ZAMAN OLUR SANIRIM
    sensozmuzabita@hotmail.com
  • bu şensöz net manisada sanırsam internet hızı kaç manisada en yüksek cafe hızı 512 ondan soruyorum bide allahsızın biri cam açar tamam serverdekiler ana avrat
  • eet aynen benim takıldıgım cafedede bi dene suhursuz vardı afsin die acıodu webcamı internet nanay [8DCafe ona ana avrat gidiodu
  • İzmirde Kafelerini 2048 yapmayan ramlerını 2 gb yapmayan kafe sahıplerıne bı guzel sopa atıolar bılıonuzmu. Burda 1 sokakta 3 kafe olunca ole oluo...Guzelyalıda Takıdıgım kafe 2048 Adsl + ek olarak 1024 kablo wardı 1024 kablo aşagıdakı Cs odası ıcın cs oynayanlar ıcın 2048 normal kafe ıcın :):) Yaaaa... gıdıp bıde utanmadan 512 baglantılı kafelere paramı werıonuz benım ewımde 512 war zaten :D:D muhahahyt :d
  • sende ne kadar bahtsızsın benim evimdede 2048 baglantı var muhahahaha
  • 512 baglantı bana yetıor :) server acıcak olsam 2048 alırım + senın hıc ısın gucun yokmu sadece ayda 200 mılyon ınternete werıon ne kadarsa 2048?Manyaq mısın ? :D ben 30 mılyon werıom oh pasalar gıbı :D:D 50 kb /sn ıle downloadımı yapıom ohg :D
  • birader ben mal deilim 2048 internete 200 milyon vereyim annem bilişim ağlarında çaLışıo yane Turk Telekom PersoneLi.Turk Telekom personellerine 2048 baglantı 30 m hemde sınırsız bende 245 kb le download yapıom napcaz??
  • Anneee gıt turk telekomda çalıs :D:D :D:D aga annen benı uvey ewlat alsın :D bende ıstıom 30 mılyona 2048 :D:D
  • saat 9 ve site kapalı
  • Şimdiden yalan olduu
  • saat 9 da site açıktı hatta 8.30da site açıldı
  • bende istiyom 2048 :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.