Şimdi Ara

Ve Sonunda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlamadığım bilet fiyatı pahalı oluyor 30000 kişi geliyor. Bilet fiyatını aşağıya indir 50000 kişi gelsin stad dolsun.. Stadyumu büyütmenin amaçlarından birisi seyirci desteği değil miydi?? Tamamen düz mantık ama seyirciyi stada çekmek için bişeyler yapılması lazım.. Fiyatlar şu haliyle gayet uygun bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Anlamadığım bilet fiyatı pahalı oluyor 30000 kişi geliyor. Bilet fiyatını aşağıya indir 50000 kişi gelsin stad dolsun.. Stadyumu büyütmenin amaçlarından birisi seyirci desteği değil miydi?? Tamamen düz mantık ama seyirciyi stada çekmek için bişeyler yapılması lazım.. Fiyatlar şu haliyle gayet uygun bence..

Buna benzer birşey yazmak için girdim.

Mantık çok doğru, bilet fiyatlarını çek aşağıya, boş kalan koltukları doldur ve düşürdüğün fiyatı oradan kazan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

oha çok iyi olmuş. keşke bir aralık bulup da maça gidebilsem
    artık bayramdan sonra belki.

Bursa maçına gidemedim, bana da haber verirsen ya da aranıza alırsanız sevinirim.

Ayrıca stat full çekerse bilet fiyatları tekrardan yukarı çekilmez diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Bursa maçına gidemedim, bana da haber verirsen ya da aranıza alırsanız sevinirim.

Ayrıca stat full çekerse bilet fiyatları tekrardan yukarı çekilmez diye tahmin ediyorum.

yaaa keser döner sap döner

bana güvenme derim, bu saate kadar ödev-proje yaptım, hala daha yapıyorum. hafta sonu uyuyacak zaman bile kalmıyor. böyle devam ederse maça vakit ayıramam muhtemelen, senin iş de yatmasın

• Kocaman stadda sürümden kazanıp baskıyı arttırmak varken insanların aldığı maaştan bihaber olup fahiş fiyattan bilet satarsan stad tabii ki dolmaz. Fenerbahçe' den esinlendiler sanırım ama Fenerbahçe' nin stadı tabir-i caizse tiki mekanda. Oradakilerin parası var. Sende o fiyattan bilet satmak istiyorsan Maslak gibi yerlere stad yapman lazım idi. Bu alınan karar akıllıca olmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

yaaa keser döner sap döner

bana güvenme derim, bu saate kadar ödev-proje yaptım, hala daha yapıyorum. hafta sonu uyuyacak zaman bile kalmıyor. böyle devam ederse maça vakit ayıramam muhtemelen, senin iş de yatmasın

Vaay muhabbet keser sap olayına geldi demek.

Şaka bi yana vakit bol haberleşelim. Senin de ne son seneymiş ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Kocaman stadda sürümden kazanıp baskıyı arttırmak varken insanların aldığı maaştan bihaber olup fahiş fiyattan bilet satarsan stad tabii ki dolmaz. Fenerbahçe' den esinlendiler sanırım ama Fenerbahçe' nin stadı tabir-i caizse tiki mekanda. Oradakilerin parası var. Sende o fiyattan bilet satmak istiyorsan Maslak gibi yerlere stad yapman lazım idi. Bu alınan karar akıllıca olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Kocaman stadda sürümden kazanıp baskıyı arttırmak varken insanların aldığı maaştan bihaber olup fahiş fiyattan bilet satarsan stad tabii ki dolmaz. Fenerbahçe' den esinlendiler sanırım ama Fenerbahçe' nin stadı tabir-i caizse tiki mekanda. Oradakilerin parası var. Sende o fiyattan bilet satmak istiyorsan Maslak gibi yerlere stad yapman lazım idi. Bu alınan karar akıllıca olmuş.

adam doğru söylemiş neye gülüyorsun??

bizim yönetim herkesi kendi gibi zengin sanıyor. bu ülkede milyonlarca kişi asgari ücrete çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

adam doğru söylemiş neye gülüyorsun??

bizim yönetim herkesi kendi gibi zengin sanıyor. bu ülkede milyonlarca kişi asgari ücrete çalışıyor.

Kesinlikle insanlar zaten zor geçiniyor fenerin stadı kadıköyde ve ekonomik olarak belli düzeyin üstünde olan insanların yogun oldugu yerde bu yüzden bu tür etkinliklere katılmada daha çok imkanları var benim gibi 1 hafta para biriktirip maca gitmiyolar

• O değilde koskoca stad yapılıyor, metrodan otoparka çıkan merdiven daracık ve bir tane merdiven var. Yola atlanan yeri de kapadılar geçen maç panolarla. Derbide falan otoparka çıkış çok zor olacak. Şu yaya yol bir an önce bitse bari.
  • Adama " Sahada Aslan gibi top oynamaktan Aciz bir takım oldukça Tribün'de 1.000.000 kişi olsa ne yazar ulan Gerizekali " derler...

Yine terim üstü kapalı bahaneyi taraftara kesmiş... Tıpkı eskiden yaptığı gibi.. Yok seyirci baskısı kuramıyomuş yok rüzgar çok esiyomuş yok hakem bilerek yapıyomuş.... Sen Galatasaraysan Hepsini yeneceksin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.