Şimdi Ara

Ve Sonunda Eurovision' da Birinci Olduk !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.liğe düştük oda elden gidebilir rusyadan doğma ülkeler sayesinde :)
  • son dakika gölü diye buna derler..
  • yes yes yes
    iste bu be
    1. olduk
  • hehe valla annemle babam milli takım gol atmış gibi sevindiler.
    ama sahneside baya iyi olmuş sertab'ın yane..e-güsel
  • milli takim 1. olamadi ama yine bi birincilik kaptik.
    bu aralar iyiyiz. dunya guzelinide cikarmistik.

seneye turkiyede yapilacakmis eurovision

hadi bakalim hayirlisi
  • la la la la heeey türkiye ama bunda ödül falan mı var getiri ne sadece duygusal moral mi? merak ettik ama seviniyoz aynı zamanda tabe
  • Bizim evde kendi ailem hariç teyzem ve iki kız kuzenim var.Duygulandılar yaw,sıkmasalar ağlayacaklardı.

Biz beş erkek de Slovenya'dan 10 puan gelince milli takım gol atmış gibi zıpladık havaya.
  • Helal olsun valla başka ne denebilirki.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SixFeetUnder</i>
    <br />la la la la heeey türkiye ama bunda ödül falan mı var getiri ne sadece duygusal moral mi? merak ettik ama seviniyoz aynı zamanda tabe
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

valla ben milli duygularimin bu kadar kabartilmasindan buyuk odul tanimam. hele slovenyanin belcikaya 3 puan vermesinden sonraki anlar gidiyodum heyecandan

ama belki turkiyenin kredi notunu arttirirlar :) or :(
  • Sertab'ın sahne performansı ve rus kızların danslarıyla Türkiye'nin birinciliği kaçınılmazdı.
  • Sertab'a eşlik eden kızlardan bahsediyorsan,onların ikisi Alman,biri Türk'tü...
  • quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Originally posted by FuaTT

sonuncu olsak ta sertap erener ingilizce şarkısını münasip yeriyle dinlese.

--------------------------------------------------------------------------------

Sanırım Fuat o derin müzik bilginle eleştirdiğin şarkının birinci olmasını sindirememişsindir. Yaşadığın ülkenin iyi bir yerlerde görünmesini ve isminin duyulmasını istemiyorsun.Seni büyük bir içtenlikle kınıyorum.Bütün dünya bu müziği dinlerken sen müsait bir yerinle başka şarkılar dinle.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Elbruz</i>
    <br />

Biz beş erkek de Slovenya'dan 10 puan gelince milli takım gol atmış gibi zıpladık havaya.

Aynı durum hiç umudum yoktu Slovenya'dan 10 puan gelir diye ama çok hoş süpriz oldu. En çok da Tatu balonu patladı ona sevindim. E tabi UK'nin 0 puan alması da ayrı bir konu
  • Acaba Istanbul'da nerede yapılır seneye yarışma? Ve sunucular kim olmalı? Cem Yılmaz? :)) Ya da belki Bülent Özveren.
  • harika bi geceydi ya.

beni en cok dumur eden en buyuk rakibimiz belcikadan 12 puan gelmesiydi.haketmisiz demek ki ya.Ben de pek sevmemistim sarkıyı ingilizce diye ama bi kac dinleyince gercekten 1.ligi hakettigini anladım.

HELAL OLSUN HEPİNİZE!

ya bi de ben Rusya'ya oy vermek icin aradım ama paso mesgul calıodu nedir bunun olayı? 5 dakika boyunca mesguldu telefon ama 12 puan Bosna'ya gitti.Iyi de oldu Bosna'ya gitmesi ama Rusya'nın telefonu o 5 dakika boyunca full mesguldu :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by omeroz</i>
    <br />quote:
    Originally posted by FuaTT

sonuncu olsak ta sertap erener ingilizce şarkısını münasip yeriyle dinlese.

Sanırım Fuat o derin müzik bilginle eleştirdiğin şarkının birinci olmasını sindirememişsindir. Yaşadığın ülkenin iyi bir yerlerde görünmesini ve isminin duyulmasını istemiyorsun.Seni büyük bir içtenlikle kınıyorum.Bütün dünya bu müziği dinlerken sen müsait bir yerinle başka şarkılar dinle.

birisi bu sarki yarismasinin: amacini ve kurallarini, neden yapildigini ve getirisi ile goturusunun neler oldugunu veya olabilecegi hakkinda aciklama yapsa? [bandt]

sonra da o aciklamalar uzerine, neden turkce sarki ile bugune kadar birinci olamadik diye soyle bir hayiflansa?

ya avrupali olacak isek, o zaman milletimize adam gibi ingilizce ogretmenin yollarini bulalim da... butun vatan ingilizce konussun.
    sadece sertap'a sanirim haksizlik oldu.

[bandt]

• kibris rum kesiminden ilk defa oy geldi
    beni en cok sasirtan olay kibris rum kesiminin 8 , yunanistan'in ise 7 puan vermesi oldu.

ayrica sahraaa2002 arkadasim, butun vatan ingilizce konussun olayina kesinlikle katilmiyorum.
    fakat dunyada artik evrensel bir dili butun vatan bilmeli. cunku neredeyse hersey ingilizce. internette teknik bir konu hakkinda bir arastirma yapsak buldugumuz kaynaklarin yaklasik %80 i ingilizce (turkce olanalari %2-3 gecmez)
  • oke oke.. sanirim bu yarismanin belli ki kurallari yok. ben kacirdim izleyemedim yatrismayi :-)
    ancak, butun vatan ingilizce konussun olayina neden katilmiyorsun ben anlamadim?
    bence nasil turkce'yi bulbul gibi konusuyoruz yaziyoruz, ingilizce de olmali!?
    simdi kac milyon nufusumuz bilmiyorum.. herkes izledi, birinci olduguna sevindi tabi.
    koy teraziye bakalim.. kim ne der.
    madem bu yarismaya ingilizce bir sarki ile katildik, o zaman tum okulara adam gibi nigilizceyi ogretecek bir egitim sistemini adapte et. %80'i ingilizce olan kaynaklari da iyi kullanalim di mi ama..
  • tamam ingilizce de olmali ama sadece gerekli yerlerde kullanmaliyiz.
    bizim anadilimiz turkce
  • TÜRKİYE ve SERTAB ERENER diyorum arkadaşlar... Yorum ve söze gerek yok sanırım,mükemmeldiler.. Bu arada sunu belirtmek istiyorum; şarkının türkçesi bize göre inglizcesine oranla daha hoş , fakat bu ödül için gerekliydi ve başardık...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.