Şimdi Ara

ve Sonunda PSP 2 Kamera Karşısına Çıktı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi ben iPod touch aldım 1 ghz cpu ve 216 mb ram ile (ram olayi hala sinir tabi) paşalar gibi kullaniyorum aleti. Ancak böyle iyi bir sisteme hala neden bu kadar kötü oyunlar yapıyorlar anlamıyorum. Yani o kadar grafiklerinin övüle övüle bitirilemedigi 3DS bile 64 mb ram ve çok eski bir ekran kartina sahipken neden iPhone göz ardi ediliyor? Neyse...

F.Nietche`ye selamlar
  • psp gonun taşınması çok daha basit 3000 den bu tasarım son tasarıma yakın gibi
  • Çift analog var direk göze çarpan!!! Nasıl kamera ve mikrofondan başka yenilik yok :) Benim PSP'de rahatsız olduğum ve PSP2den belediğim en önemli olay ve direk göze çarpıyor :D
  • bu resimler fake olabilir. bunu çeken adamın elindeki fotoğraf makinesi asgeriye ye falan ait heralde.

adam gibi normal bi makine yokmuymş ellirinde?

bence fake bunlar. fake değilsede tasarım çok kötü. aynı xbox joystickindeki gibi yön tuşları aşağıda kalmış. o şekilde dövüş oyunu oynanmaz
  • Bence kesinlikle fake.Ergonomi sıfır o ne kadar saçma bi tasarım öyle.
  • Aynı şeyler ps3 slim çıkmadan öncede söyleniyordu ama çıkınca herkes sustu.
  • bu alet çıkana kadar tasarımı daha iyi hale getirilir. aynısı psp phone için de geçerli.
  • bence de iğrenç
  • durun bi ya :D daha kesin bile değildir bence . nerden olursa olsun fake bile olabilir . ayrıca bu tasarım , küçük ekran , onlarda fake. göründüğünden daha büyük bi ekranı olcağını düşünüyorum . ^^3DS in çıkışından sonra bu kadar vasat olmazzz :D
  • Gayet de güzel aslında... Eğer donanımsal kapasitesi, bir xbox 360 kadar iyi olursa, şu anda bilgisayarda, ps3 te oynanan oyunlara yaklaşabilir, en iyisi 3DS i geçerse, o zaman ne tipine bakarsınız ne de başka bir şeye =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Gayet de güzel aslında... Eğer donanımsal kapasitesi, bir xbox 360 kadar iyi olursa, şu anda bilgisayarda, ps3 te oynanan oyunlara yaklaşabilir, en iyisi 3DS i geçerse, o zaman ne tipine bakarsınız ne de başka bir şeye =)

aynen .sanki oyun oynarken kasasına bakıcaz
  • ben asil bombayi xbox tan bekliyorum
  • Rezalet gorunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Gayet de güzel aslında... Eğer donanımsal kapasitesi, bir xbox 360 kadar iyi olursa, şu anda bilgisayarda, ps3 te oynanan oyunlara yaklaşabilir, en iyisi 3DS i geçerse, o zaman ne tipine bakarsınız ne de başka bir şeye =)

aynen .sanki oyun oynarken kasasına bakıcaz

Ama şimdi öyle demeyin hocam insan o kadar para verdiği şeyden de bir dizayn tutuş rahatlığı ve şıklık istiyor elinde olmadan
  • Fena değil. Ama daha iyi yapa bilirlerdi.
  • Fark ettiyseniz not for sale yazıyor. hem hala tüketici karşısına çıkmadı belki de daha geliştirirler?
  • analog koydukları yer çok ters
    tuşlar siyah olması gerekirken beyaz
    tasarım için hiç kafa yorulmamış bile
    tek içimi kemiren şey elimizdeki pspler bu çıktığında yeni oyunları çalıştırmıyıcak
    belki yazılımsal yeniliklerle bu tasarım hataları örtbas edilebilir (belki...)

eğer microsoft xbox portable gibi birşey çıkarırsa işte o bomba olur ve pspnin pabucu dama atılır
  • ve Sonunda PSP 2 Kamera Karşısına Çıktı!
    ve Sonunda PSP 2 Kamera Karşısına Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 26 Aralık 2010; 19:05:50 >

• hersey netlesmeden cihazi kotulemek yerine beklemekten baska care yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SENSONİC_ -- 28 Aralık 2010; 13:48:44 >
  • Bu ne ya Elimizde rahat oynayamayız ki. Çok küçük olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.