Merhaba arkadaşlar. SNN serverında başladım ultimaya sonrasında olympus lost winds stones en çok zevk aldığım serverlar oldu. Bu zamanlarda hep server arıyordum pyramid(donate üzerinde eşitsizlik) Wyrm[Rohan ile aynı yapanlar](edit) residen(kapandı) Tns uo adlı bir server gördüm http://forum.tns.gen.tr/
sistemlerine buradan bakabilirsiniz. başlarda ısınamamıştım fakat 110mb gibi server setup boyutu(ultimanın kendi 700mb) deneme fırsatı verdi bana. ve inanılmaz çok sevdim. Run uo'ya en yakın sphere serverı olarak burayı gördüm. ki ben sphere oynamış run uo merak etmiştim. origins uo'ya para mı vereyim ya da demise falan ama kim kasacak şimdi of derken burada ph tamamiyle açık gördüm ve pvm için pure warriorlara çok fazla seçenek verilmiş. Kısaca SNN, OLYMPUS, UO KINGS, LW, STONES derken beni hepsinden daha çok heyecanlandırdı bu server. ne kadar player gelirse o kadar güzel olacak gibi. yıllar sonra tekrar o ultima heyecanını bana hissettirdi burası. bir bakmanızda fayda var sistemlere bonuslara