Earlysi çok zayıf.Latede as si çok olduğu ve ultisinden dolayı kaçamıyorsun ciddi çok güçlü oluyor.q-w-e beğenmedim.
Jarvan IV la adamı ağlattım canımı yarıya indiremeden kestim ayrıca nocturne de adam sayesi 5 kill aldı bence çok abartılacak yanı yok
Ya kimisi up demiş kimisi op. Ben sırf bununla hecarim için biriktirmiştim 15k ip var. Hecarimi denedim beğendimde ama daha almadım zaten baya oynamıştım sıktıda yani. Varus alcaktm hevesimi kursağımda bıraktınız :-D şuan deneyemiyorum. Akşam denicem ama alsammı almasammı arasnda kaldım almazsam bu 15k yı napıcam of :(
lb ile tek yedi.
Güzel bir champ yanımda blitz vardı onun burst damagesi ve varusun burstu ile rahat aldık laneyi.
İlk oyunum önce q sonra w fulledim.
quote:
Orijinalden alıntı: HypNoTizZe
lb ile tek yedi.
Yemezse zaten tanrı rolünde olur heralde
para yok alamıyorum ama alsam ilk olarak BC çıkasım var.
Oyuna giriş yaptığımız bölümdeki animasyon , ses efekti , ateşin çıtırdısını duymak gerçekten hoş
Bi kaç oyun daha attım çok sevdim lan bayağı OP nerf yemesin valla kafama sıkar giderim....
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Varus geldi karşımıza adam 2 6 1 gibi skorla bitirdi oyunu tabiki win'i alan taraf biz olduk.
Di mi champin ilk çıktığı gün penta atması gerekiyordu,vay noob.
Varus ile ilgili tum konulari ilgili baslikta yapin. Ben bir yandan toparlamaya calisirken diger tarafdan dagilmasi hic hos olmuyor dogrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Varus geldi karşımıza adam 2 6 1 gibi skorla bitirdi oyunu tabiki win'i alan taraf biz olduk.
Di mi champin ilk çıktığı gün penta atması gerekiyordu,vay noob.
Pbe'den haberiniz yoksa yorumum yok.
hala oyuna giremedim biri varus alıyo diğeri I varus diyo leave atıyo
Bence super. Skiniyle ayri bi havasi oluyor. :D ama ilk macta alisamadim. Bu hafta sonu cozerim herhalde. :D Ezreal'i cozmem biraz zamanimi almisti. :)
ve varus op varus top diye ağlayanlar başlar
almayan adam kalmadı herhalde?
Az once feedlenmis bir varusun tryn+cassio+leona kestigini gordum bitek cassio yari candaydi digerleri ful. Ad carrysin la sen yerinden kipirdamadan 3 adam nasil kesiyorsun ayiptir can yok bisey yok fed bir offtank olsan neyse. Not: Ranked ve 4v5 kazandik varus sayesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL
varusu ilk gördüğümde tamam' dedim benlik hero çıkınca alıcam, şimdi bırak almayı free olsa bile kullanasım gelmiyor.
aynen
Pasifi team fighta cok guzel is yapiyor, ultisinide tfde kacirma olasiligi yk.. Bnm beklentilerimi karsiladi , ayrica hep ashe vayne graves nereye kadar, degisik bi ad carry gelmesi iyi oldu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme