Şimdi Ara

Ve Varus Satışta. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Earlysi çok zayıf.Latede as si çok olduğu ve ultisinden dolayı kaçamıyorsun ciddi çok güçlü oluyor.q-w-e beğenmedim.
  • Jarvan IV la adamı ağlattım canımı yarıya indiremeden kestim ayrıca nocturne de adam sayesi 5 kill aldı bence çok abartılacak yanı yok
  • Ya kimisi up demiş kimisi op. Ben sırf bununla hecarim için biriktirmiştim 15k ip var. Hecarimi denedim beğendimde ama daha almadım zaten baya oynamıştım sıktıda yani. Varus alcaktm hevesimi kursağımda bıraktınız :-D şuan deneyemiyorum. Akşam denicem ama alsammı almasammı arasnda kaldım almazsam bu 15k yı napıcam of :(
  • lb ile tek yedi.
  • Güzel bir champ yanımda blitz vardı onun burst damagesi ve varusun burstu ile rahat aldık laneyi.
     Ve Varus Satışta.

İlk oyunum önce q sonra w fulledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTizZe

lb ile tek yedi.

Yemezse zaten tanrı rolünde olur heralde
  • para yok alamıyorum ama alsam ilk olarak BC çıkasım var.
  • Oyuna giriş yaptığımız bölümdeki animasyon , ses efekti , ateşin çıtırdısını duymak gerçekten hoş
  • Bi kaç oyun daha attım çok sevdim lan bayağı OP nerf yemesin valla kafama sıkar giderim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Varus geldi karşımıza adam 2 6 1 gibi skorla bitirdi oyunu tabiki win'i alan taraf biz olduk.

Di mi champin ilk çıktığı gün penta atması gerekiyordu,vay noob.
  • Varus ile ilgili tum konulari ilgili baslikta yapin. Ben bir yandan toparlamaya calisirken diger tarafdan dagilmasi hic hos olmuyor dogrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Varus geldi karşımıza adam 2 6 1 gibi skorla bitirdi oyunu tabiki win'i alan taraf biz olduk.

Di mi champin ilk çıktığı gün penta atması gerekiyordu,vay noob.

Pbe'den haberiniz yoksa yorumum yok.
  • hala oyuna giremedim biri varus alıyo diğeri I varus diyo leave atıyo
  • Bence super. Skiniyle ayri bi havasi oluyor. :D ama ilk macta alisamadim. Bu hafta sonu cozerim herhalde. :D Ezreal'i cozmem biraz zamanimi almisti. :)
  • ve varus op varus top diye ağlayanlar başlar
  • almayan adam kalmadı herhalde?
  • Az once feedlenmis bir varusun tryn+cassio+leona kestigini gordum bitek cassio yari candaydi digerleri ful. Ad carrysin la sen yerinden kipirdamadan 3 adam nasil kesiyorsun ayiptir can yok bisey yok fed bir offtank olsan neyse.
    Not: Ranked ve 4v5 kazandik varus sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

varusu ilk gördüğümde tamam' dedim benlik hero çıkınca alıcam, şimdi bırak almayı free olsa bile kullanasım gelmiyor.

aynen
  • Pasifi team fighta cok guzel is yapiyor, ultisinide tfde kacirma olasiligi yk.. Bnm beklentilerimi karsiladi , ayrica hep ashe vayne graves nereye kadar, degisik bi ad carry gelmesi iyi oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.