Şimdi Ara

Vectra Değişime uğradı ... / Kaza yaptı çok değişti .( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım merhaba ...
    Şu yazdıklarından anladıgım kadarı ile bu konuda pek tecrübeli değilsin ...
    *Ben aksesuar üretimi yapan bi firma sahibiyim , babam aynı şekilde 20 senedir bu sektörde ... Daha 5 yaşımdan beri fuarlarda gezmeye başladım , ayrıca meslegim olmasının dışında araba ve tuning özel ilgi alanım ...
    *Ama şartlardan dolayı herşey istedigimiz şekilde olmuyor malesef ... Yazdıklarına cevap vereyim ...
    *Jantlar küçük kalmış . Evet jantlar arabanın ebatlarına göre küçük , düzgün çukursuz deliksiz yollarımız , dağ gibi kasislerimiz olmasa bende bu arabanın çamurluklarını şişirip 50mm yay ile 19'' jantı 235/30/19 lastiklerde kullanmayı isterdim ...
    *O gördügün sırt deseni W tabandır yani kısacası hız tipi lastik , bu lastigin mantıgı arabayı yüksek süratlere çıkartmaktır. Bu süratler 160 km ve üstü olarak tabir ediliyor ... Ben arabamı şehir içinde kullanıyorum ve o kadar yüksek hızlara cıkmıyorum ki zaten arabada o kadar süratli bi araba değil . *Bunun dışında bu lastikler kuru hava lastigidir, ayrıca W tipi lastik her firmanın yapıcagı iş değildir , 150 ytl ye 120 ytl ye W tabanlı lastik alıyosunuz araç resmen virajlarda kıçını başını dagıtıyor ...
    *Araçtan çıkardıgım lastikler bu gösterdigin tabanlıydı ve HİÇ ama Hİç memnun değildim. Üzerindeki lastiklerin tanesinin liste fiyatı 360 YTL ! ve asimetrik kesimli. Dünyanın en iyi lastikleri - Misch. PS2 - Dunlop Sport Max - Pirelli P zero - Bridgestone Potenza bunların hepsi asimetrik tabanlıdır ve ferrarisinden porshcesine bütün lüx arabalarda bu tip lastikler tercih edilir !
    235-40-18 lastik ve daha kromajlı jantlar daha güzel dururdu. Biliyorum .) İstersen sende araban varsa veya alırsan bi tak bakalım , lastik yarmaktan , jant yamultmaktan bıkıp ne kadar kısa zamanda isyan ediceksin ?
    araba çok yukarda ön-arka lastikle şasi arası çok belli oluyor yükseklik görüntüyü bozmuş kesinlikle yay gerekiyor.
    Bunun bende farkındayım , gönül isterki benim bi süre yaşadıgım BERLİN gibi olsun yollar , o zaman bak sen gör araba en son limitlerine kadar Coilover la nasıl yere yapıştırılır ... Ben bu şekilde bile bi alışveriş merklezinin kapalı otoparkında rampalardan altını sürterek iniyorum , 100 km ile giderken önüne bi çukur cıkıp bi lastigin içine girdiginde yay oldugunda arabanın altından nasıl küt diye ses geliyo vs.vs. bunları hiç yaşamadın herhalde ? Ama yinede 35 mm yay düşünüyorum düşünmüyorum değil ...
    Stop lambaları güzel durmamış ledli stoplar daha iyi giderdi hatta siyah tabanlı olsaydı daha güzel olurdu.
    Şuan piyasade seri üretimde olan led li stopları bi araştır ... İçersinde yuvarlak led modülleri var yani yuvarlak yuvarlak halka şeklinde ledler var , bu şekilde bi stop bu arabaya TAKILMAZZZ ! Arabanın bütün hatları sert ve köşeli sen bu arabaya nasıl içersinde 5 tane yuvarlak halka olan stop takabılırsın ki ? Saçmalıktan başka bişi değil....
    Led stop nasıl takarım , aracın orjinal stopları gibi sıra sıra ledleri olan bi stop üretilsin 2 milyarda olsa gider çıktıgı gün alır takarım !
    Yapılırmı bilmem ama ön farlara angel-eyes de güzel gider bu araca.
    Bu ise tamamen garip ötesi bişi olmuş , aracın far yapısını incele arkadaşım , içersinde bir tane halka takabilicegin yer var oda mercegin önü , onun dışında takabilicegin bi yer bile yok zaten . Makyajlı kasası olsaydı onunkisi angel için gayet müsait uygulanabilirdi ...
    Benim aracım satılık değil sadece nabız yoklama amaçlı ilan koymuştum . Benim aracımı bilen biliyo her zamanda alıcısı var ...
    Saygılar ....

*Tekrar merhaba,
    benim tecrübeli olmam bişey değiştirirmi bilmem ama bende tuning hayranıyım imkanım oldukça dergi-fuar vs. bilgi ediniyorum.
    Jantlar küçük kalmış evet bunu kime gösterirsen bu arabaya madem jant takıyodun, 18" tak derdi ki nerede oturuyosun bilmiyorum, ben Balıkesir'de oturuyorum asfaltsız yol kalmadı burda heryer kaymak gibi ve modifiyeli bir çok araç var hepsi 17-18 jantlar ve kısa yaylar takıyorlar bunlara alışık olduğum için senin aracın bana yüksek geldi.
    Lastik konusuda yine aynı şekilde, bencede masrafı karşılayabiliyorsan git Bridgestone Potenza al derim ama burdaki çoğu modifiyeli araçta V sırt desenli nankang,marshal lastikler takılı ondan söyledim.Arabanın arkasının savrulma konusunda ise büyük bir Spoiler işini görür.
    Arabanın altını hiç sürttünmü demişsin , çoğu kez o sese bende maruz kaldım ama köy yolunda ve büyük kasislerde oldu bunlar.
    Stop lambasını da ledli olmasa bile siyaha yakın bir renk Gri araca iyi giderdi ki şuan takılı stopların stock olanlardan bir farkı yok gibi sadece sinyal yeri koyu.
     Vectra Değişime uğradı ... / Kaza yaptı çok değişti .(

Vectra Değişime uğradı ... / Kaza yaptı çok değişti .(

bu 2 resim sana örnek olabilir demek istediğim konu hakkında.

Angel eyes olayını da merceklerin oraya demek istedim ama anlatamadım galiba.

Neyse Allah kazasız belasız sürüşler eylesin diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

ım satılık değil sadece nabız yoklama amaçlı ilan koymuştum . Benim aracımı bilen biliyo her zamanda alıcısı var ...
    Saygılar ....

*Tekrar merhaba,
    benim tecrübeli olmam bişey değiştirirmi bilmem ama bende tuning hayranıyım imkanım oldukça dergi-fuar vs. bilgi ediniyorum.
    Jantlar küçük kalmış evet bunu kime gösterirsen bu arabaya madem jant takıyodun, 18" tak derdi ki nerede oturuyosun bilmiyorum, ben Balıkesir'de oturuyorum asfaltsız yol kalmadı burda heryer kaymak gibi ve modifiyeli bir çok araç var hepsi 17-18 jantlar ve kısa yaylar takıyorlar bunlara alışık olduğum için senin aracın bana yüksek geldi.
    Lastik konusuda yine aynı şekilde, bencede masrafı karşılayabiliyorsan git Bridgestone Potenza al derim ama burdaki çoğu modifiyeli araçta V sırt desenli nankang,marshal lastikler takılı ondan söyledim.Arabanın arkasının savrulma konusunda ise büyük bir Spoiler işini görür.
    Arabanın altını hiç sürttünmü demişsin , çoğu kez o sese bende maruz kaldım ama köy yolunda ve büyük kasislerde oldu bunlar.
    Stop lambasını da ledli olmasa bile siyaha yakın bir renk Gri araca iyi giderdi ki şuan takılı stopların stock olanlardan bir farkı yok gibi sadece sinyal yeri koyu.

Jant konusuna acıklık getirdigimi düşünüyorum , ben bursada 18 jant ile arabaya zarar vermeden gezmem için çok çok agır ve dıkkatlı gezmem lazım ben o sekılde gezemedıgımden cıkabılıcegım en yuksek limit budur ... Bence hakkı 19 arabanın 18 bıle degıl ...

Masrafını karsıladım ve Pirelli P zero nero aldım zaten arkadaşım yazdım bunuda ... Marshall da Nankang ta kullandım , arabanın jantlarına poşet geçirmekten bi farkı yok bence çok kötü lastıkler ...
    Arabanın arkasının savrulmasını büyük bi spolier engellemez , bunu oku araştır biraz... Bu arabaya o tip bi spolier takılmaz o da ayrı bı konu ...

Aracım gri degil bu arada gri araca ıyı gıder sıyah zemınlı stıp demıssın. Bu stoplar bence cok kotu tabıkı zevk meselesı benım arabama sadece sıyah zemınlı olmasından dolayı yakısabılır onun dısında iç dizaynı çok rezalet çok çok adi ...

O gösterdigin fotodaki aracı ben biliyorum uzun zamandır , o aracı begenmıs olman zevklerımızın cok farklı oldugunu gosterıyor zaten ... O araçta tek hosuma gıden egzos çıkışları ...

Saygılar ...

quote:

abicim araban böyle çok hoş duruyor.yani üstteki arkadaş baya bir arabaya uygulanacak mod listesini çıkarmaya çalışmış sen bildiğin gibi yap derim zaten arabaya bakıldığında ne bildiğinde ortaya çıkıyor.araç üzerine yapılan herşey cuk oturmuş. çok ağır yapılı olduğu için ben bu arabaya mod yakışmaz diyordum, vede ilginç girişimlerde bulunanlarda var. ama senin yaptığın sade ve gösterişsiz gibi duran ama anlayanın gözünde de bi okadar özel olan bi araba bence.sadece jant boyutu 18 olabilirmiş ama neyse her güzelin bir kusuru olur bunuda kusurda sayarsak tabi.güle güle, kazasız belasız kullan abicim.

Kardeşim teşekkür ederim . Tabi ister gönül 18 19 takmakta işte anlattıgım gıbı vaziyetler pek uygun degıl ...

Kımseye hesap verme zorunlulugum yok tabıkı ama ınsanların goruslerıne sundugum aracım hakkında ıyı kotu yorum hepsını kabul eder bu yorumlarada kendı yorumlarımı yaparım o kadar ... Tartısma , hesap verme soz konusu degil ...

• eline sağlık çok güzel olmuş... güle güle kullanın kazasız belasız inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

ım satılık değil sadece nabız yoklama amaçlı ilan koymuştum . Benim aracımı bilen biliyo her zamanda alıcısı var ...
    Saygılar ....

*Tekrar merhaba,

Jant konusuna acıklık getirdigimi düşünüyorum , ben bursada 18 jant ile arabaya zarar vermeden gezmem için çok çok agır ve dıkkatlı gezmem lazım ben o sekılde gezemedıgımden cıkabılıcegım en yuksek limit budur ... Bence hakkı 19 arabanın 18 bıle degıl ...

Masrafını karsıladım ve Pirelli P zero nero aldım zaten arkadaşım yazdım bunuda ... Marshall da Nankang ta kullandım , arabanın jantlarına poşet geçirmekten bi farkı yok bence çok kötü lastıkler ...
    Arabanın arkasının savrulmasını büyük bi spolier engellemez , bunu oku araştır biraz... Bu arabaya o tip bi spolier takılmaz o da ayrı bı konu ...

Aracım gri degil bu arada gri araca ıyı gıder sıyah zemınlı stıp demıssın. Bu stoplar bence cok kotu tabıkı zevk meselesı benım arabama sadece sıyah zemınlı olmasından dolayı yakısabılır onun dısında iç dizaynı çok rezalet çok çok adi ...

O gösterdigin fotodaki aracı ben biliyorum uzun zamandır , o aracı begenmıs olman zevklerımızın cok farklı oldugunu gosterıyor zaten ... O araçta tek hosuma gıden egzos çıkışları ...

Saygılar ...

quote:

abicim araban böyle çok hoş duruyor.yani üstteki arkadaş baya bir arabaya uygulanacak mod listesini çıkarmaya çalışmış sen bildiğin gibi yap derim zaten arabaya bakıldığında ne bildiğinde ortaya çıkıyor.araç üzerine yapılan herşey cuk oturmuş. çok ağır yapılı olduğu için ben bu arabaya mod yakışmaz diyordum, vede ilginç girişimlerde bulunanlarda var. ama senin yaptığın sade ve gösterişsiz gibi duran ama anlayanın gözünde de bi okadar özel olan bi araba bence.sadece jant boyutu 18 olabilirmiş ama neyse her güzelin bir kusuru olur bunuda kusurda sayarsak tabi.güle güle, kazasız belasız kullan abicim.

Kardeşim teşekkür ederim . Tabi ister gönül 18 19 takmakta işte anlattıgım gıbı vaziyetler pek uygun degıl ...

Kımseye hesap verme zorunlulugum yok tabıkı ama ınsanların goruslerıne sundugum aracım hakkında ıyı kotu yorum hepsını kabul eder bu yorumlarada kendı yorumlarımı yaparım o kadar ... Tartısma , hesap verme soz konusu degil ...

Yani, aramızda tartışma falan yok karşılıklı soru cevap muhabbet ediyoruz.
    bu arada zevklerimiz farklıymış gerçekten

• Ben soruma cvp alamadım henüz!!! Sizde hangi araç var ne tür uygulamalar yaptınız sayın @Method Man?
  • Arkadaşlar bugun panjurum geldi fakat dün gece kaza yaptım

Ön 2 jant tampon ve sağ çamurluk dağılmış durumda , ayrıca rulman bilya vs.vs. araç yürümüyor serviste ...

Servisten çıkınca devam ederiz artık
  • Geçmiş olsunn !!
  • quote:

Arkadaşlar bugun panjurum geldi fakat dün gece kaza yaptım

Ön 2 jant tampon ve sağ çamurluk dağılmış durumda , ayrıca rulman bilya vs.vs. araç yürümüyor serviste ...

aracın güzelmiş.güle güle kullan
    kaza içinde geçmiş olsun...dilerim bir daha kaza durumu yasamazsın..
  • Çok geçmiş olsun.
    Foruma araba konunca kaza oluyor ya bu bi tesadüf mü.
    Ben, ekonomici, denzel hatırlayamadığım varsa yazın
  • Geçmiş olsun..
  • gecmis olsun
  • sağolun arkadaşlarım , panjur geldi ama arabadan haber bekliyoruz şanzıman da dağılmış sanırım ... Exper bekliyoruz ...
  • Gökhan çok geçmiş olsun umarım sende birşey yok?

Aracın çok güzeldi,artık yeniden toplarsın sana birşey olmasın da daha iyisini bile yaparsın
  • çok geçmiş olsun arkadaşım
  • Geçmiş olsun

• Geçmiş olsun gökhanım..
  • quote:

Arkadaşlar bugun panjurum geldi fakat dün gece kaza yaptım

Arkadaşım geçmiş olsun.Ayrıca şunu da hatırlatayım,foruma kim arabasının resmini koyduysa çoğu kaza yaptı...Aklında bulunsun...
  • geçmiş olsun ya nazar değdirdik
  • abicim büyük geçmiş olsun...NAZAR.
  • olanları bilmeden yorum ypmıştım dırekk , geçmiş olsun gokan sana bişey olmamışya o sevindirdi bizi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 20 Eylül 2007; 21:08:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.